Green Devil – Όταν δεν θα σας σηκώνετε ξαναμιλάμε


Ναι ναι ξέρω, σας έλειψα. Ψεύτες, απλά γουστάρετε να διαβάσετε τίποτα να τους την λέτε των απέναντι. Ανωμαλία μεν καλό δε, εγώ γουστάρω. Πάρτε φραπεδάκι, καλαμάκι πράσινο, μουσική υπόκρουση (προτιμώ το Hell Bells) για να πηγαίνει στο τοπίο μου, οσφρανθείτε τον πούρο μου και ξεκινάμε…

Ξέρετε ότι κύριος μου στόχος είναι να διαφυλάξω τα δικαιώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την κακόβουλη χρήση του ονόματος μας από τον κάθε αθλητικογράφο που τα ανεκπλήρωτα όνειρα του για μία δική του εκπομπή τον κάνουν να τα ρίχνει πάνω στην ομάδα μας.

Φυσικά αυτό το φαινόμενο είναι συχνό κοινωνικό φαινόμενο. Πάρτε παράδειγμα στο σχολείο, ένας καθηγητής είχε μία άσχημη μέρα στο σπίτι του, στο αυτοκίνητο για το σχολείο, τράκαρε η γυναίκα του ή κάτι προσωπικό ρε παιδιά, θα ξεσπάσει πάνω στα παιδιά. Πάνω σε αυτά που δεν μπορούν να του την πουν. Το ίδιο κάνει και ο κάθε στερημένος αθλητικογράφος, ξεσπά πάνω στις κόλλες και τα μελάνια ή πάνω σε ένα καημένο keyboard που κτυπήθηκε με μένος για να πει την άποψη του. Ε χεστήκαμε ρε μαλάκα για τη προσωπική σου ζωή. Τι μας τα πρήζεις? Get a fucking life που λένε και στις Αγγλίες.

Ωραία τα λέω αλλά που το πάω ε? Ναι σας ακούω μάγκες.

Ξεκινήσανε όμορφα, ωραία και ανενόχλητα που λέτε να βγάλουνε το κόμπλεξ τους. Εντάξει, η ομάδα τους Champions League, κανείς δεν αντιλέγει, αλλά στο πρωτάθλημα η Σαλαμίνα, η αριστερή, αυτή ρε με τους κομμουνιστές να νικήσει τον Ευρωπαίο? Ρε εδώ τον Ευρωπαίο δεν τον νικάνε οι ΗΠΑ και θα μας την πει μια Σαλαμίνα?

Και μακάρι να ‘τανε μόνο αυτό (μακάρι για αυτούς, εμείς εδώ και γελάμε), να μας νικήσει η αέλ του Πάμπου ρε στο ΓΣΠ? Στο απόρθητο φρούριο? Ρε εκεί που οι 300 του Λεωνίδα θα έμοιαζαν με φοβισμένα κοριτσάκια? Έλεος ρε παιδί μου, φτάνει, δεν το αντέχω.

Ε μετά στην ιστορία μας βλέπουμε τα ωραία. Τα χύμα κόμπλεξ πορτοκαλί αθλητικογράφος και δεν με παρατάτε λέω εγώ άρθρα. Καμία συνοχή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, νικάει αλλά δεν έχει βρει το ρυθμό της. Ο Νεόφυτος Λάρκου ακόμη να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι βασικοί του, αλλάζει συνέχεια τον άξονα. Έχει αδυναμία η ομάδα στο τελείωμα των φάσεων, πρέπει να φτιαχτεί αλλά θα πρέπει να περιμένουνε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αστάθεια στην άμυνα, πολλά τα λάθη. Ακόμα να κατασταλάξει στους 2 κεντρικούς αμυντικούς, δεν θα βγάλει έτσι το πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλει δουλειά ακόμη για να δέσει η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Γιωργαλλίδης τραυματίστηκε και δεν υπάρχει ισάξιος του και άλλα πολλά που θα έχετε δει κατά καιρούς.

Αθλητικογράφοι της δεκάρας, κομπλεξικά πορτοκαλί ανθρωπάκια, η ομάδα μας είναι πρώτη και 6 βαθμούς πάνω από το χωριό σας. Έχει την πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα η ομάδα με την αδυναμία στο τελείωμα. Έχει και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος αυτή η ομάδα που δεν έχει επιθετικό. Έχει και κάτι παίκτες που βγάζουν φωτιά όταν τρέχουν και που μόνο με κόκκινη παρατάνε τη μπάλα (για λίγο όμως).

Όσο αφορά την άμυνα λιοντάρια, 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα σε 9 αγωνιστικές δεχθήκαμε 3 γκολάκια και το ένα αυτογκόλ. Σπάσαμε το ρεκόρ της 10ετίας μας με αυτή την παιδική άμυνα όπως την απεκάλεσαν οι δαιμόνιοι σας δημοσιογράφοι (τους πληρώνετε? Έτσι σοβαρά απαντήστε, μεταξύ μας) και αν εξαιρέσουμε το αυτογκόλ η ομάδα μας έχει να δεχθεί τέρμα από την δεύτερη αγωνιστική. Ακούεις ρε Ντεγκρά?

Συνεχίστε τα εντεταλμένα κομπλεξικά άρθρα και όταν δεν σας σηκώνετε ξαναμιλάμε…

Υπολογίζω να συμβεί κάπου στον ΜΑΗ. Προς το παρών πέστε μας για τα φαντάσματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα προβλήματα της, τη δυστοκία, την μη σταθερή απόδοση των παικτών, ότι δεν αδικείτε από κανένα, ότι έχει άδικο να φωνάζει και άλλα πολλά.

Εμείς θα το σηκώσουμε και εσείς θα γράφετε άρθρο για το νέο γήπεδο της ΑΕΖ ΖαλίζομαικύριεΚοσιάρη.

Όσο για σας, μην ακούτε κανένα. Το πρωτάθλημα αυτό έχει χρώμα πράσινο και μαζί θα το σηκώσουμε γιατί είμαστε όλοι τρελοί.

Ο αδελφός σας,

Green Devil