Έτσι ρε ΟΜΟΝΟΙΑ


Μπορεί η ομάδα μας να μην έπαιξε την μεγάλη μπάλα, αλλά το αποτέλεσμα και η όλη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας, μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους. Οι παίκτες μετά από αρκετά χρόνια δείχνουν να είναι μια γροθιά, πραγματική ΟΜΑΔΑ έτοιμη να πατήσει όποιον βρεθεί στο διάβα της. Ο κόσμος μετά και το κάλεσμα διοίκησης και οργανωμένων, έδωσε βροντερό παρών.

Με τα αγωνιστικά ως γνωστό δεν πολύ-ασχολούμαστε αφού ούτε είναι η δουλειά μας, ούτε και μπορούμε να παρακολουθούμε κάθε λεπτομέρεια αφού έννοια μας είναι περισσότερο η κερκίδα. Εκείνο που είδαμε πάντως ήταν τον Απόλλωνα να μην μπορεί να απειλήσει και τους παίκτες μας να έχουν το πάθος και την θέληση να κερδίσουν και τον διαιτητή και να πάρουν την νίκη.

Αυτό το πάθος είναι το πρώτο ζητούμενο για την οργανωμένη μας κερκίδα, για τα υπόλοιπα έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Νεόφυτο Λάρκου, που όσο περνάει ο καιρός πείθει με την συμπεριφορά του και την δουλειά του τους πάντες ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί με αυτόν στον πάγκο γράψει χρυσές σελίδες και να κατακτήσει τίτλους.

Περνώντας στα της διαιτησίας, το πρώην μέλος του πανσυφι, έκανε ότι μπορούσε για να εκνευρίσει παίκτες και οπαδούς αλλά για κακή του τύχη ο Φρέντι είχε άλλη ιδέα για το ματς το όποιο και τέλειωσε με 2 πολύ ωραία γκολ. Γι’ αυτή του την πράξη φανταζόμαστε θα είδε και την κίτρινη κάρτα προς το τέλος του παιχνιδιού, αφού είναι γελοίο να πιστεύει κάποιος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε να κάνει καθυστέρηση μετά το δύο μηδέν.

Όσο αφορά τα έξω-αγωνιστικά του παιχνιδιού, ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ με μπροστάρα την ΘΥΡΑ 9, έδωσε και πάλι τα μηνύματα του ενάντια στο κατεστημένο. Το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 5:00μμ και έστειλε ακόμη μία φορά το μήνυμα ότι ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ, θα σταθεί ασπίδα προστασίας σε όσους προσπαθούν να πλήξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Επίσης κατά την είσοδο της ομάδας μας, στείλαμε ξεκάθαρο μήνυμα σε όλο τον κόσμο, ότι ο αγώνας ενάντια στην ΚΟΠ πρέπει να είναι συνεχής, και έτσι στο ματς με την Άχνα στο Δασάκι, πρέπει να στείλουμε ακόμη ένα βροντερό μήνυμα στο κατεστημένο. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ – ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ !!

Τους λόγους που χρειάζεται να γίνει η αποχή από τα εκτός τους έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές. Μόνο και μόνο το παράδειγμα του Ολυμπιακού δείχνει τι μπορεί να προκαλέσει η απουσία μας. Βέβαια μέχρι το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο που είναι το ματς, θα τα πούμε ξανά και θα αναλύσουμε τους λόγους που δεν πρέπει ΚΑΝΕΝΑΣ να είναι στο γήπεδο όσο οδυνηρό κι αν είναι.

Η ομάδα μας είναι πρώτη και αυτό σίγουρα άρχισε να φοβίζει το παρασκήνιο. Εμείς ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ, θα πρέπει να γίνουμε ακόμη μία φορά ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥ για την ομάδα μας.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΓΎΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!