Green Devil: Αφού δεν τους νοιάζει


 

Η προκύρηξη ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ τον εκάστοτε διαιτητή να συμπληρώνει ο ΙΔΙΟΣ το φύλλο αγώνος. Ποιος θα τιμωρήσει όμως τον Ηλία άμα εν καιρώ δίκης παραπέμπεται  προκλητικά ως 4ος διαιτητής και σε λίγο καιρό μπορεί να επιβραβευθεί ως διεθνής? Οι κανονισμοί διαιτησίας προς τους διαιτητές για πιο λόγο μπήκαν άμα στην περίπτωση παρακάμψεως τους δεν τιμωρείτε ο διαιτητής? Στην τελική γιατί βλέπουμε μία δίκη της οποίας η αρχή της είναι παραβίαση των κανονισμών από πλευράς διαιτητού? Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρο. Ο εκάστοτε διαιτητής υποχρεούται να συμπληρώνει ο ΙΔΙΟΣ το φύλλο αγώνος. Ξεκινάμε με λάθος βάσεις και βαδίζουμε λάθος.

Όσο αφορά τις παπαριές που λέει, επειδή μιλάμε για παπαριές, υπάρχουν τόσα και τόσα στοιχεία εναντίων του που θα έπρεπε αυτομάτος να δικαζότανε ο ίδιος.  Φαίνεται να κτυπήσαμε πινόκιο…

Σε όλα τα μήκη και πλάτης της Γης ισχύει το είσαι ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ο Λάρκου φαίνεται να έιναι εξαίρεση ή η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ήταν ένοχος/η μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Χωρίς στοιχεία αποφασίσανε την ενοχή του, την καλιεργήσανε στον γύρω τους κύκλο, μας την γράψανε πολλάκις στα ΜΜΕ τους και αφήσανε το νομικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παλεύει για τα δικαιώματά του.

Τάκη αυτά εννοείς άμα λες για μηχανισμούς? Δεν είναι ότι δεν ξέρω ποιους μηχανισμούς έχετε, απλά είναι τόσοι πολλοί που δεν ξέρου ποιους επιλέξατε να ξεκινήσουν την σκοτινή τους δουλειά.

Ένα άλλο στοιχείο του πως διαστραυλώνουν τα πάντα που συμβαίνουν (και τους αφορούν) είναι οι φωνές και ο πανικός στο ότι τιμωρήθηκε σκληρά και η ομάδα τους με 14 500 ευρώ. Ρε εμείς 3 κροτίδες ρίξαμε και φάγαμε 18 000!!! + ένα ημίχρονο χωρίς οπαδούς  + τα έξοδα του γηπέδου για ακόμη ένα παιχνίδι + έξοδα γυμναστών, διαιτητών κοκ. Ο καημένος ο Μακρίδης επειδή είπε ότι θέλουμε τίμιο πρωτάθλημα πλήρωσε 5 000 ευρώ και μία αγωνιστική !!! Εσείς για διακοπή αγώνα, κροτίδες σε παίκτη που τραυματίστηκε, επεισόδια με αστυνομία, υβριστικά συνθήματα, φασιστικά πανό και πετροβολισμό σε οπαδούς της άλλης ομάδας 14 500? Ποποοο σας σκίσανε ρε, άρχισα να σας λειπάμε. Άλλη φορά ας σας βάζουν να καθαρίζετε τα ποτσίγαρα έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ. Έτσι και αλιώς σπίτι σας είναι !!!

Και εσείς δαιμόνιοι δημοσιογράφοι, λαγωνικά με μύτη προσέχετε και μπορεί να σας ξυπνήσει το ροχαλιτό σας. Λες και πρέπει να είσαι πυρηνικός φυσικός για να δεις τη διαφορα. Ποιον κοροιδεύεται ρε λαδωμένα λαμόγια? Ο  λαός θα ξεσπάσει και φοβάμαι πως θα του αρέσει (λέω φοβάμαι επειδή εδώ έρχονται άλλα σύνδρομα).  Μην μπείτε στη λίστα και δεν είναι σωστό!!! Άστε μας να κτυπήσουμε τον βοσκό.

Ζημιές στο σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την πρόκριση των βρωμισμένων.

Κύριε Κουτσοκούμνη μπορείτε να σκεφτείτε ποιας ομάδας οπαδοί είναι ή δεν σας νοιάζει τώρα? ΚΟΠ είστε και ΑΥΤΗ είναι η δουλειά σας, η προστασία των ομάδων που υπάγονται στην ΚΟΠ και όχι του κάθε μαλάκα έξω στο δρόμο επειδή στη δουλειά του είναι προκλητικός. Φυσικά και δεν θα κάνετε κάτι, φυσικά και καμία αθλητική σελίδα δεν θα αναφερθεί στο θέμα (άντε 3-4 γραμμές) και ΦΥΣΙΚΑ θα το έκαναν αν ήταν η ομάδα τους στη θέση μας. Για το Σκαραμπέο ένα μήνα το είχατε πρώτη είδηση, τώρα που το σωματείο την πλήρωσε δεν λέτε τίποτα.

Εδώ μας είπαν όλοι τους ότι γεμίσαμε την Κύπρο με συνθήματα και ειδικά την Μακαρίου στη Λευκωσία. Καθαρίστηκε η Μακαρίου και μετά από 3 εβδομάδες την γέμισαν με συνθήματα της ομάδας τους, σε εκείνη την περίπτωση κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Φαίνεται το σπρέι δεν είναι ενοχλητικό σαν σπρέι, αλλά οι λέξεις που τσακίζουν κόκκαλα.

Αφιερωμένο τότε…..

Ακούστε και κάτι τελευταίο. Τους απέναντι δεν τους νοιάζει πια είναι η απόφαση της Δ/Ε όσο αφορά τον Λάρκου. Δεν τους νοιάζει. Τους απέναντι δεν τους νοιάζει ρε σας λέω. Αφού δεν τους νοιάζει. Κάτι έτσι κάνουν εδώ και 10 μέρες. Το γράφουν 5 φορές τη μέρα ότι δεν τους νοιάζει και κάθε 2-3 μέρες κάνουν και ένα άρθρο επειδή δεν τους νοιάζει. Αν δεν το γνωρίζετε, να το μάθετε, δεν τους νοιάζει. Μην πει κανείς ότι ασχολούνται, αφού το λεν καθαρά πολλές φορές την ημέρα, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Α ρε λαγουδάκια δεν κάνετε για αρθρογραφία αλλά για τρέξιμο.

Τώρα αυτό σας φαίνετε λογικό ή δεν σας νοιάζει?

Σας χαιρετώ, απ` τα έγκατα της γης.

Green  Devil