Hoolifan – Έφτασε στην παγωμένη Ρωσσία


Εξακολουθώ να είμαι ο μόνος που ΑΚΟΜΑ να δω τούτη τη σούπερ ευρωπαϊκή ομάδα που λένε όλοι? Άλλο ένα ματς βολάρες μέσα και ότι βγει ΑΛΛΟ ένα ματς με τον θεό να κάμνει το πορτάρη. Επίσης σε τούτο τον αγώνα πρέπει να ήταν οδηγία από συμβούλιο να στηριχτεί ψυχολογικά και το τμήμα του βόλεϊ γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς τα ασταμάτητα χέρια(τουλάχιστον 5)  από τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν.

Καθόλου τυχαία λένε όλοι ο αποερλ εκεί. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ υποστηρίζω και θα υποστηρίζω μέχρι να το παραδεχτείτε όλοι. Η καλύτερη ομάδα των εποχών λένε όλοι. Μια καλή ομάδα με την καλύτερη τύχη όλων των εποχών λέω εγώ.

Όλος ο κόσμος κρατάει λαγοπόδαρα και τετράφυλλα τριφύλλια για καλή τύχη. Από τη μεριά τους  ο λαγός και τα τριφύλλια κρεμάνε σηματάκια του αποερλ για αυτό το σκοπό.

«Έφτασε στη παγωμένη Ρωσία», «με παγωμένες τις αποσκευές έφτασε το αποελ..». Αυτά έγραφαν οι εφημερίδες και οι ιστοσελίδες. Πείτε με κάφρο αλλά η εικόνα παγωμένων αποελίστων μου ανεβάζει την διάθεση. Αλλά τελείως παγωμένων έτσι. Σε κάσα

Που λέτε πήγαν στην Αγία Πετρούπολη οι ultras ultras ultras λαστιχάρηες.( ναι ναι ξέρουμε στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη , εν εσχει έτσι σέρτζιους δημοσιογράφους πούποτε παγκόσμια, όλοι ρε γράφουν το ίδιο πράγμα γαμώ την δημιουργικότητα τους μέσα). Και λέω εγώ μιας και πήγαν ως εκεί δεν πάνε να γνωρίσουν και τον παππού Άγιο Πέτρο από κοντά να τους ξεναγήσει ρε παιδάκι μου

Aυτοί οι δημοσιογράφοι ρε παιδιά είναι φανερό πως στερούνται φαντασίας. Μιλάμε οι τύποι όταν ήταν παιδιά έπαιρναν ένα ξύλινο σπαθί και καβαλούσαν ένα σκουπόξυλο και φαντάζονταν με τις ώρες πως..ήταν καβάλα στο σκουπόξυλο κρατώντας ένα ξύλινο σπαθί!!!!

Πανό που έγραφε «Εδώ παίζει η Ορθοδοξία» ανάρτησαν οι αποελίστες. Και της έλεγα της γυναίκας «γυναίκα εδώ παίζουν οι ορθόδοξοι άλλαξε το», «όχι καλέ εδώ παίζουν οι καθολικοί ενάντια στους βουδιστές θα δεις ,να πρόσεξε». ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ρε γάροι αν παίζουν οι ορθόδοξοι για οι μουσουλμάνοι.   Εμείς μπάλα θέλουμε να δούμε.  Αλλιώς να κάμνετε τα παιχνίδια μετά τον εσπερινό ρε χριστιανούθκια. Με λαμπάδες και κεράκια και θυμιατιούς!

Έβαλαν και γκάλοπ σε γνωστή αθλητική  ιστοσελίδα για να ψηφίσει ο κόσμος για τα ακριβά εισιτήρια και πως πρέπει να μειωθούν οι τιμές μιας και η προσέλευση του κόσμο εν καιρώ οικονομικής κρίσης είναι μειωμένη. Όταν μια ΘΥΡΑ 9 τολμούσε να απέχει από ένα τελικό των 40 ευρώ εσείς όχι μόνο δεν βγάλατε τσιμουδιά αλλά τολμούσατε να κατηγορήσετε ακόμα και για έλλειψη αγάπης προς την ομάδα!

Όλος ο κόσμος ξέρει ,όλος ο κόσμος συζητά, και ακόμα περιμένουμε να έρθει ένα ρεπορτάζ της προκοπής από κάποιον από όλους σας. Να φτάσει μέχρι το τέλος του κουβαριού ρε παιδί μου, να αποκαλύψει τη βρωμιά και τη δυσωδία κάτω από τις κολόνιες και τα κουστούμια τους. Συνήθισαν τα ρουθούνια σας ρε μέσα στη βρώμα συνήθισαν!

Επιτέλους φτηνό εισιτήριο για το κοσμάκη. Αυτά είναι ρε το ποδόσφαιρο γεννήθηκε από το λαό για το λαό. Φέρτε την βαβούρα πίσω στις κερκίδες να γουστάρουμε!

Ήντα τράουλλος εν τούτος ο αρχιεπίσκοπος. Κάμνει εκλογές για μητροπολίτη Κερύνειας και μετά λέει θα βάλω ένα από τους 3 πρώτους που προκριθήκαν! Ου γαμώτο αν εν έτσι φίλοι μου αελίστες ετοιμαστείτε να πιάτε το chance σας!!. Είσοδο στη τετράδα τζαι μετά έσχει κλήρωση όπως το ευχάριστο σαββατόβραδο

Μιας και επιάσαμε την κουβέντα για τραούλλους . ΠΑΙΖΕΙ καμιά γαμημένη απόφαση ρε γάροι???? Αναβολή τζαι αναβολή τζαι αναβολή. Έγινε όπως το ο Ράουφμαν τζαι ο Ραουφμαν τζαι ο Ράουφμαν. Αποφασίστε να τελειώνουμε ή αν μεν μπορείτε ρωτάτε τις γυναίκες σας που αποφασίζουν για όλα τα άλλα!!!!

Άκου τι λένε ρε. Παίζουν Ευρώπη και τους βάζουν τον αγώνα πρωταθλήματος  Κυριακή και εμάς Δευτέρα , συμπέρασμα ότι ευνοούμαστε!  Σοβαρά τώρα βάζουν τον αγώνα 7 η ώρα Δευτέρα και θεωρείται και υπέρ μας??? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ μην μας ξανά ευνοήσετε!!!!!

Την Πέμπτη οι μάγκες του φούτσαλ είναι έτοιμοι να στείλουν τον Παρνασσό για τόμπολες! Ε τι , εμείς θα λείπουμε? Όλοι εκεί δυνατά πιο δυνατά!!

Σκουλαρικάς και μακρυμάλλης ο καλύτερος υπουργός οικονομικών της ευρωζώνης  σύμφωνα με το περιοδικό Financial Times και δεν είναι άλλος από τον υπουργό οικονομικών της Σουηδίας! Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους κατάκριναν την εμφάνιση μου για χρόνια λέγοντας μου τα γνωστά της κυπριακής κοινωνίας. Δεν μασάω! Το πρώτο και το δεύτερο το πέτυχα βάζω πλώρη για το υπουργείο οικονομικών τώρα! Βέβαια από δείκτες δεν πολύ κατέχω. Οι μόνοι δείκτες που ξέρω εν το αριστερά και το δεξιά στο αυτοκίνητο. Ούτε καν εκείνους του ρολογιού εν ξέρω , εμένα το ρολόι μου εν που τζινα τα ηλεκτρονικά τα casio  με τα πρήχτικα τα ξυπνητήρκα που πασιν 15 μέτρα κάτω που το νερόν!

Γνωμικό της ημέρας. Θεέ μου δώσμου  υπομονή. ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΠΑΑΑ

Γνωμικό της ημέρας 2.Να μην κάνεις κακομοίρικα φάουλ. Άμα είναι να κάνεις, να τους αλλάξεις τα φώτα!

o Hoolifan