Και οι σειρήνες ηχούν, να μας θυμίζουν


Έτσι ακριβώς αλάνια μου, έτσι ακριβώς περήφανε λαέ μου… Ο πόλεμος του παρακράτους εντείνεται με τον χειρότερο τρόπο, οι γελοίες αποφάσεις της κοπ έρχονται να μας θυμίσουν εκ νέου πως δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός, καμία υποχώρηση, παρά μόνο κατά μέτωπο επίθεση και σύγκρουση. Αυτός ο λαός δεν τα βάζει κάτω, ακόμα τώρα αρχίσαμε και θα αναγκάσουμε τους πάντες να υποκλιθούν… Είτε από σεβασμό, είτε από ΦΟΒΟ !! Και αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας… Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έμαθε ποτέ να βγαίνει χαμένη και η τρομοκρατία σας το μόνο που θα καταφέρει είναι μια απάντηση δίχως προηγούμενο γιατί η ΒΙΑ ΓΕΝΝΑ ΒΙΑ, γιατί όταν Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ Η ΒΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Αδέλφια μην ξεχνάτε, ο πόλεμος είναι στο κατώφλι μας, μην αφήνετε τα αποτελέσματα να σας κοιμίσουν, από την αρχή της χρονιάς παλεύουμε στις πιο αντίξοες συνθήκες με πρωτοφανείς αποφάσεις εναντίων μας, από την αρχή της σεζόν παλεύουμε με χίλια μύρια κύματα και ΕΝΩΜΕΝΟΙ όπως προστάζει το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απολαμβάνουμε τους καρπούς της αγωνιστικότητας μας βλέποντας την βασίλισσα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όσο μας πολεμούν τόσο εμείς πωρωνόμαστε, όσο συνεχίζουν τον ανελέητο και βρώμικο πόλεμο τόσο εμείς γουστάρουμε γιατί γίνεται πλέον ξεκάθαρο το πόσο μας τρέμουν. Περήφανε Ομονοιατη θυμήσου λίγο την φετινή χρονιά, θυμήσου τα παιδιά μας που εκδιώχτηκαν από την κερκίδα σε αγώνα της εθνικής Κύπρου γιατί δεν κρύφτηκαν και είπαν περήφανα το όνομα της ομάδας μας στα μούτρα των φασιστών της ομοσπονδίας. Θυμήσου περήφανε κόσμε τις σφαγιαστικές διαιτησίες εναντίων της ομάδας μας, θυμήσου πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τιμωρείτο από βίντεο για τον Τσε Γκεβαρα την ώρα που ο απεικονιζόμενος ήταν ο Bob Marley (!!!) και την ώρα που ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας αθωωνόταν στην δικαστική παρά το οπτικό υλικό που τον απεικόνιζε να χειρονομεί εναντίων άλλων οπαδών. Βλέπετε αν ίσχυε η τιμωρία για τον Ντοσα Τζούνιορ και μετρούσε το βίντεο τότε θα έπρεπε να τιμωρηθούν και οι απέναντι αφού ξεκάθαρα στο βίντεο έβγαζαν ρατσιστικούς ήχους ενάντια στον ποδοσφαιριστή.

Θυμήσου περήφανε κόσμε τον καραγκιόζη Ηλία και τον κάθε Ηλία, θυμήσου τις πορείες στην δικαστική, την ανοιχτή συγκέντρωση για να προστατευτεί η ομάδα μας. Θυμήσου τον αρχηγό της ομάδας μας να γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου ο οποίος τιμωρείται γιατί ζήτησε το αυτονόητο, σεβασμό και 50/50 διαιτησίες!! Θυμήσου τον αδελφό μας που έγινε θύμα του παρακράτους που χρόνια εκτρέφεται σαν θεριό από την δεξιά και έγινε αιτία να βασανιστεί ένα δικό μας παιδί που υπηρετούσε την πατρίδα απλά και μόνο γιατί είχε την τύχη να υποστηρίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θυμήσου πράσινε λαέ, θυμήσου και μην αφήνεις κανένα να σε κοιμίσει. Απλά δες πόσο εμφανές και απροκάλυπτος γίνεται ο πόλεμος με τις σημερινές εξαγγελίες της κοπ και του φασίστα κουτσοκουμνη. Προσπαθούν σαν άλλη χούντα του ποδοσφαίρου να φράξουν την φωνή μας. Εμείς όμως δηλώνουμε NO PASARAN. Ο πόλεμος είναι ΠΑΝΤΟΥ και δεν κοπάζει δευτερόλεπτο, από το ποδόσφαιρο στην κοινωνία, προσπαθούν να μας χτυπήσουν αλλά όπως είπε κάποτε ο μεγάλος Νίκος Χαραλάμπους ΔΕΝ ΚΟΠΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΤΕ !!

Οπαδέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κανένας εφησυχασμός, καμία υποχώρηση. Μέσα από αυτές τις αντίξοες συνθήκες θα μεγαλουργήσουμε ξανά, όπως έχουμε μάθει από το ένδοξο παρελθόν της ΙΔΕΑΣ που ακολουθαμε. Περήφανε κόσμε, μείνε άγρυπνος φρουρός στο πλάι των οργανωμένων συνόλων, στήριξε με όλο σου το σθένος τις αποφάσεις που έχουν παρθεί και στείλε ηχηρό το μήνυμα πως όποιος μας πολεμά θα μας βρίσκει απέναντι του! Αρχής γινωμένης από τον αγώνα στο δασάκι, ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ δηλώνει ΑΠΟΧΗ, ήρθε ο καιρός όσοι μας πολεμούν να μας νιώσουν όσο ποτέ με την απουσία μας από τα γήπεδα τους και τις τσέπες τους. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!

Όσο ο καιρός προχωρα τα μέτρα θα εντείνονται, όσο ο καιρός περνά ΟΛΟΙ θα νιώσουν τι σημαίνει να είσαι αντιμέτωπος με τον πράσινο λαό. Οπαδέ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!!

πηγή: Eπίσημη ιστοσελίδα ΘΥΡΑΣ 9