Προσηλωμένοι στη… λίμνη


Το κλίμα που επικρατεί στο Ηλίας Πούλλος, θα έλεγε κανείς πως θυμίζει αυτό που επικρατούσε πριν τα «ντέρμπι» με αέλ, ανόρθωση και απόλλωνα. Προσήλωση, αφοσίωση, σοβαρότητα, προσμονή, πείσμα και τσαμπουκάς είναι κάποια από τα στοιχεία που βλέπει στiς προπονήσεις ο προπονητής της ομάδας μας τις τελευταίες μέρες.

Αυτό βέβαια είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας με την οποία λαμβάνουν όλοι στο πράσινο στρατόπεδο την προετοιμασία της εξόδου στη… λίμνη πλέον, αφού το δάσος πνίγηκε. Επίσης, το κλίμα αυτό υποδηλώνει και πείσμα για «σπάσιμο» της κακής παράδοσης του συγκεκριμένου εκτός έδρας παιχνιδιού εδώ και 3 χρόνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο πίσω μέρος του μυαλού του Ν. Λάρκου και των ποδοσφαιριστών, υπάρχει και το δεδομένο της απώλειας βαθμών στις προηγούμενες εξόδους από τη Λευκωσία (με εξαίρεση το εξοχικό), και που τυχαία ή μη τα παιχνίδια αυτά διεξήχθηκαν μετά από αγώνα της Εθνικής Συμφερόντων.

Από την άλλη, η προετοιμασία του κόσμου για το παιχνίδι δεν θυμίζει σε τίποτε περασμένες χρονιές ή αγώνες. Υπό κανονικές συνθήκες οι αυτοκινητοπομπές θα ετοιμάζονταν για άλλη μία μαγική εκδρομή για πάρτη της βασίλισσας. Οι συνθήκες όμως προστάζουν ΑΠΟΧΗ και ο ΟΜΟΝΟΙΑτικος κόσμος δείχνει να το αντιλαμβάνεται και να το τηρεί. Με βαριά καρδιά πάρθηκε αυτή η απόφαση από ΣΥ.ΦΙ. και ΘΥΡΑ 9 και σαν πιστοί προστάτες της βασίλισσας οφείλουμε να την ενστερνιστούμε. Τα επακόλουθα της απουσίας από τα γήπεδα του αιμοδότη του κυπριακού αθλητισμού, άρχισαν να επηρεάζουν και η μισημένη F.C. Άχνα δεν μπορούσε να μην νιώσει την οργή μας. Ούτε Σεντ λοιπόν, γι’ αυτό γεμίζουμε τους συνδέσμους φιλάθλων σε όλες τις πόλεις και επαρχίες.