Θύρα 9: Its Party Time – Get Ready


Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε, για ένα τρελό καταπράσινο Θυραενιώτικο πάρτι. Ακόμη είναι αξέχαστες οι αναμνήσεις μας από το μαγικό φεστιβάλ που διοργάνωσε πριν λίγους μήνες η οργανωμένη μας κερκίδα, και ποιος δεν περίμενε το επόμενο πάρτι από τότε. Απόψε λοιπόν μαζευόμαστε όλοι στο club Time στη Λευκωσία για να πρασινίσουμε τη νύχτα στους ρυθμούς μας, παρέα με τα αδέρφια μας από όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Παράλληλα με την διασκέδαση μας, ενισχύουμε οικονομικά το οργανωμένο μας σύνολο για ακόμη πιο μαγικές παραστάσεις στις κερκίδες του ΓΣΠ και ακόμη πιο τρελά σκηνικά κερκίδας από την μοναδική Θύρα 9. Η στήριξη των οργανωμένων μας συνόλων είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ και η παρουσία μας απόψε στο Πάρτι είναι το επιστέγασμα του άψογου κλίματος μεταξύ των οπαδών μας αυτή την περίοδο.

Η διασκέδαση ξεκινά από τις 11 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι άλλη μία μαγική νύκτα θα καταγραφεί στο πράσινο ημερολόγιο. Στο πάρτι το παρών τους θα δώσουν ποδοσφαιριστές αλλά και αθλητές όλων των τμημάτων του Σωματείου μας.

Είσοδος : 20 Ευρώ OPEN BAR

** Θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο από το οίκημα της Θύρας 9 στην Λεμεσό (φώτα λιμανιού). Αναχώρηση 9:45μμ

ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 9 – ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑ