Ένα μεγάλο μπράβο


Εκτός από τους παίχτες και τον προπονητή μας που συνεχίζουν στο ίδιο ευχάριστο τέμπο, ένα μεγάλο μπράβο να πούμε και στο μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτός ο περήφανος λαός έκανε πράξη όσα λέγαμε τις προηγούμενες μέρες και κατέβηκε μαζικά στο Γ.Σ.Π δίνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα πως ήταν, είναι και θα παραμείνει άγρυπνος και ακούραστος φρουρός της ιδέας που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί τα εισιτήρια να μη ακούμπησαν τους αριθμούς που ίσως να περιμέναμε αλλά ήταν καταφανές πως οι κερκίδες είχαν πολύ περισσότερο κόσμο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η είσοδος για τα παιδιά ήταν δωρεάν.

Μαζικό παρών και στη διαμαρτυρία ενάντια στην ΚΟΠ όπου περίπου 1000 άτομα πορεύτηκαν μέχρι την δυτική κερκίδα του σταδίου βροντοφωνάζοντας για τις αδικίες της ομοσπονδίας. Εκεί οι φωνές τους ενώθηκαν με τον υπόλοιπο κόσμο που περίμενε για την έναρξη του αγώνα στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!.

Με την έναρξη του αγώνα ένα πανό τεραστίων διαστάσεων όπου ξεκινούσε από την μια άκρη του πετάλου και κατέληγε στην άλλη έγραφε ένα απλό και περιεκτικό μήνυμα « Κανείς στο δασάκι μην δώσει ούτε σεντ δείξε την οργή σου πράσινε λαέ». Μπράβο ξανά στα παιδιά που εργάστηκαν εθελοντικά και ετοίμασαν όλο αυτό το πανό στο χέρι παρακαλώ.

Όσον αφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι αχρείαστο να αναφερθούμε ποιος είχε τα ηνία της κερκίδας. Οι φίλοι του Απόλλωνα αρκέστηκαν σε ένα δυο ξεσπάσματα σε κάποιες φάσεις που τις θεώρησαν ευκαιρίες ενώ εμείς δεν δείχναμε να ανησυχούμε και τόσο. Όλο τον υπόλοιπο αγώνα τα τραγούδια για την τριφυλλάρα και από τις 3 κερκίδες τους έκαναν να βλέπουν σαν χαζούς. Είμαστε σίγουροι πως σε κάποια φάση θα παρασύρθηκαν και θα σιγοτραγούδησαν μαζί μας κάποιο από τα συνθήματα.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλους μας. Συνεχίζουμε από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ.

VAMOS ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ – VAMOS CAMPEONE