Άποψη αναγνώστη: Η ομάδα ρολάρει


Στείλτε μας την δική σας άποψη στο email: [email protected]

Καλησπέρα αδέλφια, καλησπέρα κατακτητές της κορυφής,
Η ομάδα άρχισε να ρολαρει, ο κόσμος έχει αρχίσει να θυμίζει κάτι από το ένδοξο παρελθόν, η διοίκηση δείχνει να μπαίνει επιτέλους κι αυτή στο κλίμα και όλα μυρίζουν ΟΜΟΝΟΙΑ απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο το νησί.

Η χθεσινή καύλα δεν λέει να κοπάσει, αφού οι φτεροπόδαροι και πρώην κάτοικοι απολλώνιου νοσοκομείου, έμειναν με την πούτσα του Φρεντυ αγκαλιά και 13-14 χιλιάδες πράσινες ψωλές σφηνωμένες μέσα στο κωλομέρι. Τι να μας πουν οι φλώροι για εκδρομές ρε, 1500 με το ζόρι ακολούθησαν την ‘καψούρα’ τους σε αντίθεση με τον λαό ο οποίος απλά παραδίδει μαθήματα πίστης και αφοσίωσης. Μυρίζει κάτι από 2010 αδέλφια, πιστέψτε το και ας βαδίσουμε ενωμένοι να πάρουμε αυτό που μας ανήκει την κούπα του πρωταθλητή.

Μας τα ‘χουν πρήξει από χθες για offside στην γκολαρα του Φρεντυ και λογής λογής αλλόθρησκοι και αντί-ομονοιατικα μέσα έχουν συστρατευθεί να πλήξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα που το αγαπημένο παιδί της παράγκας παρακολουθεί με το κιάλια και απλά ψαχουλεύει τα αρχίδια μας. Ρε γελοίοι, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης ? Σε μια φάση που κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε στο γήπεδο, σε μια φάση που ακόμα και από το ριπλέι ο Φρεντυ φαίνεται στην ίδια ευθεία με τον Εφραιμ που έδωσε την μπαλιά, προσπαθούν να ανακαλύψουν διαιτητικό λάθος. Ρε γελοίοι, το ότι χθες το απολλωνακι κατέβηκε για αγώνα τζούντο και όχι μπάλας δεν είδα κανένα σας να το σχολιάζει! Το ότι ο καρατιστας Νεβα έπρεπε να βρίσκεται στην κερκίδα με τις υπόλοιπες ‘out of space’ κουνιστρες από το 20, το ότι ο κύριος Νικολαιδης (έρχεται η σειρά σου να υποφέρεις) έβγαλε την κάρτα σε παίχτη του Απόλλωνα μετά το 2-0 παρά το αλύπητο ξύλο που έριξαν στο γήπεδο, το ότι ο ίδιος ο επόπτης που κατηγορούν για την φάση του γκολ έκλεισε τα μάτια του σε χτύπημα στον Φρεντυ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ δεν πείραξε κανένα. Δεν μας χέζετε ρε παπαρες και λογής λογής αντικειμενικοί αναλυτές. Άλλη μια σφαγή με το γάντι χθες όμως άμα αυτή η οικογένεια είναι ενωμένη κανείς δεν μπορεί να την αγγίξει και αυτό έκανε πράξη χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αδέλφια, ο ξεσηκωμός του λαού έχει αρχίσει να αποφέρει καρπούς, ακούστε το από κάποιον που γνωρίζει καταστάσεις απλά δεν είναι της παρούσης να τις ονομάσει. Μην σας παραπλανούν τα καλά αποτελέσματα, κανείς δεν μας αγάπησε ξαφνικά, προσπαθούν να μας κοιμίσουν αλλά έχουμε χρέος να μην επιτρέψουμε να γίνει, έχουμε υποχρέωση προς την ομάδα μας τον Μάη να αναπολούμε την διαδρομή και να λέμε περήφανα πως αυτός ο τίτλος ανήκει στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ. Ένα ΛΑΟ που φέτος με την αγωνιστικότητα του έχει αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Αδέλφια, μην αφήσετε τα αποτελέσματα να μας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο, αυτά τα αποτελέσματα είναι καρποί της συσπείρωσης που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας, οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι, οφείλουμε να εξακολουθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, αρχής γενομένης από τον αγώνα στο δασάκι. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ, ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ!!

Απλά τα πράγματα… Ο πόλεμος δεν έχει σταματήσει και να είστε σίγουροι πως όσο περνά ο καιρός και η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή θα ενταθεί χωρίς προηγούμενο. Αυτό το πρωτάθλημα είναι θέμα επιβίωσης και οφείλουμε να δώσουμε την μάχη μας μέχρι τελικής πτώσης. Συσστρατευση λοιπόν και συσπείρωση, και άστε τους άλλους να ψάχνουν το λάθος…

Εμείς απλά στο τέλος θα κάνουμε την Κύπρο να δονείται στο αξέχαστο… ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!

A.N