Ακούστε το φασίστες: ΟΜΟΝΟΙΑ


Σημασία πλέον έχουν οι πράξεις

Είναι δύσκολο μετά από μια πολύ έντονη ανοικτή συγκέντρωση του πράσινου λαού, να ειπωθούν λόγια. Αυτό που σίγουρα έχει μεγαλύτερη σημασία αυτή τη χρονική στιγμή είναι να εντατικοποιηθούν οι πράξεις. Πράξεις για τις οποίες κερδισμένη θα είναι η Ομόνοια και μόνο η Ομόνοια.

Έχει καταντήσει κουραστικό να ανεχόμαστε κάθε λογής φασίστα σε αυτό το τόπο να πράττει με γνώμονα το κακό της Ομόνοιας και το πλήγμα της μέσα στο κυπριακό ποδόσφαιρό αλλά και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα. Από τον κάθε παράγοντα του παρελθόντος, τους εκάστοτε διαιτητές, επιτροπές διαιτησίας, δικαστικές, εκτελεστικές και δεν συμμαζεύεται, η Ομόνοια έχει στερηθεί, τίτλους, επιτυχίες και διακρίσεις, βλέποντας κόπους και θυσίες ετών να καταλήγουν στα σκουπίδια. Το τι έχει προσφέρει η Ομόνοια στο κυπριακό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποτυπωθεί στα λόγια ή στους αριθμούς και κανείς από αυτούς τους συγκεκριμένους κυρίους δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να ενεργεί κατά τέτοιο τρόπο απέναντι στο μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Το μίσος του “φασίστα” για την Ομόνοια είναι γνωστό

Το μίσος τους για μας είναι γνωστό και το βιώνουμε στην καθημερινότητα μας, στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας μας, στο καφενείο της γειτονιάς μας σε κάθε άκρη της Κύπρου. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι με αυτούς που χρόνια πριν, πουλούσαν κάθε ιδανικό του αθλητισμού στην ελληνική δικτατορία. Οι ίδιοι άνθρωποι που πουλούσαν για νοθευμένα ιδανικά την μισή μας πατρίδα σε ξένους λαούς. Αυτοί είναι που σήμερα τρέμουν μπροστά στην ενδεχόμενη επικράτηση των ιδανικών μιας γενιάς εξεγερμένων, επαναστατών, εργαζόμενων ανθρώπων που απαρτίζουν το στερέωμα της ιδέας που ονομάζεται Ομόνοια. Για τους ίδιους ανθρώπους μιλάμε. Γι’ αυτούς που έχουν διχάσει όχι μόνο τον κυπριακό αθλητισμό αλλά και την ίδια την πατρίδα μας.

Τα αθλητικά ιδεώδη αυτού του τόπου τα κυβερνούν και τα εξευτελίζουν επί σειρά ετών οι πλέον αναρμόδιοι και ακατάλληλοι άνθρωποι του τόπου. Η δεξιά έχει καρπωθεί τα αποτελέσματα των μηχανισμών της που κυβερνούν κάθε κομμάτι του κυπριακού αθλητισμού, και πέτυχε πανηγυρικά την εξάπλωση του δικτατορικού καθεστώτος ακόμη και στο πλέον λαϊκό άθλημα του πλανήτη.

Ασπίδα για την Ομόνοια

Μπροστά σ’ αυτό το σκηνικό, εμείς καλούμαστε να σταθούμε απλά και μόνο ασπίδα άμυνας και προστασίας ότι πιο γνήσιου υπήρξε στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού αλλά και της Κύπρου. Καλούμαστε να ξεπεράσουμε κάθε προσωπικό και ομαδικό όριο και να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ομόνοια δεν πεθαίνει από τόσο μικρούς σαν κι’ αυτούς που έχουν γκρεμίσει κάθε ίχνος αθλητικού πνεύματος.

Η κατάκτηση του φετινού τίτλου θα προσφέρει το πιο πικρό αίσθημα ήττας στον κάθε μικρό ανθρωπάκο αυτής της σιχαμένης αλυσίδας φασισμού και θα ριζώσει ακόμη πιο βαθιά μέσα μας την περηφάνια της Ομόνοιας.

Κοιμάστε την νύχτα και ακούτε.. ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξυπνάτε το πρωί και ακούτε.. ΟΜΟΝΟΙΑ

Κοιτάτε τους τίτλους και γράφει.. ΟΜΟΝΟΙΑ

Διαβάζετε τους τοίχους και λένε.. ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανοίγετε το ραδιόφωνο και λέει.. ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανοίγετε την τηλεόραση και γράφει.. ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο μπαλκόνι του γείτονα η σημαία γράφει.. ΟΜΟΝΟΙΑ

Κερδίζετε τους άλλους μα ακούτε.. ΟΜΟΝΟΙΑ

OMONOIA φασίστες, δείτε το..

ΟΜΟΝΟΙΑ, ακούστε το.. ΟΜΟΝΟΙΑ..

σας έχουμε γραμένους στα αρχίδια μας και σας λέμε.. ΟΜΟΝΟΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ

Για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ κλικ εδώ..