Μου θέλατε να το δηλώσετε και ΕΔΡΑ!


Πριν μερικά χρόνια το 2007 σε αγώνα με τον απόλλωνα στη Λευκωσία η ΘΥΡΑ 9 έκανε σιωπηρή διαμαρτυρία στο γήπεδο για την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα στο γήπεδο τις τελευταίες αγωνιστικές. Αποτέλεσμα ήταν οι απολλωνίστες νομιζόμενοι πως έκαναν μια από τις καλύτερες τους κερκίδες ( μάλλον επειδή κανείς άλλος δεν φώναζε) έγραφαν την επομένη στις επίσημες ανακοινώσεις τους με ύφος καρδιναλίων « μήπως να δηλώναμε το Γ.Σ.Π για έδρα μας αφού κάνουμε τόσο καλές κερκίδες εκεί?»

Εκτός του ότι ΟΥΤΕ στο Τσίρειο δεν ακούγεστε ,οφείλουμε να υπενθυμίζουμε συχνά φαίνεται στα σκουριασμένα μυαλουδάκια σας ποιος κάνει κουμάντο σε όλα τα τσιμέντα της Κύπρου. Να λοιπόν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δούμε τι μπορείτε να κάνετε σε …πραγματικές συνθήκες Γ.Σ.Π.

Κοπιάστε να μετρήσετε από κοντά τα ντεσιμπέλ σας απέναντι στα δικά μας να δούμε ποιος τα έχει πιο…δυνατά! Σας περιμένουμε το Σάββατο από κοντά. Προειδοποίηση μην ξαφνιαστείτε με το θέαμα που θα αντικρίσετε και θα ακούσετε. ΕΙΝΑΙ ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έτοιμος να σας υποδεχτεί στην έδρα του!

Ελάτε λοιπόν και μετά αποφασίζετε αν θα το δηλώσετε για έδρα ή όχι!