Hoolifan – Λαμόγια ακούστε εδώ [19-11-11]


“Οι απώλειες βαθμών αργά ή γρήγορα θα έρθουν, πιθανόν στις επόμενες βδομάδες να έρθει και η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μιας μεγάλη ομάδας, ξέρουν πως να τα διαχειριστούν”.

AXAXAXA . Κοιτάξτε ρε το άτομο πόσο κόμπλεξ του φόρτωσε η ομάδα μας. Μέσα σε ένα άρθρο του που αναγκαστικά έπρεπε να αναφερθεί στο αρκετά καλό κλίμα κατάφερε να χωρέσει την πίκρα του για το γεγονός ότι η ομάδα μας ακόμα να δεχτεί ήττα!  Έβαλε και την επιθυμία του να έρθει η πρώτη ήττα τις επόμενες εβδομάδες με το μόνο ντέρμπι να απομένει να είναι αυτό με το αποελλιν. Έσχει κουρτουνιά δημοσιογράφοι της δραχμής! Ναι ναι ξέρουμε τα ακούσαμε η άμυνα μας ακόμα να δέσει και ο Φρέντυ δείχνει να μην προσαρμόστηκε ακόμα στα καινούργια δεδομένα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Ετοιμαστείτε γιατί σας αφήσαμε κάτι χρωστούμενα ρε λαστιχάρικα. Άκουσα σας δίνουν και δωρεάν αδιάβροχο για όσους θα πάνε στην Ρωσία για το κρύο. Μετά από τον αγώνα μαζί μας θα σας κάνει και ειδικά πακέτα εσωτερικού τουρισμού ο ΚΟΤ για να προσκολιέστε γιατί δύσκολο να διεκδικήσετε κάτι στο -9.

Γιατί οι άλλοι της δικαστικής. Ακούστε τώρα τι σκαρφίστηκαν για να πάψει η προκατάληψη στους Κύπριους φίλαθλους. Απλά θα σταματήσουν να ανακοινώνουν τις ποινές και τα πρόστιμα για να μην τα συγκρίνουν μεταξύ τους και να έχουν πρόβλημα ο ένας με τον άλλο.! Αυτό και αν αξίζει να γράφω ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ώσπου να γεμίσω μια σελίδα!

Ψιτ λαμόγια. Ακούστε εδώ. Μαγκιά δεν είναι να μην ανακοινώνεις τις ποινές για να μην συζητά κανένας. Μαγκιά είναι να τις ανακοινώνεις και να μην έχει τίποτα να συζητήσει κανείς.

Είδατε και τον Ηλία. Μου απόκτησε και γραμματέα, την γυναίκα του. Της υπαγορεύει και γράφει. Έτσι δήλωσε στην δικαστική όταν τον ρώτησαν γιατί έχει δύο γραφικούς χαρακτήρες η γραπτή κατάθεση του. Ηλία μου ξέρεις τι άλλο καλό κάνει μια γραμματέας έτσι? Για ρώτα την Μόνικα και τον Μπίλ!  Αλλά πες τους να σου τα πουν στα ελληνικά μήπως και παρεξηγήσεις τα αγγλικά τους.

Τώρα είναι σοβαρή κατάσταση αυτή. Δεν ανακοινώνονται οι ποινές της δικαστικής. Απαγορεύεται να διαμαρτύρεσαι έξω από την ΚΟΠ και αν το κάνεις τιμωρείται η ομάδα σου λες και είναι υπόχρεο το κάθε συμβούλιο να εκτελεί χρέη αστυνόμου. Ακόμα χειρότερο πάνε δέκα προβοκάτορες με άλλα ρούχα τα σπάνε και τιμωρείται άλλη ομάδα. Βαθμολογίες διαιτητών έχει να ακούσουμε που πριν τες φασαρίες. Αγράμματοι διαιτητές μπορούν να στερούν από τις ομάδες όχι μόνο τη νίκη αλλά και τους προπονητές με τις παπαριές που γράφουν στο φύλλο αγώνος. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ δεν πιάνει ΠΑΖΑΝ μπροστά σας ρε τσογλάνια

Α ρε αλάνια. Εδώ παίζονται τόσες μίζες, τόσα εκατομμύρια, τόσες ασφάλειες και εμείς  ντυνόμαστε  με δίχρωμα κασκόλ. Τον πρώτο πάντα θα τον αποφασίζουν  άλλοι. Παρακαλάτε να μαστε εμείς.

Παράγοντα μιας ομάδας να παρακαλά οπαδούς άλλης ομάδας να πάνε στο γήπεδο πρώτη φορά ακούω. Μπράβο. Αυτό είναι το πνεύμα του αθλητισμού! Σιγά μην είναι και το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Να δείτε και τι φιλοξενία θα μας κάνουν του χρόνου εκεί στον εθνικό όταν με το καλό πάρουν τα ευρώπουλα μας πάλι. Να με θυμηθείτε. Μπορεί να κάνει και εσπρέσο η καντίνα.

Κάποιος φίλος μου είπε δεν θα έχει ούτε αστυνομία την Κυριακή. Το γήπεδο θα επιβλέπει η λιμενική.

Προς Περδίκη. Όλα τα σχολίασες ρε περιβαλλοντολόγε της δεκάρας πως σου ξέφυγαν οι κομμένοι ευκάλυπτοι εκεί στον γήπεδο στον Αρχάγγελο? Μιλάμε έχεις κάνει θέμα με πολύ πιο ασήμαντη αφορμή και αφήνεις ασχολίαστο το κόψιμο 20 θεόρατων δέντρων. Ή μήπως δεν μπορείς τώρα που έρχονται και εκλογές? Άντε να μεν σου κάμω φρρρρρρ να πετάσεις

Προς χατζηλιασή. Ζω και αναπνέω για την μέρα που να κορτώσεις νούρον. Κλώτσα την επιτέλους μια σύκλα είναι γιατί δεν την πετυχαίνεις ????

3moe vrjt04nu56 v[03’p4i0 m5fejfnrtgv34o[0mlijergne r@@tr;g roh934u6tnv 3nfkewmwci’i’. Βασικά ήταν η τελευταία προσθήκη μετά το τρελό πάρτι της θύρας  χτες το βράδυ. Πάντως είμαι χαρούμενος που ξύπνησα σπίτι μου!!

Άσχετο. Πόσοι από εσάς πιστεύουν στην τηλεκίνηση? Σηκώστε το χέρι μου.

Γνωμικό της ημέρας. Αν ο άνθρωπος έχει εξελιχθεί από μαϊμούδες και πιθήκους, τότε γιατί έχουμε ακόμα μαϊμούδες και πιθήκους???

Γνωμικό της ημέρας 2. Σκεφτείτε να έχουμε διαλέξει τον λάθος Θεό. Κάθε φορά που πάμε εκκλησία, απλά τον κάνουμε όλο και πιο έξαλλο!!

 

o HOOLIFAN