Ανακοίνωση Δ.Σ Ομόνοιας [25/11/11]


Είναι με έκπληξη και απογοήτευση που ενημερωθήκαμε για την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής αναφορικά με τις κατηγορίες εναντίων του προέδρου του Δ.Σ και του προπονητή της ομάδας μας για τον 6μηνο αποκλεισμό τους. Είναι μία πρωτοφανής απόφαση αφού η Δικαστική επέλεξε να πιστέψει την μαρτυρία του Χρ. Ηλία η οποία βρίθει από αντιφάσεις και ανακρίβειες (μαζί με αυτή του 4ου διαιτητή) αγνοώντας χωρίς καμία βάσιμη δικαιολογία τις αθωωτικές μαρτυρίες ανεξάρτητων μαρτύρων.
Πρόθεση του Δ.Σ είναι να διεκδικήσει μέσω των νόμιμων οδών την όσο το δυνατό πιο γρήγορη ακύρωση της απόφασης και προάσπιση των συμφερόντων του σωματείου.
Αυτό που απαιτείται αυτή τη στιγμή είναι ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά την κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Η απόφαση αυτή έχει ενισχύσει τα έντονα αισθήματα προκατάληψης στον κόσμο, για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το σωματείο μας . Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας σε αυτοσυγκράτηση. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει να είναι συντονισμένες και στα πλαίσια της νομιμότητας. Έχουμε ήδη συγκαλέσει συνάντηση με τα οργανωμένα σώματα των φιλάθλων μας ώστε να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και καθορισμός ενός οργανωμένου πλάνου. Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανένα την ευκαιρία να επιβάλει ακόμα μεγαλύτερες χρηματικές ή άλλες ποινές στο σωματείο μας. Αρκετά δώσαμε.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα γονατίσει. Έχουμε στόχους στις εγχώριες διοργανώσεις και θα τους παλέψουμε μέχρι τέλους. Στηρίζουμε τον πρόεδρο του Δ.Σ και τον προπονητή μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ειδικά για τον προπονητή μας λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να τον προστατέψουμε και να τον θωρακίσουμε από την άδικη επίθεση και την θυματοποίηση του.
Ο προπονητής μας θα είναι στο γήπεδο την Δευτέρα στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα και καλούμε τον κόσμο μας με την παρουσία του να δώσει τα σωστά μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης τόσο προς τον κύριο Λάρκου όσο και στην ομάδα μας.

από: επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ