Green Devil – Κι αν ήταν κι αν δεν ήταν


Γεια σας παίδες, οι πύλες της κολάσεως ανοίξανε και πάλι και σας καλωσορίζω στα άβατα…

Βαρέθηκα να βλέπω τον κάθε λογής κομπλεξικό να ασχολείται με την ομάδα μας, λες και δεν έχασε παιχνίδι ποτέ του και έχει άποψη. Το 92% από αυτούς δεν είδε καν το παιχνίδι αλλά είναι σίγουροι ότι ευνοήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ναι ρε… ένα οριακό offside που κλίνει προς το δεν ήταν (και άμα λέω κλίνει εννοώ κάτι σαν τον πύργο της Πίζας) είναι ικανό να απασχολήσει όλη την Κύπρο.

Αν με ρωτάτε εμένα το θεωρώ λογικό. Δεν έχουν τι άλλο να συζητήσουν, έτσι φτάνουν στη φάση να μιλάνε για την ομάδα μας.
Στο παιχνίδι της Κυριακής το αποέΡλ έχασε από την Σαλαμίνα με 1-0. Της ακυρώθηκε ένα ολοκάθαρο γκολάκι (το 2-0) από τον Τορνάουτ στο 47ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Μοράις σε μία φάση κτυπάει παίκτη της Σαλαμίνας επειδή έσκυψε να του δώσει την μπάλα (μιλάμε για το ίδιο δεύτερο που η μπάλα βγαίνει έξω), το βλέπει ο διαιτητής και κάνει και στους 2 παρατηρήσεις (?!?!?!?! Στον Σαλαμιναίο τι σκατά είπε ρε? Να μην ξαναυπάρχεις στο γήπεδο?!?!?!)

Μετά, σε μία ανύποπτη φάση, ο παίκτης της Σαλαμίνας ενώ στέκεται στο 1ο δοκάρι και βλέπει προς το γήπεδο, τον πετυχαίνουν με αντικείμενα από την κερκίδα των φλώρων, βγαίνει για πρώτες βοήθειες και διακόπτει ο διαιτητής το παιχνίδι για 2μιση λεπτά. Όλα αυτά με βρισιές προς κόμμα που δεν γουστάρουν και συνθήματα υβριστικά προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έρχεται μετά και η φάση με τον Χαραλαμπίδη Jump να εκμαιεύει πέναλτι, μετά από όλα αυτά του δίνει μία κίτρινη αφού ο Χαραλαμπίδης δεν προσπάθησε καν, απλά υπέθεσε ότι πέφτω άρα το παίρνω… Εδώ ρε Κώτσιο δίνουν σε άλλους χωρίς να πέσουν… εσύ κράτησες τα προσχήματα, το `χες σίγουρο ε? Βλέπουμε και φωτοβολίδες να ανάβουν, κροτίδες να σκάνε … (σημειώνει κανείς?)

Σε τέτοιο μοτίβο τελειώνει και το παιχνίδι των φλώρων της Κένετι (Έλλην Ήρωας). Οι σκατάδες μπαίνουν στα θεωρία του γηπέδου και προκαλούν ζημιές, άλλοι σπρώχνουν τα κιγκλιδώματα που μπήκαν για να μπορούν να καθίσουν στην κύρια κερκίδα οι αποεΡλίστες, ώστε να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Βγαίνοντας έξω πετροβολούν οπαδούς της Σαλαμίνας (που ήταν μέσα) μαζί με κάποιους δημοσιογράφους, παίζει και ξύλο με τους αστυνομικούς αλλά και με Σαλαμιναίους έξω από το γήπεδο.

Έρχεται και η δήλωση του Φοίβου που τσακώθηκε με τους οργανωμένους φλώρους και λέει δημόσια: έριξαν αντικείμενα, ανάρτησαν απαγορευμένα σύμβολα, είπαν υβριστικά συνθήματα. Φυσικά ο Φοίβος δεν έχει το αετίσιο μάτι των αθλιογράφων μας που είδαν ένα οικογενειακό παιχνίδι σε ζεστό κλίμα και χωρίς ιδιαιτερότητες.

Έτσι τελειώνει το παιχνίδι αυτό. Και εγώ σας ρωτώ ξανά

Γιατί να μην ασχοληθούν με το οριακό offside της Πίζας? Υπάρχει οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε κάποιος να ασχοληθεί?

Και μετά ελάτε και πέστε μου να μπαίνω στην κάθε κωλοφυλλάδα του κάθε καριόλη και να του δίνω λεφτά. Μόνο στα δικά μας ολοπράσινα και 1948 φορές πιο αντικειμενικά. Στηρίζουμε αυτά που στηρίζουν την ομάδα μας.

Ελάτε και το πιο ωραίο:
Νομίσατε ότι με το να κάνετε ντου στα boxes που κάθονται οικογενειάρχες με μικρά παιδιά ρε φλώροι ότι θα εξιλεώνατε την ήττα σας. Α!… και ΜΗ περαστικά στα πορτοκαλί λαγουδάκια που εισήχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

ΥΓ. Όποιος σας ξαναπεί για το offside της Πίζας πέστε του: μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Φιλικά και διαβολικά,
ο Green Devil σας