Από σήμερα Εθνικό


ethnikos omonoia

Τελείωσε η σημερινή προπόνηση των παικτών μας για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι (Κυριακή 6μμ). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλωνεύτης, Γιωργαλλίδης και Χριστοφή. Πρόβλημα στον αυχένα αποκόμισε ο Γιωργαλλίδης στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής. Ο Χριστοφή δέχτηκε κτύπημα στο πλευρό του από το φιλικό. Θα περάσουν και οι δύο το απόγευμα από εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των προβλημάτων τους (δεν δείχνουν να είναι σοβαρά εκ πρώτης γνωμάτευσης).

Μπορεί ο Εθνικός φέτος να φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 6 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές, όμως η προϊστορία λέει ότι τις 3 τελευταίες χρονιές δεν μπορεί η ομάδα μας να πάρει το διπλό από την Άχνα. Είναι γνωστό σε όλους μας το πάθος που καταβάλλει ο Εθνικός ενάντια στην ομάδα μας και τα γνωστά κόλπα για να μας απολέσει βαθμούς (ρίξιμο μπαλών στο γήπεδο, παίχτες να πέφτουν συνέχεια, σκληρά φάουλ κλπ).

Θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς και να πάμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι για ένα δύσκολο απόγευμα. Ο Νεόφυτος Λάρκου προσπαθεί να επανεντάξει την ομάδα στη φυσική της κατάσταση μετά και το φιλικό και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική του παιχνιδιού. Η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή.

Φιλικό έχει προγραμματίσει η ομάδα μας για την ερχόμενη Τετάρτη στο Γέρι ενάντια στην Ελπίδα Αστρομερίτη. Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί. Αναμένεται να δοθεί χρόνος σε παίκτες που δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Την ομάδα θα την πλαισιώνουν και νέα ταλέντα από τις ακαδημίες μας.