Συλλαλητήριο ΝΙΚΗΣ


Πετυχημένο το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε από τους διάφορους συνδέσμους φιλάθλων και την ΘΥΡΑ9. Εκατοντάδες φίλοι του τριφυλλιού μαζεύτηκαν στη προ-συγκέντρωση έξω από τα εκδοτήρια της βόρειας κερκίδας όπου γύρω στις 5 ξεκίνησαν την πορεία προς τη δυτική κερκίδα. Συνθήματα και τραγούδια ενάντια στη ΚΟΠ και το προκαθήμενο της Κουτσοκούμνη έδειχναν την αποφασιστικότητα του λαού να μην αφήσει το παρασκήνιο να αδικήσει ξανά την βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η πορεία σταμάτησε έξω από την δυτική κερκίδα και μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν ήδη εκεί συνέχισαν την ειρηνική διαμαρτυρία. Και τονίζουμε το ειρηνική καθώς πολλοί στην Κύπρο από τον καιρό που έχουν να δουν πορείες να ξεφεύγουν από τα όρια δεν μπορούν πλέον να τις αναγνωρίσουν. Όταν κύριε Κωστάκη ονομάζεις τραμπούκους μια δικαιωματική διαμαρτυρία πέρσι από 300 άτομα χωρίς να σπάσει μύτη, και όταν μιλάς για μια πορεία που ξέφυγε από τα πλαίσια επειδή σου κατέβασαν ένα κουρελόπανο που έχεις για σημαία της ΚΟΠ ε ναι ίσως θα πρέπει να δείτε πραγματικά πορείες εκτός ορίων μπας και καταλάβετε την διαφορά. Οι κουκουλοφόροι κύριοι αρμόδιοι ήταν περισσότεροι από την πλευρά της αστυνομίας παρά από την πλευρά των οπαδών και σας προκαλούμε να μας διαψεύσετε

Γενικώς είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι διαθετημένος να αντισταθεί στο σάπιο σκηνικό που παίζετε αυτό το θέατρο εδώ και χρόνια. Είναι ευχάριστο να βλέπουμε τον κόσμο της βασίλισσας στους δρόμους, σε πορείες διαμαρτυρίας για τα συμφέροντα του σωματείου μας. Οι καιροί της απραξίας έχουν περάσει. Να ξέρετε πλέον ο λαός έχει μάθει να αυτό-οργανώνεται και τις συνέπειες αυτής της οργάνωσης θα τις νιώσετε στο πετσί σας και στη τσέπη σας για τα καλά. Πάνε οι μέρες που μόνο συζητούσαμε τις αδικίες σας και ως εκεί. Τώρα τις συζητάμε και αποφασίζουμε και πώς να τις σταματήσουμε!

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ