Ανακοίνωση Θύρας 9 [10-11-11]


Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Κατόπιν αποψινής της συνεδρίας η επιτροπή της οργανωμένης μας κερκίδας, θα ήθελε με την ανακοίνωση αυτή να ενημερώσει τον περήφανο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχετικά με κάποια άκρως σημαντικά θέματα τα οποία συζητήθηκαν στην εβδομαδιαία ατζέντα του συνόλου μας καθώς επίσης και για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Με το πρωτάθλημα να εισέρχεται σε περίοδο κομβικής σημασίας και την ομάδα μας να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα, να είστε σίγουροι πως δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να κρατήθεις μακριά απ’αυτό που γεννήθηκες για να ακολουθάς παντού πιστά. Δυστυχώς όμως η εχθρική και προκλητική στάση της φασιστοπαρέας εκεί στην κ.ο.π. μας δένει κυριολεχτικά τα χέρια και μειώνει στο ελάχιστο τις οποιεσδήποτε άλλες εναλλακτικές μορφές αντίδρασης που ίσως θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν το αίσχατο μέτρο της αποχής. Η επιτροπή λοιπόν, ζυγίζοντας όπως πάντα τα δεδομένα που είχε μπροστά της έγκρινε «παμψηφεί» την στήριξη της αποχής από τα εκτός, επ’ αόριστο όπως ήταν και η αρχική μας απόφαση. Το πότε (και αν) τελειώνει αυτό το μέτρο θα το δείξει ο χρόνο και συνθήκες τόσο όσο αφορά τον πόλεμο που δεχόμαστε αλλά και των αναγκών της ομάδας μας.

Είμαστε πεπεισμένοι πως με την κλιμάκωση της αποχής, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ. Τρανταχτή απόδειξη ο Τακταλάς που είχε την «τύχη» να πάρει μια πρώτη γεύση από την οργή κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήδη οι αντιπαθητικοί συμπολίτες μέτρησαν σοβαρότατες οικονομικές ζημιές απ’αυτά που θεωρούσαν δεδομένα με την έναρξη της φετινής σεζόν. Αδέλφια, κλείστε τα αυτιά σε όσα βγάζουν προς τα έξω προβοκατόρικες ιστοσελίδες, εφημερίδες, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί. Η συσπείρωση όλο και περισσότερου κόσμου γύρω από την απόφαση των «πράσινων» οργανωμένων συνόλων δυναμώνει ολοένα την πίστη για καλύτερες μέρες. Ας συνεχίσουμε λοιπόν ενωμένοι «δια της απουσίας μας» να πλήττουμε τους επίδοξους αφαιμάκτες της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. Αυτούς που τόσα χρόνια γελούσαν πίσω απ’ την πλάτη μας με τα διαιτητικά «ανθρώπινα» λάθος σφυρίγματα εναντίων της ομάδας μας και τις γελοίες παραπομπές μας στην Δικαστική Επιτροπή! Αυτή τη φορά, ας κτυπήσουμε οικονομικά μια από τις διαχρονικά ευνοούμενες ομάδες της ομοσπονδίας…ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ, ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ!

Η Θύρα 9, έχοντας πλήρη επίγνωση της κρισημότητας του επερχόμενου αγώνα με τον εθνικό και των λεπτών ισορροπιών πάνω στις οποίες κρίνεται ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, είναι βέβαιη πως οι παίχτες, η τεχνική ηγεσία και το Δ.Σ. της ομάδας κατανοούν απόλυτα τους λόγους αποχής του κόσμου και στηρίζουν έστω και νοερά την απόφαση του.

Σε μια προσπάθεια να νιώσουν οι παίκτες την στήριξη του κόσμου, η ΘΥΡΑ 9 αλλά και οι υπόλοιποι σύνδεσμοι θα δώσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ στην τελευταία προπόνηση της ερχόμενης βδομάδας. Περισσότερα όμως γι’ αυτό αλλά και το που και πως θα δούμε όλοι μαζί το παιχνίδι θα ανακοινώσουμε από βδομάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στήριξαν την απόφαση των οργανωμένων συνόλων στο παιχνίδι κόντρα στον ολυμπιακό καθώς και όσους μαζεύτηκαν στα κατά τόπους «πράσινα» οικήματα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Και κάτι ακόμα που αφορά τη συνέχεια…Αδέλφια, μην ξεχνάτε πως η αντίδραση αυτή γίνεται για κάποιο ιερό σκοπό. Συνεχίζουμε αν είναι εφικτό και όπως μπορούμε, να στηρίζουμε οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ στα παιχνίδια που απέχουμε…

www.gate9.com.cy