Συζητήσεις με τον Ηoolifan – [10-11-11]


Ο Hoolifan σας τα λεγε ρε χογλαστούθκια ΑΛΛΑ εσείς δεν θέλατε να ακούσετε. Να τα τώρα στα μούτρα σας μπινέδες. ΜΕΤΑ από μόλις ενάμιση μήνα βγάζετε ανακοίνωση και χαρακτηρίζετε τα ινδάλματα σας και τους ήρωες σας μισθοφόρους! ΧΑΧΑΧΑΧΑ εν πίσω τα βάσανα σας ρε βουτυρομπεμπέδες έχετε να πληρώσετε πολλά χρωστούμενα του Λαού.

Μας λέγατε εμάς για τους ακριβοπληρωμένους μας. ΡΕ μα βλέπετε τι γίνετε σπίτι σας και έχετε μούτρα να μιλάτε? Ρε οι παίχτες σας εν όπως τες μηχανούες INSERT COIN ΤΟ CONTINUE!! ΝΟ ΜΟΝΕΥ ΝΟ ΗΟΝΕΥ, εν έσχει μπαλίτσα αν μεν έσχει πριμ.

Που λέτε σπουδαία παιχτούρα ο σολάρι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…

Είναι η ιδέα μου ή λιγόστεψαν οι ύμνοι του τσαμπιονς λινκ στα κινητά????

Μείνε για πάντα Φοίβο!

Εμπρός καθάρισε το σωματείο σου από τους αλήτες. Αν έσχεις τα κότσια βέβαια μεν σου κάμουν ππααά και φοβηθείς! Όπως πριν 2 χρόνια που μιαν αναγνώριζες τους μιαν όχι. Και εσύ Τάκη Αντωνίου άντε να κινήσεις κανά μηχανισμό να δούμε τι θα γίνει γιατί δυσκολεύουν τα πράγματα.

Αδικούνται λένε οι παραμυθάδες.

Βεβαία και αδικήστε. Με τέτοια φαντασία που έχετε άνετα θα έπρεπε να γυρίζετε ταινίας επιστημονικής φαντασίας και όχι να κάθεστε να χαραμίζεστε μέσα στη Κύπρο. Αδικήστε κατάφορα!!

Λαστιχάρικα θυμάστε τον Διονύση σας.

Μα που είναι αυτός καλέ? Και ο άλλος ο Κόντης ο ψυχάρας. Α ρε σκουριασμένα είδωλα για πέταμα τώρα. Μου αρέσει και που στη σελίδα τους βάλανε και ένα μπανεράκι με τη φάτσα του παρολίγο κλωτσοσυκλάρη και γράφει ευχαριστούμε ψυχάρα. Βέβαια εντάξει είπαμε δεν θα σε βάλουμε και πάνω πάνω που είναι οι θέσεις για τους χορηγούς μας πάρε μια θεσούλα κάτω αριστερά και όποιος σε δει σε είδε.

ΑΜΑΝ παραλίγο να το ξεχάσω. Παιδιά είδατε το φιλμάκι με την επιχορηγημένη μπάντα που πήγανε να στήσουνε τα λάστιχα. ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ μόλις το είδα έκανα το σταυρό μου , σήκωσα το λαπτοπ το προσκύνησα και πέρασα από κάτω!! Ένοιωσα να ήμουνα στον ΕΠΙΤΑΦΙΟ μα τη παναγία !! Δείτε και εσείς!

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ HOOLIFAN!

Πέστε μου τι στο καλό θα κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίς μπάλα!

Άσε που έφτασε στα αυτιά μου πως με τη Σαλαμίνα θα μας βάλουνε Δευτέρα. Θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα και μαλακίες έτσι κύριοι αρμόδιοι. Τα τηλεοπτικά να τα βρίσκουνε μεταξύ τους και οι χορηγοί, και στις παπάρες μας αν ο κοσμάκης θέλει να πάει μπάλα. Ψόφο ρε γίδια ψόφο!!

Τώρα που το θυμήθηκα.

Ο αρχιδιαιτητής ΖΕΙ??? Μα που εν σιόρ ο σωτήρας της κυπριακής διαιτησίας?? Που εν τούτος που πιάνει μια κοπή λίρες και ακόμα εν ακούσαμε ούτε την φωνή του.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ

Ο εθνικός είναι έτοιμος να την βολάρει και δεν πρέπει να πάμε να του δώσουμε παράταση ζωής. Κλότσα την εθνικέ μου άντε τράβα για την Β κατηγορία. Κλότσα την όπως εκλοτσούσες τις 10 μάππες μες το γήπεδο άμαν έδερνε η ομάδα σου!!!

Άσχετο

«LOCA PELOTA»το όνομα των νέων γηπέδων futsal της ανόρθωσης. Δεν τα βγάζατε «ΑΥΚΑ ΑΥΚΑ ΠΟΥΛΩ ΤΑ» λέω εγώ μιας και έχετε μπόλικα εκεί στο κοτέτσι???

Τελειώνοντας. Καλό ταξίδι παππού Αρσοφ!!!

Είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του τριφυλλιού και της καρδιάς μας. Θα ξανανταμώσουμε στου παραδείσου τις αλάνες. Περιμένουμε τις οδηγίες σου να κάνουμε τους αντιπάλους να τρέμουν για ακόμα μια φορά. Στην άμυνα λιοντάρια επίθεση κανόνια!

Γνωμικό της ημέρας. Οι πόλεις έπρεπε να χτίζονται στην εξοχή ο αέρας είναι πιο καθαρός εκεί.

Γνωμικό της ημέρας 2. Μια εκκλησία με αλεξικέραυνο στην κορυφή δηλώνει έλλειψη πίστης.

o HOOLIFAN