Aυθεντικός – Ούτε και ένα ”ν” δεν πήγε χαμένο


Αναφέρομαι αδέρφια στο τελευταίο μου άρθρο, εκείνο της περασμένης Τρίτης. Μπορεί η ντροπή των οπαδών, οι εκ φύσεως φλώροι να κέρδισαν την Πόρτο αλλά από εκείνο το άρθρο ούτε και ένα ”ν” δεν πήγε χαμένο. Γιατί σε παιχνίδι με μικρομεσαία ομάδα και σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας μας, κατέβηκαν στο γήπεδο 13 χιλιάδες ΛΑΟΥ για να στηρίξουν την αιώνια τους καψούρα και όχι κατά περίσταση όπως κάνουν οι γαλαζοκίτρινοι καναπέδες. Τα φλωριά στην καλύτερη φάση της βρωμοιστορίας τους παίρνουν μετά βίας 7000 χιλιάδες σε εντός έδρα ντέρμπυ και στα παιχνίδια της απόλυτης γκλαμουριάς, μετά κόπων, βασάνων, προσκλήσεων, δωρεάν εισιτηρίων και αγορά πακέτων από οπαδούς άλλων ομάδων αγγίζουν τις 20.000. Αυτοί είναι, εκ φύσεως φλώροι, ψεύτες καναπέδες και κυρίως εκ φύσεως γκόμενες μας!

ΥΓ. Ψιτ φλωριά, μικροφωνική η Θ9 κατέβαζε στα γήπεδα από το 1995. Εσείς απλά (μας) ακολουθείτε.

Λένε ψέματα τρελά γιατί μας φοβούνται και το ξέρουμε καλά!

Σε μια εποχή όπου τα πράγματα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά δεν μπορούν να τους πάνε καλύτερα, αυτοί προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις στα καναπεδάτα αρνιά τους με ασύστολα ψεύδη μέσω ιστοσελίδας. Μιας ιστοσελίδας -μια που το έφερε η κουβέντα- με επιχορηγημένες τηλεοπτικές διαφημίσεις και με αθλιογράφους ως διαχειριστές της.
Ζητάει η ντροπή των οπαδών από την ομοσπονδία να τιμωρήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ με διαγραφή γιατί κατέφυγε σε πολιτικά δικαστήρια για το παιχνίδι με τα αδέρφια τους, τους (κ)λέοντες. Αυτά παθαίνει κανείς όταν με το τόπι ασχολείται περιστασιακά ως εποχιακός οπαδός και όταν οπαδικά και αγωνιστικά είναι εκ φύσεως δεύτερος. Δεν ξέρει τι λέει και τι γράφει.

Ρε πουθενάδες από τη στιγμή που δεν υπήρχε εφετείο για να προσβάλει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις παράλογες αποφάσεις της γαλαζοκίτρινης δικαστικής σας, κατέφυγε στο αμέσως επόμενο αρμόδιο σώμα έστω και αν αυτό ήταν πολιτικό δικαστήριο. Όταν η μήτηρ σας η ομοσπονδία όρισε εφετείο η ΟΜΟΝΟΙΑ απέσυρε άμεσα την προσφυγή στο πολιτικό δικαστήριο και κατέφυγε -όπως ορίζουν οι νόμοι της Ουέφα που τόσο επικαλείστε- στο εφετείο. Γκέγκε?

Γιατί η γαλαζοκίτρινη ομοσπονδία μόλις η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια όρισε εφετείο? Επειδή αγαπά την ΟΜΟΝΟΙΑ ή μήπως επειδή σας πήραμε τα σκήπτρα στο παρασκήνιο? Γιατί ρε πουθενάδες κινδύνευε και η εθνική με αποβολή όχι μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα έχαναν τα δωρεάν ταξιδάκια στο εξωτερικό οι γαλαζοκίτρινοι παράγοντες της. Μαζί θα έχαναν και τις δουλειές τους θρασύδειλα ανθρωπάκια σαν τον Δ.Κυριάκου(ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ). Και όλα αυτά με ευθύνη της ομοσπονδίας που για δικούς της (δικούς ΣΑΣ το ίδιο είναι) λόγους δεν είχε συσταθεί εφετείο. Επομένως αν είχε επέμβει η Ουέφα εκτεθειμένη δεν θα έμενε η ΟΜΟΝΟΙΑ που κατέφυγε σε πολιτικά δικαστήρια αλλά η μήτηρ σας ομοσπονδία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την στιγμή που δεν υπήρχε εφετείο ήταν κατοχυρωμένη. Και σας σας ρωτώ πάλι ρε ανύπαρκτοι, γκέγκε?

Αδιάβαστοι γαζοκίτρινοι αθλιογράφοι

Είναι τοις πάσι γνωστόν πως η ιστοσελίδα τους που καθημερινά βγάζει ψευδείς ειδήσεις κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ασκεί προπαγάνδα, ελέγχεται από γαλαζοκίτρινα φερέφωνα των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης. Για πολλοστή φορά οι γαλαζοκίτρινοι αθλιογράφοι είναι αδιάβαστοι όμως ο Αυθεντικός είναι εδώ για ακόμα ένα ποδοσφαιρικό μαθηματάκι. Το προηγούμενο θα παίξει παρακάτω σε επανάληψη με το σχετικό link.
Πρώτα όμως στο φρέσκο μαθηματάκι. Γιατί η ομοσπονδία –για ακόμα ένα επιπλέον λόγο– δεν μπορεί να διαγράψει την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως ζητούν τα εκ φύσεως φλωριά?

Πάμε…

Η Σιόν ομάδα της Ελβετίας απέκλεισε την Σέλτικ στα φετινά πλει οφ του Γιουρόπα Λίγκ όπου στην συνέχεια η Ουέφα απέκλεισε την Ελβετική ομάδα και έδωσε την πρόκριση για τους ομίλους στη Σκωτσέζικη. Ο λόγος ήταν γιατί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θεώρησε τις μεταγραφές έξι παικτών της Σιόν που έπαιξαν κόντρα στη Σέλτικ ως μη έγκυρες.

Η Σιον με την σειρά της κατέφυγε σε πολιτικό δικαστήριο κατά της ίδιας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η Ουέφα όχι μόνο δεν τέλειωσε την Σιον αλλά έχασε και την δίκη! Το ελβετικό πολιτικό δικαστήριο τιμώρησε την Ουέφα με 810 ευρώ πρόστιμο ανά ημέρα μέχρι να δεχτεί την Σιον πίσω στη διοργάνωση και υποχρέωσε τον πρόεδρο (Μ.Πλατινί) της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να καταθέσει στο πολιτικό δικαστήριο. Κατά την κατάθεση του μάλιστα παρουσίασε και τα τρία σενάρια επιστροφής της Σιόν στη διοργάνωση!
Βλέπετε η ελβετική ομάδα προσέφυγε στο δικαστήριο του Καντονίου της Βοντ όπου εδρεύει και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία και είναι το μόνο δικαστήριο που μπορεί να την ελέγξει. Η υπόθεση τώρα βρίσκεται στο CAS (Διαιτητικό Δικαστήριο) το οποίο θα συνεδριάσει στη Λωζάνη τέλη του Νοέμβρη.

Ποσώς ενδιαφέρει πλέον η κατάληξη του θέματος αφού με το ελβετικό δεδικασμένο δίνει το δικαίωμα στην οποιαδήποτε ομάδα να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια χωρίς να κινδυνεύει με κυρώσεις από την ομοσπονδία της χώρας της. Με απλά λόγια μαζί με την Ουέφα καταργείται βάσει του ελβετικού δεδικασμένου και η οποιαδήποτε εγχώρια ομοσπονδία και όλη η αθλητική δικαιοσύνη!

Και σας ρωτώ για Τρίτη συνεχή φορά ρε τυχάρπαστοι εποχιακοί οπαδοί, ΓΚΕΓΚΕ?

Ποδοσφαιρο-ιστορικό μαθηματάκι σε επανάληψη

Όπως σας έχω υποσχεθεί θα παίξει σε επανάληψη ακόμα ένα μαθηματάκι αφού μέσα στον πανικό τους που βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη θέση, ενώ βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις στην ιστορία της (και εκείνοι στην καλύτερη τους) προσπαθούν με γελοία επιχειρήματα να πείσουν πρώτα τους εαυτούς τους και μετά τους υπόλοιπους πως δεν αποτελούν το αιώνια ευνοημένο παιδάκι των αρχών του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν και μπορούμε να σας ξαναπαρουσιάσουμε με ιστορικά γεγονότα την γεμάτη βρωμιά ιστορία τους.
Βάλτε μάσκες οξυγόνου για την μπόχα και κάντε κλικ εδώ γαλαζοκίτρινη διαχρονική δυσωδία

Δεν υπάρχουν φαβορί
Σωστά τα είπε ο Νικόλ, δεν υπάρχουν φαβορί όταν παίζει κάποιος με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα φαβορί είναι σε παιχνίδια με τριπλή παραλλαγή, στα παιχνίδια του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ το αποτέλεσμα είναι ένα, ΑΣΣΟΣ! Και μάλιστα χωρίς μπασκετικό πέναλτι όπως σε κέρδισαν οι εκ φύσεως ευνοημένοι Monsieur Nikol.

ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ