Hoolifan – η ώρα της εκδίκησης


Έλα Ιβάν και κόντεψε η ώρα του check in! Παραλίγο να σε στείλει ο ερμής στο αεροδρόμιο αλλά πιστεύω θα είμαστε εμείς που επιτέλους θα σε αποχαιρετήσουμε από το νησί μας. Έρχεται ρε σαούνα του σχίλλου έρχεται η ώρα της εκδίκησης!

Στο παρά τσακ να προλάβεις και τον Καανενν στο αεροδρόμιο!

Κύριε Κάαννεεεννν  πίπς κααααανσσσς? Ο μοναδικός προπονητής που πήρε το αεκάκι ( also known as πηολάς) ομίλους του europa και φεύγει επειδή δεν έδερεν την αελ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μεν το πεις παρακάτω εκτός και αν θέλεις να πεθάνει κανένας από ασταμάτητο γέλιο. Εξαιρετικά αφιερωμένο λοιπόν πάμε μαζί «εγώ που ήμουνα θεός θα φύγω τώρα σαν τρελός». Θυμάσαι που μας είπες ποιον παίζουμε στην Ευρώπη? Ε πε μας εσύ ρε ποιόν παίζεις τώρα!!!

Η πιο ανιαρή ομάδα της χρονιάς

Η αελ συνεχίζει να μην δέχεται τέρματα αλλά ούτε και να βάζει. Ένα πολύ καλό deal θα έλεγα για την ομάδα της Λεμεσού. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να διεκδικήσει το βραβείο Η ΠΙΟ ΑΝΙΑΡΗ ομάδα της χρονιάς! Ρε εσείς κάνετε τυφλό να αλλάξει κανάλι όταν παίζετε αν είναι δυνατόν!

Κάνατε ένα πανό για εμάς  ρε λαστιχάρικα σε ένα πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έγραφε ψόφα on the sofa. Πάρτε το, διπλώστε το καλά καλά και μετά πάρτε φόρα τζαι πισκαλάτε το του κώλου σας! Τέσσερις χιλιάδες με το ζόρι Σάββατο ημέρα. Ντροπή των οπαδών και φιλαράκια των επιπλοποιών!

Γουστάρω αφάνταστα το βασανιστικό τελείωμα του αγώνα με το στενό 1-0. Πείτε με μαζόχα αλλά δεν μπορώ να σταματήσω α σκέφτομαι αλλόθρησκους να ρίχνουν μπινελίκια και σταυροπαναγίες περιμένοντας μια ισοφάριση που δεν ήρθε ποτέ.

Τελικά θα το δείξει η LTV ή όχι? Σπουδαία κομπίνα μας πείσατε. Ήμασταν έτοιμοι 6 χιλιάδες κόσμος μες τα αυτοκίνητα αλλά τελικά τζιαμέ στο ρανταμπάουτ της ριζοελιάς εστραφήκαμε πίσω μόλις αφήσατε το συνεργείο να αρχίσει μετάδοση. Παραλίγο παιδιά παραλίγο! Better luck next time.

Να το δείτε και εσείς πιο ζεστά

Όσο για εσάς που πήγατε δασάκι ντροπή σας. Δικαιολογίες για το ότι δεν μπορείτε να αφήσετε μόνη την ομάδα αφήστε τες για κάποιον που τις τρώει. Ποτέ δεν καταλάβατε πως οι αγώνες και η οργανωμένη πάλη του λαού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι που κάνουν τον εχθρό πιο αδύναμο από ποτέ. Βλέπετε έναν εθνικό να παραληρεί όλη την εβδομάδα, μέχρι και την τελευταία στιγμή να στήνει παγίδες για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα και εσείς τι κάνετε? Πάτε πολύ απλά και τους τα ακουμπάτε. Όσο και αν αδυνατείτε να το κατανοήσετε είστε συνένοχοι για τα εγκλήματα ενάντια της βασίλισσας. Την ώρα που θα κερδηθεί όμως η μάχη βαθιά μέσα σας να το ξέρετε πως εσείς δεν έχετε συμβάλει το παραμικρό για την μεγάλη νίκη. Απλά συνεχίσατε τη ρουτίνα σας σαν καλά αρνάκια που σας θέλει ο κουτσοκούμνης και η παρέα του.

Και τι σημαίνει δηλαδή το δεν μπορώ να χάσω παιχνίδι της ομάδας? Εμείς μπορούμε? Δηλαδή στα παπάρια σας αν αδικείτε η ομάδα, στα παπάρια σας αν μας βλέπουν σαν χαρτονομίσματα των 20 ευρώ φτάνει να πάτε στο γήπεδο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας. Και σιγά την βοήθεια που προσφέρατε ένα σύνθημα όλο και όλο. Πολλοί λέτε ΟΜΟΝΟΙΑ και στη Β εθνική μαζί σου. Μαγκιά δεν είναι να βλέπεις την ομάδα σου να οδηγείτε στην Β εθνική είτε λόγω διαιτητών είτε λόγω αγωνιστικής κατάστασης και εσύ να λες πως θα την ακολουθήσεις και εκεί. Μαγκιά είναι να κάνεις τα πάντα να μην οδηγηθεί η ομάδα σου εκεί. Μαγκιά είναι να αντισταθείς στους εχθρούς με πράξεις. Και όχι απλά να πληρώνεις το εισιτηριάκι σου στο κάθε παράρτημα των αντιπάλων σου, να βλέπεις ένα κακό διαιτητή και να επαναπαύεσαι με μια σφυρκάν που να βάλεις μες το γήπεδο

Είναι για την ανοχή σας που έχουμε διαιτησίες σαν του Ηλία. Είναι για την ανοχή σας που μπορεί να χάσουμε τον προπονητή μας για 6 μήνες. Πείτε τίποτε μετά την απόφαση της Τρίτης τζαι είμαι καλός για λλόου σας!

Γνωμικό της ημέρας 1. Έχω το σώμα ενός θεού. Του Βούδα!

Γνωμικό της ημέρας 2. Μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, καταλάβαμε, ότι όλα αυτά που μας έλεγαν για το σοσιαλισμό ήταν ψέματα και όλα εκείνα που μας έλεγαν για τον καπιταλισμό ήταν αλήθεια.

o Hoolifan