Hoolifan: Αμάν τι σαββατοκύριακο και αυτό [15-11-11]


Συζητήσεις με τον Hoolifan – 15-11-11

Αμάν τι σαββατοκύριακο και αυτό. Αγώνες δρόμου σαλιγκαριών να βλέπαμε δεν θα βαριόμασταν τόσο..

Τα είπαμε χίλιες φορές για τη ζημιά της εθνικής.  Έξω και ο Αντώνης από τραυματισμό. Και γιατί? Για ένα φιλικό που δεν έκαναν το κόπο να το μεταδώσουν ούτε από το ραδιόφωνο. Ας κυπροποιήσουν το Χιώτη σιορ τώρα που εν τον θέλουν να τον παίρνουν εκείνο!

Άντε δεχόμαστε. Δώστε μας τον Χιώτη να σας δώσουμε το χατζηλιασή ρε καλαμαράες. Αφού το παιδί είναι το όνειρο του μην του το χαλάσετε!

Που πάτε ρε με κυβέρνηση Πασοκ – ΝΔ – ΛΑΟΣ. Κάτι άκουγα ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, αλλά εσείς πρέπει να είστε πολύ χάλια ρε παιδάκι μου.

Εν έσχει μπακκίρα τσακιστή ρε αχνιώτες.  Θυμάστε που πέφτατε για καθυστερήσεις από το 65? Θυμάστε που ρίχνατε μέσα 5 μπάλες λες και είμαστε σε παιδική χαρά?  Ε θυμηθείτε λοιπόν και τα στέκια της Β εθνικής γιατί εκεί θα σας στείλουμε.

Αλίμονο σας.  Αν η απόφαση της δικαστικής είναι τιμωρία του προπονητή και του προέδρου μας πολύ απλά  μόλις τελειώσετε με αυτή την υπόθεση, αποφασίστε και που θα ζείτε το υπόλοιπο της ζωής σας γιατί η Κύπρος αποκλείεται.

Έτσι έγινε φυγάδες μου? Τσαμπουκάδες στους παίχτες  ρε? Κρίμα ρε για την φιλοξενία που είχε η ομάδα σας στο τουρνουά. Υπενθύμιση. Το πρωτάθλημα έχει δύο γύρους, ένα αγώνα  εντός ένα εκτός με κάθε ομάδα! Στείλτε τους παίχτες  σας να εισπράξουν λοιπόν

Σάντο πρόσεχε άρχισες και ανεβαίνεις επικίνδυνα στη top list των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ!

Οι ρουβάδες έσκισαν και τις φανέλες των καλαθοσφαιριστών μας που ήταν στο πάγκο καθώς αυτοί βρίσκονταν στα αποδυτήρια. Εγώ είμαι βέβαιος ότι απλά μάλωναν ποιος θα τις πρωτοπάρει. Τα κοριτσάκια πάντα ήθελαν μια φανέλα καλαθοσφαιριστή δίπλα στα κιλοτάκια τους!

Μεγάλο γλέντι την Παρασκευή από τη ΘΥΡΑ 9 στο κλαμπ ΤΙΜΕ. Αμάν τι έχει να γίνει με τους υπόλοιπους κηφήνες! Θα κάνουμε να γράψουμε τουλάχιστον μια εβδομάδα εγώ και ο Green Devil μετά από τέτοιο ξενύχτι!!! Administrator παρέτα μας έσχει μπύρεεεες!!!!!

Μετά και την πούστικη επίθεση στο βόρειο πέταλο πλασάρατε έξυπνα το σλόγκαν GLORY DAYS θέλοντας να γιορτάσετε την υποτιθέμενη νίκη σας. ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ η 15-11 για να δικαιολογήσει απόλυτα το σλόγκαν σας. Γιατί ακόμα και οι πιο μεγάλες σας χαρές δεν διαρκούν παρά μόνο μερικές μέρες! ΦΤΑΣΤΕ ΜΑΣ. Γιορτάζουμε ρε και κερνάμε φάπες . GATE 9 GLORY YEARS!

Αναπάντητο ερώτημα 1. Nuevo Campo  τι ήθελες λαγέ???  Έχει 2 χρόνια που προσπαθώ να ψυχολογήσω την επίθεση σας και ακόμα εν εκατάλαβα. Δεν πειράζει ρε άστο μην απαντάτε πάει και το συνθηματάκι που να το αλλάζουμε τώρα.

Αναπάντητο ερώτημα 2. Αυτόν ρε, σαν το σακκι με τις πατάτες ναι αυτόν τον χοντρούλη. Τι στο καλό μας τον αφήσατε πίσω??? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ παράπονο τον επιστρέψαμε αδυνατούλη .

Γνωμικό της ημέρας 1. Aφιερωμένο στο Κληρίδη και το Λυσσαρίδη. Όταν ήσασταν νέοι η Νεκρά θάλασσα απλά ήταν άρρωστη.

Γνωμικό της ημέρας 2. Αυτό που με κρατάει ζωντανό είναι ότι δεν θέλω να χάσω το τέλος του κόσμου..

o Hoolifan