Green Devil – Προπαγάνδα ή ψευδομανείς


Γεια σας παίδες, οι πύλες της κολάσεως ανοίξανε και πάλι και σας καλωσορίζω στα άβατα.

Πρώτα να ευχηθούμε καλό ταξίδι στον φίλο και αδελφό Ιόντσο. Θα είναι στις μνήμες μας για πάντα ως ένα αστέρι χαραγμένο στο μυαλό. Γαλήνη στη ψυχή σου.

ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ- ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ

Συνεχίζουμε στους κανονικούς ρυθμούς του άρθρου μας. Διακοπή πρωταθλήματος τώρα και οι απέναντι τρελάθηκαν. Κοντέψανε τα γενέθλια τους σε λίγες μέρες και πονάνε, τον λόγο δεν τον ξέρω, κλείνουν 3 χρονών και ίσως να βγάζουν κυνόδοντες (σε αυτή την ηλικία βγαίνουν συνήθως).

Προσπαθούν με άρθρα να κλέψουν τις εντυπώσεις, πάντα με υποθετικά αβάσιμα και φαντασμένα άρθρα προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο τους ότι ο πράσινος ΛΑΟΣ ελέγχεται κομματικά. Μέχρι και ότι πήγαμε έξω από την κοπριά να διαμαρτυρηθούμε επειδή μας το είπε ο Χριστόφιας λένε.

Το πιο τραγικό είναι ότι αυτά τα άρθρα έχουν αυτό το φόντο:

Επίσης αυτά όλα γράφτηκαν μετά που είχαν στην Τούρτα μέσα τον τράουλλο-αρχιεπίσκοπο, υποψήφιους Δημάρχους της δεξιάς, Εόκα Βιτατζίες προδότες, προέδρους και αντιπροέδρους κομμάτων της δεξιάς και άλλα συνκαθάρματα.

Ο λόγος φυσικά είναι η θεωρία του Μπούμερανγκ. Άμα σε κατηγορούν για κάτι προσπάθα να τους περάσεις το μήνυμα ότι αυτοί είναι οι τύποι που περιγράφουν και αντέστρεψε τη δυναμική. Φυσικά ώσπου υπάρχει Green Devil η απάντηση τους θα έρχεται άμεσα.

Το εμφανές και πρέπων είναι ότι πρέπει να μιλάς με αποδεδειγμένα πράγματα, γεγονότα που συνέβησαν. Πράγματα που τα είδε ο κόσμος, που είναι φανερά, με έντυπα, φωτογραφίες και άρθρα. Ή έστω πράγματα που μπορεί να δει. Δεν λέμε ότι η κοκκινοσκουφίτσα είναι η κόρη του Χριστόφια επειδή φοράει κόκκινα (αν και αυτό είναι πιο βάσιμο από τις παπαριές που μας λέτε- έχει κάποια λογική).

Κρατηθείτε γερά να ξεκινήσουμε τις μηχανές μας να κάνουμε μία αναδρομή σε μερικά από τα πολλά στοιχεία που υπάρχουν(θα ασχοληθώ μόνο με πολιτικά επειδή μία ζωή έχω… αν αρχίσω τις αδικίες ούτε οι 7ψυχη γάτα δεν με φτάνει). Αν νομίζετε ότι η πιο πάνω φωτογραφία είναι η μοναδική λανθάνεστε. Τα ίδια έκαναν και στις Βουλευτικές. Και επειδή όπως είπα εμείς μιλάμε πάντα με ντοκουμέντα πριν πούμε κάτι δείτε αυτό:

Αυτοί τώρα προσπαθούν να διώξουν τη ρετσινιά του πολιτικοποιημένου και κατηγορούν εμάς. Κάντε κάτι για αυτό το μπουρδέλο που είστε και φτάνει να λέτε Ψέματα. Δεν μεγαλώσατε? Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και αυτά που βλέπει είναι οφθαλμοφανές για το τι εστί πολιτικοποιημένη ομάδα και αρνιά κομμάτων.

Και αν νομίζετε αγαπητοί φίλοι μου ότι εδώ τελειώσαμε, ευτυχώς για εσάς και δυστυχώς για τους άλλους έχουμε κι άλλα…

Με επιστολή ο πρόεδρος τους μαζί με το διοικητικό τους συμβούλιο συγχαίρονταν τον πραξικοπηματία Σαμψών για το πραξικόπημα, την Εόκα Β, το ξεπούλημα της μισής Κύπρου και την παράνομη ανάληψη προεδρικών καθηκόντων του:

Μπορούμε να ξεχάσουμε μηνύματα που περνούν? Μηνύματα που τα βλέπουμε όλοι και κανείς δεν τους τιμωρεί? Εμείς τουλάχιστο ξέρουμε ότι αν κάνουμε κάτι, τιμωρούμαστε και για την καύλα μας παίρνουμε την απόφαση να το κάνουμε. Δέστε εδώ μία παιδική χαρά…

Αυτοί οι μη πολιτικοποιημένοι χαζοφλώροι του μπαμπά κάνουν ότι κάνουν όχι για την αγάπη τους, αλλά γιατί ζουν σε ένα άναρχο κράτος που δεν τιμωρεί, αφού βλέπετε ο μπαμπάς είναι ικανός να τον γλυτώσει αλλά και να προωθηθεί ο ίδιος μετά αφού έκανε έτσι λαμπρό γιο. Φυσικά πίσω από την ανάδειξη του μπαμπά δεν υπάρχουν κόμματα, δήμαρχοι, βουλευτές και αρχιεπίσκοποι, βλέπετε φαντάσματα.

Ξεχνά κανείς την πρόσφατη ανοικτή στήριξη της ομάδας τους προς το πρόσωπο του υποψηφίου της δεξιάς Κασουλίδη? (Τζιοάνα οι της κολάσεως σε χαιρετούν)

Ο Αναβολικά Παίρνουν Όλοι ΕΛεύθερα (ΑΠΟΕΛ) προσηλωμένος βαθύτατα στις εθνικές του καταβολές και αναλογιζόμενος την ευθύνη του έναντι του κυπριακού Ελληνισμού, αποφάσισε όπως υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Ιωάννη Κασουλίδη στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Καλά ρε, βλέπετε κάτι το πολιτικό σε όλα αυτά? Υπάρχει κάτι, κάτι μικρό που να σας παραπέμπει στα πολιτικά? Μήπως είστε προκατειλημμένοι? Μήπως έχουν δίκιο οι απέναντι?

ΥΓ. Εγώ ο Green Devil απολογούμαι δημόσια για όλες τις φορές που ανάφερα ότι ο τραουλλο-αρχιεπίσκοπος πήγε στην Τούρτα του πανφλώροι για πολιτικούς λόγους. Έγκυρες πηγές με ενημέρωσαν ότι ο λόγος ήταν θρησκευτικός και ιερός. Θέλει τη νεοσύστατη μπάντα για τη χριστουγεννιάτικη θεία λειτουργία και πήγε απλά να την ακούσει ο άνθρωπος.

Φιλικά και διαβολικά,
ο Green Devil σας