Αυθεντικός – Βάλτε μυαλό και πάρτε το χαμπάρι
- Δημοσιεύθηκε: 27/11/2011
Βαλτέ μυαλό και πάρτε το χαμπάρι… ΟΜΟΝΟΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2011-2012! Με τις αποφάσεις σας βάλατε τα χέρια σας και βγάλατε τα μάτια σας. Επικυρώνοντας τις άδικες και ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ποινές, ταυτοχρόνως επικυρώσατε και την πρωταθλήτρια ομάδα για το 2012 που δεν είναι άλλη από την ομάδα του ΛΑΟΥ που τόσο φοβάστε. Το είπαμε από την αρχή και δεν λέγατε να το καταλάβετε, αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρει Η Ομόνοια ή Η ΟΜΟΝΟΙΑ.
Ευχαριστούμε
Σας ευχαριστούμε για την συσπείρωση του τεράστιου πράσινου ΛΑΟΥ.
Σας ευχαριστούμε που σηκώσατε από το λήθαργο μέχρι και τον τελευταίο από εμάς.
Σας ευχαριστούμε που ζούμε ξανά μέρες της περιόδου 1992-1993.
Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία ζωής να πρωταγωνιστήσουμε στο ”ριμέικ” του 1948! Ενός θρίλερ (για εσάς) που σημάδεψε εσάς, του προγόνους σας και τους απογόνους σας.
Υπάρχει Θεός
Πολλοί θα περίμεναν αυτό το άρθρο να ξεχειλίζει από οργή για τις άδικες ποινές και τον πούστικο πόλεμο τον οποίο δεχόμαστε. Όχι, είμαι της άποψης πως υπάρχει Θεός ο οποίος βλέπει και κρίνει. Ας τους κρίνει ο Θεός λοιπόν όπως και όποτε επιθυμεί.
Α ναι και μια σημαντική λεπτομέρεια, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝ’ Ο ΛΑΟΣ!
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις
Μόλις στο προηγούμενο άρθρο γράφαμε πως είναι καιρός οι διεθνείς να δουν το εν λόγω θέμα διαφορετικά και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις να σου και οι ποινές. Το ”μαρούλι” όπως γράφαμε πριν μερικές μέρες το παίρνουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι από την γαλαζοκίτρινη ομοσπονδία. Αν θέλουν να δείξουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους στον πρόεδρο, στον προπονητή και κυρίως στην ομάδα, δεν τους λέμε να μην πηγαίνουν. Τους λέμε να πηγαίνουν, να πηγαίνουν αλλά να προπονούνται και να παίζουν περπατητοί, όπως ακριβώς και οι παίκτες του αυτοκράτορα της παράγκας.
St Paul
Μιλώ για τον αυτόκλητο σωτήρα του κυπριακού ποδοσφαίρου, τον ιεροκήρυκα του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι. Αυτόν που ενώ την προηγούμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ακόμα μια διαιτησία όμοια με μια λεπτή χειρουργική επέμβαση, βγήκε μετά το τέλος του αγώνα να μας μιλήσει για την πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου. ‘Όρσε St Paul και οι ποινές αφιερωμένες από το προοδευτικό κυπριακό ποδόσφαιρο σου.
Κοχλάζον γήπεδο
Όπως με τον Απόλλωνα έτσι και αύριο είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι καζάνι. Είναι χιλιοειπωμένο, εμείς οι ΟΜΟΝΟΙΑτες είμαστε οπαδοί παντός καιρού και συνθηκών. Οπαδοί που στα δύσκολα πεισμώνουν. Που όσο τους πολεμούν δυναμώνουν, που όσα πούστικα κτυπήματα και αν μας δώσουν δεν πέφτουμε στα γόνατα ποτέ γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΛΗ, ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
MANY STAND AGAINST US BUT THEY WILL NEVER WIN
WE SAID WE WOULD RETURN AND HERE WE ARE AGAIN
ο Αυθεντικός