Άποψη αναγνώστη: Ξηπνήσατε το θηρίο


Στείλτε μας την δική σας άποψη στο email: [email protected]

Αγαπητοί συνομονοιάτες σας χαιρετώ συντροφικά.

Τα γεγονότα στο κυπριακό ποδόσφαιρο εξελίσσονται κατά την άποψη μου με ρυθμό χιονοστιβάδας. Αρχής γενομένης με την πολύκροτη απόφαση – παρωδία της εκτελεστικής του ΑΠΟΕΡΛ – συγνώμη της ΚΟΠ ήθελα να πω – να μην κατακυρώσει υπέρ της ομόνοιας τον αγώνα με το Αποελ Εκ Λεμεσού. Το θράσος των εν λόγω θρασύδειλων υποκειμένων του κυπριακού κατεστημένου δεν περιορίστηκε μέχρι ΕΚΕΊ. Τιμώρησαν από πάνω και την ομάδα του λαού με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο συν το ότι το υπόλοιπο μισό του αγώνα θα διεξαγόταν χωρίς φιλάθλους, έτσι η Ομόνοια θα έπρεπε να καλύψει από το υστέρημα της και τα έξοδα του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα γελοία με την δίκη παρωδία τα θυμάστε, να μην σας κουράζω άλλο. Μετά παίρνει την σκυτάλη ο Ηλίας που δεν ξέρει εγγλέζικα με όλα τα φαιδρά και προκλητικά που έπραξε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, που μας στέρησε την νίκη συν το ότι ο αρχηγός της ομάδας τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, ο πρόεδρος και ο προπονητής παραπέμφθηκαν για βιαιοπραγία εναντίων του διαιτητή (τώρα να δούμε αν έχουν τα αρχίδια να τιμωρήσουν ένα εκ των ατόμων που ανέφερα γνωρίζοντας πόσο ψεύτης είναι ο κατήγορος μας).

Αυτό ήταν. Ο Πράσινος λαός ξύπνησε σαν ηφαίστειο που κοιμόταν σε λήθαργο αιώνων, ενώθηκαν όλοι μαζί οι φιλάθλοι του λαού γύρω από τους οργανωμένους, που χειρίστηκαν αριστοτεχνικά τα δεδομένα της στιγμής και μαζί με την διοίκηση που επιτέλους αφουγκράστηκε τον κόσμο ξεκινήσαμε όλοι μαζί να δείχνουμε την δυναμική μας αντίδραση. Προσωπικά κρίνω ότι οι ορκισμένοι μας εχθροί ακόμη δεν είδαν τίποτα και τα καλύτερα ‘έπονται. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα και ο Λαός θα συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και εχθροί και φίλοι θα μας βλέπουν με τα κιάλια και ας μην έχουμε  τους πακτωλούς χρημάτων της UEFA, γιατί έχουμε το μεγαλύτερο κεφάλαιο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τον πράσινο λαό, που σας έτοιμος από καιρό θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα του σε πείσμα των καιρών και του βρωμερού και τρισάθλιου παρασκηνίου της παράγκας (θα πέσει να τους πλακώσει οπωσδήποτε).

Κλείνω αυτή μου την παρέμβαση με το μήνυμα να μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά και σας διαβεβαιώ ότι κανένας δεν έχει το μπόι να σταθεί μπροστά μας. Θα τον κωλοσύρουμε σίγουρα.
Το πρωτάθλημα αυτό θα βαφτεί πράσινο.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Κ. ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ
ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ