Green Devil: Περίγελος δηλαδή, τουτούκκι.


Γεια σας περήφανοι Ομονοιάτες,

Oι απέναντι προσπαθούν να μας πείσουν, να πείσουν τα αρνιά τους, να τα πουν απλά για να υπάρχουν, δεν ξέρω τον λόγο, αλλά είναι άκρος προκλητικό να βλέπεις ένα άρθρο από οπαδική σελίδα που να προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι το αποέΡλ δεν ευνοείται από την ΚΟΠ.

Φυσικά είναι και η θεωρία του του Βλαντιμίρ Λένιν, ο οποίος είπε ότι ένα ψέμα ειπωμένο πολλές φορές γίνεται αλήθεια. Ίσως κάπου εκεί να στηρίζονται και οι θεωρίες λογικής των φλώρων απέναντι. Αυτή τη φορά δεν αρκέστηκαν στα ψέματα, προχώρησαν και στη θεωρία του παραλόγου που για να πιστείς πρέπει να είσαι ένα άμυαλο ον.

Προσπαθούν να αποδείξουν το γιατί η ΚΟΠ δεν είναι του αποέΡλ.

Από μόνο του ως ιδέα να κάνεις άρθρο για αυτό σημαίνει ότι σε πήρε χαμπάρι όλη η Κύπρος και σε κοροϊδεύουν και εκείνοι που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, περίγελος δηλαδή, τουτούκκι. Το τραγικότερο όμως είναι ο τρόπος απόδειξης τους. Κρατηθείτε παιδιά..

3 στοιχεία βρήκαν να γράψουν που είναι περίτρανα αποδεικτικά στοιχεία και φυσικά αποδυκνείουν ότι καμία σχέση δεν έχει το αποέΡλ με την ΚΟΠ.
Στοιχείο 1 Δεν δικάστηκε ο Μιλτής και ο Λάρκου (που απλά μεταφέρθηκε για την άλλη Πέμπτη η δίκη) για μία βλακεία που είπε ο Ηλία, ο άνθρωπος που έλεγε ψέματα σε ΚΟΠ και ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα με τους φλώρους η παράταση δείχνει ότι δεν είναι του αποέΡλ η ΚΟΠ.

Στοιχείο 2 Η αγωγή που έκανε νόμιμα η ομάδα μας κατά της Δικαστικής αφού δεν υπήρχε Εφετείο. Μόλις δημιουργήθηκε το Εφετείο η ομάδα μας απέσυρε την αγωγή στο πολιτικό δικαστήριο και πήγε όπως προνοεί ο κανονισμός στο Εφετείο. Για τους φλώρους έπρεπε να διαγραφεί η ΟΜΟΝΟΙΑ και να μην υπάρχουμε, αφού παρακάμπτουν και εθελοτυφλούν σ το θέμα Εφετείου.

Στοιχείο 3 Ο Τζούνιορ που τους καύλιασε, την γλύτωσε και δεν πήγε δικαστήριο. Πρώτα να δώσω τα θερμά συγχαρητήρια στον Τζούνιορ αν και τον πρόλαβε ο Αρχηγός Κώστας Καϊάφας. Να πούμε όμως τα γεγονότα, ο Τζούνιορ πρώτα γιουχαΐστηκε με ρατσιστικά σχόλια από τους οπαδούς και μετά τους έδειξε το μεγαλύτερο του δάχτυλο. Αν πήγαινε Δικαστική ο Τζούνιορ με το βίντεο, τότε και το παράρτημα θα ήταν κατηγορούμενο. Άρα μυστήρια φεύγει η καταγγελία προς τον Τζούνιορ. Εμείς σας προκαλούμε ρε ψεύτες, βάλτε το βίντεο να το δούμε όλοι. Και δεν μιλώ για την ώρα που σας καυλιάζει αλλά από πριν.

Αυτό το άρθρο αποδεικνύει περίτρανα ότι η ΚΟΠ δεν είναι με το αποέΡλ.

Ρε αθεόφοβοι, 3 σημεία βρήκατε? Και προσπαθείτε να περάσετε και νόημα? Και το θέμα είναι ότι τα στοιχεία που παρουσιάζουν δεν είναι τιμωρίες κατά του αποέΡλ ή εξαντλητικές και βαρετές ποινές, αλλά χαζό-καφενίστικα σχόλια που θα κάναν 2 οπαδοί τους παίζοντας ταβλάκι στην τούρτα μέσα.

Άντε πίσω στην τρύπα σας ρε φλώροι που θα μας πείτε τα προβοκάτσια σας.

Δέστε άτομα που θέλουν να περάσουν με τόσο δόλο τα μηνύματα τους και αύριο στη δουλειά τα παπαγαλάκια τους να τα λένε κιόλας. Α ρε αμόρφωτα ανιστόρητα παπαγαλάκια, πηγαίνετε στο πανφλώροι να σας μιλήσει ο τράουλλος και αφήστε μας εμάς να χαζοκοιτάμε την Σχιλλάκκα μας.

o Green Devil