Green Devil – Η μάχη τώρα ξεκίνησε


Και ενώ περίμενα ρε παίδες ότι τα έχω δει όλα από τους απέναντι και δεν μπορούν να πέσουν πιο χαμηλά έρχεται μία βόμβα και να, έμεινα. Δεν φτάνει που στην πιο χρυσή τους σελίδα στο σκατοβιβλείο τους ασχολούνται με εμάς, τώρα ασχολούνται και με τους αντιπάλους μας. Γράφουν προς το απόλλωνα ότι δεν θέλουν να μείνουν στα λόγια και θέλουν να μας νικήσουν… Κάντε τους και κανένα αφιέρωμα ρε φλώροι wannabe οπαδοί. Από πρωτοτυπία σε ότι πιο χαζό και φλώρικο είστε μάνες, αλλά τι τα γράφω, δεν είναι αυτοί που πήραν σόμπα στο γήπεδο?

Όσο για τον απόλλωνα προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το φαβορί ακόμη. Ε Νικόλ μου? Σε πήρε άγρια η Αναγέννηση, σε βίασε και το αεκάκι, μέχρι και σκατό σε έκανε πουτανάκι του, σε ξεκόλιασε και ο Φρέντι, καιρός για παρτούζες.

Σε δύο αγωνιστικές θα γίνει της πουτάνας στη Λεμεσό, είναι η μάχη των μαχών, Άρης vs Απόλλων.

Όπως και να το κάνουμε, εμείς έχουμε περισσότερη βαθμολογική διαφορά με τους ρουβάδες απ` ότι έχουν αυτοί με τον Άρη.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ στον εθνικό !!! Δεν χωράνε εγωισμοί, όλους μας τρώει και ειδικά τα ταξίδια που είναι και τα φόρτε μας. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι το καλό της ομάδας δεν είναι να διασπαστούμε και σίγουρα δεν είναι πάντα αυτό που βλέπουμε ως πιο βολικό. Κουράγιο αδέλφια και ΑΠΟΧΗ λέμε. Έτσι είναι, ανοίξαμε πόλεμο και θα τον συνεχίσουμε μέχρι να νικήσουμε.

Αν εξαιρέσουμε το αυτογκόλ στο Παραλίμνι με την Αναγέννηση η ομάδα έχει από την 2η αγωνιστική να δεχθεί γκολ. Έχει και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Έχει και ένα Φρέντι που τρελαίνει κόσμο και κοσμάκι. Έχει και ένα πράσινο λαό που πολεμά για την ομάδα καθημερινά και το απέδειξε στην πορεία έξω από το γήπεδο, 1000 και πλέον άτομα να φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν. Κανείς δεν θα κάνει ζημιά στην ομάδα μας, όχι όσο είμαστε ενωμένοι.

Νικολαίδη, πόνεσε? Πόνεσε επειδή νικήσαμε ή επειδή προσπαθούσες να μη νικήσουμε? Η διαιτησία αυτή είναι ακόμη ένας λόγος να ΜΗΝ πάμε Δασάκι. Θα μπορούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην έπαιρνε τη νίκη λόγο του κόρακα. Ναι χαρήκαμε για τη νίκη, αλλά μη ξεχνάτε ότι ένας από τους κύριους λόγους της Αποχής είναι η διαιτησίες του κάθε Νικολαίδη. Έπαιζε η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος, η πιο ιστορική ομάδα στην Κύπρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα απολλωνάκι, στην έδρα της και μας έπαιζε 30-60%(το 10% το έχει πάντα το αποέλ όποιος κι αν αγωνίζεται).

ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ! Μην σας παρασέρνουν οι νίκες, η μάχη τώρα ξεκίνησε. Θάνατος στα λαμόγια…

Α ρε ΟΜΟΝΟΙΑ, ξέρεις τι μου θύμισες? Νίκησες και έφυγε ο προπονητής του απόλλωνα, παλιά αυτό ήταν συχνό φαινόμενο. Έδιωχνες 4-5 προπονητές το χρόνο με τις νίκες σου, άσε που έκαναν και 3-4 αγωνιστικές να συνέλθουν από τις ήττες που τους χάριζες. Πάμε σταθερά και προσγειωμένα και ξέρω ακόμη έναν που πήγε να φύγει 2-3 φορές, λέτε να είναι η χρονιά του?

Αποχή και από τις ΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ σελίδες. Δέστε εδώ παράδειγμα τον Πολίτη Κυριακή πρωί.

1η είδηση – Αν θα φύγει ο Νικόλ

2η είδηση- Η νίκη της αέλ και ότι θα μπορούσε να βάλει και άλλα τέρματα

3η είδηση- Για το Εθνικός – Ένωση και τη λευκή ισοπαλία (αν είναι δυνατόν)

Και 4η είδηση εμείς… με τίτλο το κανόνισε ο Φρέντι (προσέχετε μη φάτε λογοκρισία)

Καλά που θυμηθήκατε και μας βάλατε στις ειδήσεις σας. Σας ευχαριστούμε. Αν ήταν η ομάδα σας ξέρω και τον τίτλο. Με καρδιά πρωταθλητή – Τίποτα δεν το σταματά – Δεν ξέρει τι θα πει ήττα – Μύρισε ο Μάης – Μία ομάδα αριστούργημα – Κούρσα για ένα κλπ κλπ. Σας μάθαμε κοπρόσκυλα όμως.

Πόλεμο σε όσους πολεμούν την ομάδα μας !!!

ΥΓ. Χρ. Ανδρονίκου εμείς σας ευχαριστούμε για τη νίκη

ΥΓ2. Αναβολικά Παίρνουν Όλοι ΕΛεύθερα είπε ένας Έλληνας συναγωνιστής

Άντε ουστ τώρα, πάω να άψω την φουκού

ο GREEN DEVIL