Αυθεντικός: Μάχη No.10 και να παίζει το τρανζίστορ


Καλή σας μέρα αδέρφια, πλακώσαν τα κρύα, οι βροχές και οι παγκοσμίου φήμης γαλαζοκίτρινοι καναπέδες επέστρεψαν στο φυσικό τους περιβάλλον που είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από την ΚΕΡΚΙΔΑ. Δηλαδή είτε στην ζεστασιά του σπιτιού τους είτε σε κάποιο κυριλέ καφέ. Ο Αυθεντικός το δήλωσε πως οι εποχές των 1500 λαστιχάρικων του Μακαρείου και των 32 εισιτηρίων σε παιχνίδι με την Ασσια δεν είναι μακριά. Αρκετά όμως για την ώρα με την ντροπή των οπαδών, πάμε στα δικά μας αφού έχουμε πολλά να πούμε.

Εθνική

Η κατάσταση με την ομάδα της γαλαζοκίτρινης ομοσπονδίας έχει κατανήσει -εδώ και χρόνια- αηδία. Συγκεκριμένοι παίκτες των 1926mg δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό στο φιλικό σε αντίθεση με τους Εφραίμ και Χριστοφή που έπαιξαν ολόκληρο ενενηντάλεπτο, με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη κούρασης και ενδεχόμενου τραυματισμού. Αυτη η ιστορία, να προστατεύονται δηλαδή οι ποδοσφαιριστές του αυτοκράτορα της παράγκας από τον εκάστοτε ομοσπονδιακό άρχισε χρόνια πριν και δεν λέει να τελειώσει. Αποτέλεσμα αυτής της αντιμετώπισης να γυρίσουν με μικροτραυματισμούς δύο ποδοσφαιριστές μας, ο Χριστοφή και ο Γιωργαλλίδης.

Είναι καθαρά στο χέρι των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το όλο θέμα αφού πρέπει να αντιληφθούν δύο πράγματα. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι πως το ”μαρούλι” το παίρνουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και το δεύτερο είναι πως αν θέλουν μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού αυτή θα έρθει μέσω των εμφανίσεων τους και της απόδοσης τους σε παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους προκαλώ να ρωτήσουν -για του λόγου το αληθές- όποιον παλαίμαχο ή εν ενεργεία ποδοσφαιριστή μας θέλουν και ο οποίος αγωνίστηκε στο εξωτερικό.

Και το σημαντικότερο από όλα, την κλήση τους στην εθνική την οφείλουν στο μεγαλύτερο ποσοστό της, στην παρουσία τους στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη της Κύπρου. Δεν θέλουμε να ανοίξουμε μέτωπο με τους διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αντιθέτως, να τους προβληματίσουμε θέλουμε.

Μάχη υπ’ αριθμόν 10

Το σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι το παιχνίδι μας εναντίον των εκ φύσεως φλώρων. Το σημαντικότερο όχι επειδή ο εθνικός είναι κάποια ομάδα που πρέπει να φοβόμαστε αγωνιστικά αλλά εξωαγωνιστικά αφού είναι γνωστή η σχέση της συγκεκριμένης ομάδας με τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Πεπατημένη και η οδός που ακολουθούν και φέτος για να σταματήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου σύμφωνα με πληροφορίες τον αγώνα θα διευθύνει ”ανερχόμενος” διαιτητής. Με απλά λόγια αν ο ”ανερχόμενος” διαιτητής θέλει να προχωρήσει πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες, οδηγίες που δεν είναι άλλες από του να μην περάσει νικηφόρα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ίδια τακτική και στο ίδιο γήπεδο εφαρμόστηκε και την περιόδο 2009-2010. Ο ”ανερχόμενος” τότε ήταν ο κύριος Δημητρίου όπου έκλεισε τα μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλτυ, έκλεισε τα μάτια στις μπάλες που έπεφταν σαν μάννα εξ ουρανού σε κάθε επιθετική προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και για όσους καταλάβουν από μπαλίτσα φρόντισε να κιτρινίσει από νωρίς στο παιχνίδι τα δύο αμυντικά μας χαφ, Γραμμόζη και Κασέκε.

Ιδιο το έργο?

Σήμερα αναμένεται να δούμε το ίδιο έργο ΕΚΤΟΣ και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόδοση της μέσα στο γήπεδο δεν το επιτρέψει. Οταν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι όπως πρέπει να είναι μέσα στο γήπεδο δεν έχει να φοβηθέι τίποτα και κανέναν. Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί ο Δημητρίου να εκτέλεσε πιστά τις εντολές του αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν απούσα.

Αναμένουμε από τους παίκτες που θα αγωνιστούν να καταθέσουν ψυχή και πάθος με σκοπό την διατήρηση του +6 από τους αελιστές της Λευκωσίας και για να κάνουμε το +5 από τους αποελίστες της Λεμεσού.

Κάθε παιχνίδι και τελικός, κάθε κερδισμένος τελικός μας φέρνει πιο κοντά στο πρωτάθλημα, κάθε παιχνίδι και μια μάχη, κάθε κερδισμένη μάχη μας φέρνει πιο κοντά στην επικράτηση του πολέμου. Ναι πόλεμος, διότι με την αιώνια γαλαζοκίτρινη παράγκα, κάθε βδομάδα ως ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουμε ποδόσφαιρικο αγώνα αλλά πόλεμο.

Ασχετα με το τι πιστεύει η fair play διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εμείς οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το αντιμετώπιζουμε ως ΠΟΛΕΜΟ, αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ όχι ως χόμπυ αλλά ως ΨΥΧΩΣΗ και το πρωτάθλημα ως ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ.

ΑΠΟΧΗ

Η διοίκηση του εθνικού με σπασμωδικες κινήσεις προσπαθεί να κατεβάσει τον ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο δασάκι και να του γεμίσουμε τα ταμεία. Μην μασάτε ακόμα και αν χρειαστεί να ακούσουμε την καψούρα μας από το… ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ.

Χάρη μας κάνουν αφού θα αρχίσουμε τις πρόβες για την 11η Δεκεμβρίου αλλά και για τον γύρο του θριάμβου από τώρα.

ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΑΜΕ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ…

ΥΓ. Οι υποτίτλοι στα πορτογαλικά για να μπορούν να το τραγουδήσουν και οι οπαδοί της ΠΡΑΣΙΝΗΣ Σπόρτινγκ Λισαβόνας(Remember the 13 Of November)


DON’T  STOP