Σήμερα ή αύριο οι εξελίξεις


Σήμερα ή αύριο (οι πληροφορίες μας λένε αύριο) θα βγει η τελική απόφαση της υπόθεσης καταγγελίας του προπονητή και του προέδρου μας από τον διαιτητή Χρ. Ηλία.

Αφού ήδη έχουν δοθεί γραπτώς οι αγορεύσεις και των 2 πλευρών από τους νομικούς τους και οι μάρτυρες έχουν καταθέσει απομένει μόνο να γνωστοποιηθεί η απόφαση της Δικαστικής επιτροπής.

Τα βασικά σενάρια που παίζουν είναι 3.

Σενάριο Α

Να μην τιμωρηθούν οι πράσινοι, αφού όλες οι μαρτυρίες δείχνουν να είναι εις βάρος του Ηλία. Εκτός από τις μαρτυρίες όμως, υπάρχουν και τα συνεχόμενα προκλητικά ψέματα του κ. Ηλία που φάσκει και αντιφάσκει ενώ θεωρείται ορκισμένος να πει την αλήθεια. Δεν αφήνει περιθώρια σε κανένα να τον πιστέψει αφού φαίνεται να έκανε το ψέμα επάγγελμα ο εν λόγω κύριος.

Σενάριο Β

Αν και δεν έχουν κάτι ενάντια στον προπονητή και πρόεδρο μας να τιμωρηθεί ο κ. Λάρκου για 2-3 βδομάδες ώστε να χάσει το ντέρμπι με το αποέλ. Η εμπάθεια τους προς την ομάδα μας και η διαστρέβλωση της αλήθειας έχει γίνει το πιο συχνό φαινόμενο από μέρους τους. Εδώ κατάφεραν να πείσουν όλα τα ΜΜΕ ότι θα τιμωρηθεί ο προπονητής μας αλλά δεν έχουν κάτι εναντίων του και αυτό τους ακούγεται λογικό !!!

Σενάριο Γ

Προπονητής και Πρόεδρος της ομάδας μας να επιβληθούν τιμωρία 6 μηνών !!!  Αν γίνει κάτι τέτοιο εκτός του ότι θα ξεσηκώσει τον πράσινο Λαό στους δρόμους με την άδικη απόφαση, αναμένεται και η Έφεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο επίσημο Εφετείο. Δουλειά του Εφετείου είναι να επαναφέρει την νομική τάξη. Διάφοροι δικηγόροι μιλάνε για φιάσκο αν τιμωρηθεί η ομάδα μας, κάτι το οποίο μπορεί να φέρει τη δυναμική μέχρι και ξύλωση του συστήματος αφού η ομάδα μας θα το πάρει στα άκρα με όποιες επιπτώσεις και να έχει.

Όπως και να έχει η αγωνία είναι πολλή και ο κόσμος σε εγρήγορση.  Όλοι αναμένουν την απόφαση με ανυπομονησία. Αν παιχτεί το σενάριο Β ή Γ τότε θα έχουμε άλλα σκηνικά σαν πρώτη είδηση.

Ο ΛΑΟΣ δεν λέει να ηρεμίσει…