Στόχος η Νίκη σε όλους τους τομείς


Με μοναδικό στόχο την νίκη επί του εθνικού θα παραταχθεί σήμερα η Ομόνοια, απέναντι σε ένα αντίπαλο πολύ εχθρικό όταν αγωνίζεται με την Βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Οι τελευταίες αναμετρήσεις της Ομόνοιας στο δασάκι της άχνας συνοδεύτηκαν όλες με άθλιες διαιτησίες και αντιποδόσφαιρο κλάσης από την τοπική ομάδα. Πότε τα αδιανόητα σφυρίγματα των διαιτητών, πότε οι μπάλες που πετιούνταν δύο δύο στον αγωνιστικό χώρο άφηναν την Ομόνοια χωρίς βαθμολογικό κέρδος.
Σήμερα η ομάδα μας με τον Νεόφυτο Λάρκου στο τιμόνι θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κακή παράδοση των 3 τελευταίων χρόνων και να κερδίσει μια δύσκολη μάχη που θα φανερώσει τις δυνάμεις της φετινής Ομόνοιας.

Η αποστολή για τον σημερινό αγώνα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Γιωργαλλίδης, Γέβριτς, Σπούνγκιν, Μαργάσα, Αβραάμ, Καρυπίδης, Μπουθόν, Σερφά, Κασέκε, Σάλατιτς, Αγκουιάρ, Μακρίδης, Φρέντι, Ρενχίφο, Ντα Σίλβα, Εφραίμ, Χριστοφή, Λεάντρο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να επιστρέψουν με την νίκη στις αποσκευές τους. Ο κόσμος θα είναι ψυχικά παρόν αφού ζει και αναπνέει για το παιχνίδι και ελπίζουμε το βράδυ να μας εδραιώσει στην φυσική μας θέση. Την θέση του πρωτοπόρου.

Παίχτες του τριφυλλιού:

Δικαιολογήστε επάξια τον ύμνο της ένδοξης ομάδας μας. Σαν περήφανα λιοντάρια στην άμυνα και ασταμάτητα κανόνια στην επίθεση κάντε την ομάδα του εθνικού να υποταχτεί στη μοίρα της όταν αντίπαλος της είναι η εντεκάδα με το τριφύλλι στο στήθος. Μπορεί να σας λείψουν τα τραγούδια και οι φωνές μας για ένα παιχνίδι μα σας υποσχόμαστε στο τέλος αυτού του μαραθώνιου εκεί στη Παπανικολή και σε όλη τη χώρα θα τραγουδήσουμε τα ονόματα σας ένα προς ένα για ολόκληρη τη νύχτα και όχι μόνο για 90 λεπτά.

Απάνω τους!!