Ένστολος Τύπος [11-11-11]


Γεια σας και πάλι σύντροφοι. Οι μέρες που περάσανε δεν ήταν και οι καλύτερες αφού η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχασε ένα δικό της άνθρωπο το μεγάλο ΙΟΝΤΣΟ ΑΡΣΟΦ. Λοιπόν ευχόμαστε συλλυπητήρια και από αυτή τη στήλη στην οικογένειά του και σε όλη την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παρόλα αυτά δεν θα ξεχάσουμε τα ΜΜΕ. Όπως μυριστήκαμε και τις προηγούμενες μέρες έχουν ενοχληθεί πολύ από την αποχή και τα αφεντικά τους, τους πιέζουν συνεχώς να περνούν μηνύματα στον κόσμο μήπως και τον μεταπείσουν. Οπότε έχουμε και λέμε.

«Το kerkida.net θέλει την επιστροφή των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ στα γήπεδα»

Παρόλο που η Θύρα 9 και όλα τα ΣΥ.ΦΙ σε κάθε πόλη της Κύπρου έστειλαν από το Σάββατο το μήνυμα, ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ, έχει διαφορετική άποψη…

“Οι παίκτες μας θέλουν στο Δασάκι και πρέπει να είμαστε εκεί…” kerkida.net

Στο πιο πάνω δημοσίευμα το εν λόγω site εθνικοφρόνων συμφερόντων αφού η ομάδα του ιδιοκτήτη της για ακόμη μια χρονιά δεν πάει καλά οπότε υποστηρίζει αποελ, μας καλεί για ακόμη μια φορά μέσω του Πράσινου Αεροσυνοδού. Και καλά αυτός ο τύπος αυτός είναι ο μέσος Ομονοιάτης που παροτρύνει εμάς τους υπόλοιπους. Τέτοιες προβοκάτσιες δεν πιάνουν στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.. έχουν πέσει πλέον οι μάσκες και είστε πιο φανεροί ακόμα και από τον γυμνό βασιλιά του παραμυθιού.

«θα ήταν ευχής έργον τόσο γι’ αυτούς όσο και για τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε ένα καταπράσινο «Δασάκι».» kerkida.net

Σε καινούργιο άρθρο πλέον απόσπασμα του οποίου βλέπουμε πιο πάνω το κερκίδα αποκαλύπτεται αφού πλέον η προβοκάτσια με τον «πρασινο αεροσυνοδό» δεν πιάνει. Αυτό που δεν μας λέει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι για ποιους είναι ευχής έργο ένα καταπράσινο δασάκι ??? προφανώς για τα ταμεία της αιώνιας «ομάδας ήθους της Κύπρου». Αφού από τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων καταλαβαίνουμε ότι είτε άδειο είτε γεμάτο πάντα κάνουν τα δικά τους.

 

« Έχουν σκοπό να συνεχίσουν για πολύ την καραμέλα περί εύνοιας»

Με πρωτοστάτες τους Χρίστου Ζαβό και Πόλυ Χαραλάμπους να ξεκινούν να μιλάνε περί εύνοιας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περασμένη εβδομάδα έτσι συνεχίσαμε και αυτή την εβδομάδα.

«Κακώς μέτρησε το γκολ του Φρέντι» – 24sports.com.cy

Με αυτό τον τίτλο και ακολούθως την γνωστή φωτογραφία το άρθρο του 24sports είναι σίγουρο ότι τον γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Ε με τέτοια θέση που είναι η κάμερα δικαιούστε να νιώθετε αδικημένοι ή τουλάχιστον να έχετε άλλοθι απέναντι στους οπαδούς σας (για τις ρουβίτσες μιλάω.. επειδή τελευταία δεν ξεχωρίζουν από τους πορτοκαλί ομοϊδεάτες τους) που βλέπουν για άλλη μια χρονιά την ομάδα τους να σέρνεται.

«ΟΦΣΑΙΤ;» kerkida.net

Το κερκίδα βέβαια και πάλι πρωτοπόρο ενάντια στην ομάδα μας είχε αναρτήσει πρώτο άρθρο για την συγκεκριμένη φάση. Και καλά λέει ότι έχει παραλάβει mail από τον Μάριο Αταλιώτη αθλητικογράφο για την πιο πάνω φάση. Το ότι αυτά που γράφονται από τον αθλιογράφο είναι δικά του δεν αμφιβάλλουμε, αυτό που αμφιβάλλουμε είναι αν στάλθηκαν με mail και όχι με ένα απλό τηλεφώνημα. Η πορεία που ακολούθησε το άρθρο μάλλον είναι αλλιώτικη… ο αθλιογράφος το δίνει στον ιδιοκτήτη του site ο οποίος είναι μπλε.. και αυτός στον αρχισυντάκτη που είναι πορτοκαλής και το γλυκό έδεσε. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά εναντίον της ομάδας μας. Το πιο γελοίο που γράφει αυτό το άρθρο μέσα είναι το εξής:

«Ένα γκολ που ήταν το πλέον καθοριστικό στον αγώνα για την έκβαση του, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή οι πράσινοι ελάχιστα απείλησαν»

Θα θέλαμε να θυμίσουμε τον Μάριο ότι το πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε 3 κλασικές ευκαιρίες και από τύχη δεν διασύρθηκες και εσύ και η ομάδα σου.

Όσο για τον εκπρόσωπο τύπο της ομάδας του απόλλωνα θα θέλαμε να πούμε ότι δεν είναι τραγικό να χάνεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Την Κυριακή έβγαινε από το πρωί σε όλα τα ΜΜΕ να πει ότι το τέρμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν αντικανονικό και δεν έπρεπε να μετρήσει και αυτό έφερε την ήττα. Ούτε για το πέναλτι με το αποελ δεν έκανε έτσι… βλέπετε αυτοί είναι συνέλληνες..

«Πόλυς Χαραλάμπους και Χρίστος Ζαβός»

Συνεχίζουν το παραμύθι περί εύνοιας οι δύο αυτοί τύποι. Την Δευτέρα 7/11 μέσω της εκπομπής τους επιμένουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ευνοείτε. Βγάζουν στον αέρα «τυχαία» ακροατές που υποστηρίζουν το ίδιο με πάρα πολύ πάθος..!! και διαβάζουν και μηνύματα τα οποία υποστηρίζουν το ίδιο..!!! Γιατί άραγε μόνο αυτά τα μηνύματα διαβάζονται?? Επίσης συμφωνούν και οι 2 ότι το τέρμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν offside.

Σε μια έξαρση αντιομονοιατισμού ο Χρίστος Ζαβός υποστηρίζει ότι ο Νεόφυτος Λάρκου είναι νευρικός και υπονοεί ότι ισχύουν αυτά που λέει ο Ηλία. Η ήττα του αποελ γίνεται γαργάρα όμως, το ακυρωμένο γκολ της σαλαμίνας και αυτό το ίδιο… Γιατί άραγε. ??

«Αντικειμενικό ραδιόφωνο»

Όσο για το περιστατικό με το αντικειμενικό ραδιόφωνο σας παραπέμπω σε απόσπασμα από άρθρο του Hοοlifan [7-11-11] το οποίο περιγράφει την συζήτηση. Είναι για να απορεί κανείς πλέον.

 

ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ: «Γιώργο είσαι σίγουρος ότι είναι οπαδοί του αποελ αυτοί που ρίχνουν πέτρες ? Για να μην αφήνουμε λανθασμένα υπονοούμενα».

ΕΡΩΤΗΣΗ αθεόφοβου αθλητικογράφου στον ανταποκριτή του αγώνα σαλαμίνας – αποελ μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Απαντά ο καημένος «ε δεν τους βλέπω με τα μάτια μου αλλά βρίσκομαι μέσα στο γήπεδο με τους οπαδούς της Σαλαμίνας και έξω βρίσκονται οι οπαδοί του αποελ».

ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ «άρα δεν είσαι σίγουρος δεν τους βλέπεις με τα μάτια σου?..»

 

Υ.Γ.1 : Παρακαλούμε τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να μην επισκέπτονται τα site από τα οποία παίρνουμε τα αποσπάσματα. Έτσι αυξάνουμε τα visits του εχθρού.

Υ.Γ.2 : Στηρίζουμε τα Green Media και σαμποτάρουμε όλους τους υπόλοιπους. Τα apoeLTV κερκιδατουαποελ.νετ 24αποελsportsκτλ..

Υ.Γ3: Χρησιμοποιούμε ισχυρά a(POEL)ntivirus για να έχουμε πρόσβαση στις πιο πάνω πορτοκαλί ιστοσελίδες και να σας παραθέτουμε αποσπάσματα.