Όλοι δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς!


Το πετοσφαρικό μας τμήμα αν και άρχισε το πρωτάθλημα χωρίς ξένο και χωρίς πολλούς παίκτες αφού το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι μεγάλο, μέχρι τώρα όμως δεν φαίνετε να δείχνει πιο αδύνατο από τις υπόλοιπες ομάδες, έως τώρα έχουμε μια νίκη που την πετύχαμε εκτός έδρας και μια ήττα από το φαβορί του πρωταθλήματος νέα σαλαμίνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας δείχνει ότι θα παλέψει όλους τους αγώνες μέχρι τέλους και δεν παραδίνεται τόσο εύκολα, ο επόμενος μας αγώνας είναι την Παρασκευή στις 8:00 στο Λευκόθεο με αντίπαλο τον παφιακό και φυσικά ο μόνος στόχος είναι η νίκη.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας χρειάζεται οικονομική ενίσχυση, όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας του τμήματος που στοιχίζει 20 ευρώ και μπορείς να παρακολουθήσεις όλους τους αγώνες του τμήματος σε πρωτάθλημα και κύπελλο ή με ένα τηλεφώνημα στο 900-99-005 που στοιχίζει 6 ευρώ τα οποία πηγαίνουν στο ταμείο της ομάδας.

Η καλύτερη βοήθεια όμως είναι να είμαστε όλοι εκεί, σε κάθε αγώνα της πετοσφαιρικής μας ομάδας, στηρίζοντας την στο παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό, γιατί με τον κόσμο στο πλευρό της είναι διαφορετικό, μπορούμε να κάνουμε τι διαφορά και θα είμαστε εκεί για να την κάνουμε. Όσοι πιστεύουν και νοιάζονται για την ομάδα να είναι εκεί.

ΘΑ ΄ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 9!

gate9.com.cy