Τα πάνω και τα κάτω – 08-11-11


Τα πάνω

Η μειωμένη τιμή εισιτηρίου

Η απόφαση της Διοίκησης για μειωμένη γενική τιμή εισόδου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, κάτι που φάνηκε άλλωστε και από την μαζική προσέλευση. Εισήγηση της στήλης είναι όπως παραμείνει η γενική τιμή εισόδου στα €10 τουλάχιστον και στον επόμενο εντός έδρα αγώνα με την Σαλαμίνα.

Νεόφυτος Λάρκου

Ο προπονητής έχει μέταλλο νικητή και αυτό φαίνεται τόσο από τα λόγια του, όσο και από τις πράξεις του. Αυτό φάνηκε και στο γήπεδο τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου παρουσιάζεται μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και πώς θα το πάρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ζητούμενο φυσικά είναι η συνέχεια και η συνέπεια.

Φρέντι Ντος Σάντος

Ο Αγκολέζος ο οποίος αποκτήθηκε πραγματικά την υστάτη βγάζει τον προπονητή του ασπροπρόσωπο για την επιλογή του. Έχει πετύχει 7 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και με την όλη παρουσία του, το πάθος, την θέληση και τον τσαμπουκά που τον διακατέχει έχει κερδίσει τους πάντες στο πράσινο στρατόπεδο. Όπως είπαμε όμως και πιο πάνω ζητούμενο πάντα είναι η συνέχεια.

Τα κάτω

Χρίστος Νικολαΐδης

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάνει το μεγάλο λάθος, κατάφερε να εκνευρίσει κόσμο και ποδοσφαιριστές αφού επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Απόλλωνα και άφησε ατιμώρητα τα σκληρά τους μαρκαρίσματα σε αρκετές περιπτώσεις. Στο ποδόσφαιρο τέτοιες λεπτομερείς κάνουν την διαφορά. Αν κάποιος παρακολουθήσει σε επανάληψη το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, θα καταλάβει τι εννοούμε. Όσο για την κάρτα στο Φρέντυ και τη χρονική στιγμή που δόθηκε, απλά επαληθεύεται το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κιτρινίζονται με σχετική ευκολία.

Κίτρινος πυρετός

Τα κοράκια δεν διστάζουν με την παραμικρή αφορμή να κιτρινίζουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η κατά τα άλλα πιο επιθετική ομάδα του πρωταθλήματος έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 23 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές μας φυσικά αντιλήφθηκαν την αντιμετώπιση που υπάρχει από την τρελοπαρέα του Πάπουτσου και του Κωστάκη(ναι ναι υπάρχει και ο Ολλανδός αρχιμάγειρας), γιαυτό και εμείς θα τους καλέσουμε να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον.

Εθνική ομάδα – ΚΟΠ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι και την Παρασκευή θα στερηθεί τις υπηρεσίες 4 πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της για το παιχνίδι-αγγαρεία της Εθνικής με την Σκωτία. Για λόγους όμως που μόνο ο Νίκος Νιόπλιας και ο Χάρης Λοΐζίδης γνωρίζουν, στην κλήση της εθνικής δεν συμπεριλαμβάνονταν τα ονόματα των Χαραλαμπίδη και Πουρσαΐτίδη. Καμία ανομοιομορφία αποφάσεων κατά τα άλλα.