ΣΥ.ΦΙ – ΘΥΡΑ 9 : Στο δασάκι ΚΑΝΕΙΣ !!


Περήφανε Πράσινε Λαέ,

Η πρωτοβουλία συσπείρωσης του Ομονοιάτικου κόσμου, που ως γνωστό απαρτίζεται από όλους τους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας μας και την ΘΥΡΑ 9, καλεί  τον αγωνιζόμενο ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ σε συσπείρωση ενάντια σε όλους όσους πολεμούν την αγαπημένη μας ομάδα.

Ο αγώνας μας άρχισε να φοβίζει πολλούς, ενώ το μέτρο της αποχής αρχίζει να κάνει τις αντίπαλες ομάδες να τρέμουν υπό τον φόβο των μηδενικών εσόδων από τα ματς μεταξύ μας και τους κάνει να προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις πανικού.  Πρόσφατο παράδειγμα η ομάδα του Εθνικού που θα είναι η επόμενη που θα νιώσει την ΟΡΓΗ μας.  Πέρα από την αφελέστατη τους κίνηση να ζητήσουν από το σωματείο μας να αγοράσει 3000 εισιτήρια, είδαμε και το ευτράπελο παράγοντας αντίπαλης ομάδας να καλεί τον κόσμο της Ομόνοιας να δώσει το παρών του στο γήπεδο. Τελικά χωρίς τα ευρώ του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ, πολλά «μαγαζιά» θα κλείσουν.

Αδέλφια, μην ξεγελιέστε από τίποτα και  κανένα.  Ο πόλεμος ενάντια στην ομάδα μας γίνεται όλο και πιο βρώμικος και μόνο μας όπλο είναι η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.  Την ερχόμενη Κυριακή ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν πρέπει να πάει στο δασάκι, όσο σκληρό, όσο δύσκολο και αν φαίνεται σε κάποιους.  Το ξέρουμε ότι έχουμε μάθει να κερδίζουμε τις μάχες από τα τσιμέντα και από τις κερκίδες των γηπέδων αλλά τα σημερινά δεδομένα μας αναγκάζουν σε αυτό το δύσκολο μέτρο της ΑΠΟΧΗΣ.

Ας τους δείξουμε όλους ακόμη μία φορά ότι όσο στηρίζουν το κατεστημένο, όσο πολεμούν την ΟΜΟΝΟΙΑ, ζημιωμένοι θα είναι οι ίδιοι και μόνο.  Οι ποδοσφαιριστές μας να είναι σίγουροι ότι ο κόσμος είναι μαζί τους και τους στηρίζει. Μέσα από σκληρή δουλειά έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την αμφισβήτηση του καλοκαιριού, σε εμπιστοσύνη για το πρωτάθλημα και το μέλλον! Αυτό πρέπει να συνεχίσουν και στο δασάκι, χωρίς εμάς στις κερκίδες, αλλά με την ψυχή και την καρδιά μας μαζί τους.

Την Κυριακή μαζευόμαστε από νωρίς στα οικήματα των ΣΥ.ΦΙ και της ΘΥΡΑΣ 9 σε όλη την Κύπρο και παρακολουθούμε την αγαπημένη μας ΟΜΟΝΟΙΑ να περνά και το εμπόδιο του Εθνικού.  Σε όλα τα οικήματα μας θα υπάρχουν  λαχνοί εισφοράς των 5 ευρώ, για ενίσχυση του σωματείου μας. Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ μας, το αντίτιμο του εισιτηρίου μας εάν πηγαίναμε στο παιχνίδι, να το ξοφλήσουμε με λαχνούς και να στηρίξουμε έμπρακτα το Σωματείο μας.

ΑΔΕΛΦΕ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΕΠΤΟ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΟΣ. Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ, Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!!

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ… ΚΟΨΕ ΤΟ ΑΙΜΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!! ΑΠΟΧΗ !!

Πρωτοβουλία Συσπείρωσης Ομονοιάτικου Κόσμου

από: gate9.com.cy