Τα λόγια πλέον είναι περιττάΤα λόγια πλέον είναι περιττά, μιας και ορισμένοι αποφάσισαν να ξεπεράσουν κάθε ανθρώπινο όριο. Έχουν παρουσιάσει την τέλεια ανάλυση του τι έχει γίνει στο «Τάσος Μάρκου» εκείνη την ημέρα, όπως ακριβώς θα το ήθελαν για να βολέψουν τα συμφέροντα τους. Έχουν παρουσιάσει ως έγκλημα την συμπεριφορά των Λάρκου και Μ. Νεοφύτου, ενώ ως θύμα την συμπεριφορά και την προσωπικότητα του Χρ. Ηλία.

6 μήνες η τιμωρία και των δύο αντρών της Ομόνοιας και μπορείτε να διαβάσετε εδώ αναλυτικά τα πρακτικά και την ανακοίνωση της δικαστικής επιτροπής για το θέμα. [Διαβάστε εδώ]

Η Αντίδραση

Αυτό που απασχολεί όλους στο Τριφύλλι είναι η επόμενη μέρα, μιας απόφασης η οποία είτε το θέλουν είτε όχι έχει ήδη τινάξει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον αέρα. Ο κόσμος σύσσωμος και ενωμένος έχει δηλώσει πανέτοιμος να ακολουθήσει κοινή γραμμή για την επόμενη ημέρα. Θα ακολουθήσει συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με την Θύρα 9 και τα ΣΥ.ΦΙ και ακολούθως θα ενημερωθεί ο υπόλοιπος κόσμος για τις αποφάσεις.

Η Ισχύς εν τη ενώσει

Το έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες βδομάδες. Η μεγαλύτερη δύναμη για την Ομόνοια σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι η ένωση δυνάμεων. Αυτό είναι που τρέμουν οι αντίπαλοί της και μ’ αυτό θα πορευθούμε και στην συνέχεια. Ο κόσμος διψάει να είναι κοντά στις εξελίξεις αυτή τη φορά και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας νιώσει και ο τελευταίος άνθρωπος που ήταν υπαίτιος στο θέατρο του παραλόγου.

Περισσότερα σε επόμενα άρθρα