Ένστολος Τύπος [04-11-11]


Χαιρετίζουμε και πάλι τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ. Η επικαιρότητα τρέχει και εμείς δεν σκοπεύουμε να τους αφήσουμε να ασελγούν με την ομάδα μας. Είχαμε εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου και γι’ αυτό κι εμείς δεν θα σταματήσουμε να ξεμπροστιάζουμε αυτούς που προκαλούν το 40% τουλάχιστον της Κύπρου.

«Πως είδαν κάποια ΜΜΕ την πρώτη αποχή των οπαδών μας»

«Είναι άδικο για τους παίκτες… Τους αξίζει θερμή συμπαράσταση, γεμάτη, ολοπράσινη κερκίδα σε όλα τα παιχνίδια. Η Ομόνοια ποτέ δεν έπαιξε μπροστά σε άδεια καθίσματα…» γράφει το kerkida.net

Δεν μας λέτε ρε τσακάλια της δημοσιογραφίας εκεί στο κερκίδα, όταν η ομάδα μας σφάζεται από τις διαιτησίες σε δασάκι, παραλίμνι και σε κάτι τέτοιες έδρες με εντεταλμένες διαιτησίες που ήσασταν ? όταν ο κάθε Νικολαϊδης και ο κάθε Αναστασίου σφυρίζουν 90%-10% που ήσασταν? Γιατί δεν απαιτήσατε τον σεβασμό όλου αυτού του κόσμου? Όταν οι οπαδοί μας βλέπουν την ομάδα τους γεμάτοι αγωνία, και οι μπάλες πέφτουν βροχή στον αγωνιστικό χώρο( βλέπε Δασάκι) τους άξιζε να βλέπουν τέτοιο θέαμα? Αφήστε τις επικλήσεις στο συναίσθημα και τέτοιου είδους προβοκατόρικα άρθρα ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας» 24sports.com.cy

Με αυτό τον τίτλο η ιστοσελίδα φιλοξενεί τις δηλώσεις του Αντρέα Αβραάμ. Βλέπετε ήταν πολύ βολικός τίτλος για να εξυπηρετηθεί το κοινό αίσθημα ότι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο και να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ οικονομικά την κάθε ομαδούλα, μικρή αδερφή του αποελ. Ενώ ο Αβραάμ στο τέλος καταλήγει ότι σεβόμαστε την απόφαση των οπαδών μας που θα μπορούσε άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν τίτλο, τα παπαγαλάκια του παραρτήματος δημιουργούν εντυπώσεις για προφανής λόγους. (Το άρθρο)

«Πώς είδαν την μείωση στην τιμή του εισιτηρίου κάποια ΜΜΕ»

«Είναι ωστόσο άδικο για τους 6 χιλιάδες κατόχους διαρκείας οι οποίοι έχουν προπληρώσει από το καλοκαίρι…Στο τέλος της ημέρας θα ευνοηθούν 2-3 χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας και άλλοι τόσοι οπαδοί του… Απόλλωνα!» www.kerkida.net

Σε καιρό που ο κόσμος μαζεύει χρήματα όλη την βδομάδα για να πάει το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο, σε μια εποχή που κάποιοι καταφέρνουμε να πάμε στο γήπεδο με δανεικά λόγω των υπερτιμημένων εισιτηρίων κάποιοι βρίσκουν ως μειονέκτημα της κίνησης αυτής το ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα αδικηθούν από το μέτρο αυτό. Έλεος πλέον εκεί στο κερκίδα, η κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελείτε από ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, οι οποίοι δεν ανήκουν στην ελίτ της κοινωνίας όπως εσείς. Το ποδόσφαιρο είναι το ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και κανένας από εσάς δεν μπορεί να το αντιμετωπίζει ως είδος πολυτέλειας. Και εάν είχατε την ελάχιστη οπαδική κουλτούρα εκεί στο κερκίδα θα καταλαβαίνατε ότι, το εισιτήριο διαρκείας δεν το κάνεις απλά και μόνο για να έχεις όλα τα εισιτήρια σε τιμή προσφοράς. Αλλά τι άλλο να περιμέναμε, η «ιδεολογία σας» λέει: παρά να απαιτήσεις να έχεις μια δική σου αγελάδα και εσύ … καλύτερα να ψοφήσει του γείτονα.

«Μετά την απόφαση του ΔΣ της Ομόνοιας, η τιμή του εισιτηρίου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα ορίστηκε στα 10 Ευρώ γενική είσοδος, έτσι στον Απόλλωνα έχουν την ευκαιρία να ενισχυθούν οικονομικά σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα, προσθέτοντας επιπλέον «καπέλο«» της τάξεως των 5 ευρώ. Μια κίνηση πολύ λογική και πολύ σωστή εκ μέρους των κυανόλευκων, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν, με τα έσοδα της ομάδας από τους εντός έδρας αγώνες να είναι σαφώς περιορισμένα» www.kerkida.net.

Όπως επιβεβαιώνεται και στο πιο πάνω απόσπασμα χαιρετίζουν την απόφαση της ομάδας της Λεμεσού να επιβάλει καπέλο στα εισιτήρια!!!!! Τόσο πολύ εκτός πραγματικότητας βρίσκονται οι άνθρωποι.

«Στην LTV πουλάνε μισό στην τιμή του ενός»

Από τα ΜΜΕ που επιτίθενται με μανία στην ομάδα μας αφού είναι μεγαλομέτοχος του αποελ είναι η LTV. Δεν φτάνει που το κάνουνε αυτό αλλά οι τύποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Την Τετάρτη που μας πέρασε παίχτηκε το 2ο ημίχρονο του ΟΜΟΝΟΙΑ-αελ. Οι κύριοι της LTV είχαν την αναίδεια να πουλούν στο site τους τον αγώνα on-line( δηλαδή το ένα ημίχρονο) στην τιμή που πουλούν το ολόκληρο παιχνίδι χωρίς κανένα ενδοιασμό. Δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι αυτούς που πάνε να εκμεταλλευτούν είναι κατά κύριο λόγω φοιτητές και κύπριοι μετανάστες του εξωτερικού που θέλουν να δουν την ομάδα τους. Εμείς καλούμε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ να ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΕΙ την LTV και να προβεί άμεσα σε αποσυνδέσεις.

« Το απίστευτο σαρδάμ»

Μετά το τέλος της λήξης του αγώνα ολυμπιακός –ΟΜΟΝΟΙΑ ο εκφωνητής της LTV λέει : «Μεγάλη νίκη για την ομάδα του ολυμπιακού με 2-0!!!» Μετά από κάποια δευτερόλεπτα έσπευσε να διορθώσει. Το ξέρουμε ότι αυτός ήταν ο πόθος σας αλλά δυστυχώς για εσάς θα συνεχίσουμε να σας χαλάμε τα σχέδια…

« Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευνοείται στην ΚΟΠ»

Το μεσημέρι της Δευτέρας ώρα 2:14 οι «τεράστιοι» αθλητικογράφοι Πόλυς Χαραλάμπους και Χρίστος Ζαβός σπεύδουν να μας ενημερώσουν.

-(Πόλυς Χαραλάμπους) Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπρεπε να τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων λόγω του ότι έχει προηγούμενο επεισόδιο.

-(Πόλυς Χαραλάμπους) Ο Κασέκε και ο Μαρκάσα έπρεπε να είχαν τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα!!(Σε αυτό το σημείο συμφωνούν και οι δύο).

-(Χρίστος Ζαβός) Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπρεπε καν να μιλάει ευνοείται επανειλημμένα και τα περί αποχής και μέτρων είναι υπερβολικά.

Η στήλη θα ήθελε να απαντήσει και στους δύο επίδοξους χατζηλιασίδες.

  • Σύμφωνα με τα λεγόμενα της δικαστικής το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ – αελ συνεχίζεται σαν να μην έγινε τίποτα και με το ίδιο φύλο αγώνα. Που είδες το προηγούμενο κύριε Πόλυ ?
  • Σύμφωνα με την ανάλυση των φάσεων σε διάφορα βαμμένα πορτοκαλί κανάλια ο Μαρκάσα σωστά δεν δέχτηκε 2η κίτρινη αφού εκτός του ότι δεν ήταν φάουλ για κίτρινη αλλά ήταν και το 2ο μόλις φάουλ του στον αγώνα. Για τον Κασέκε δε η φάση που λέτε όχι μόνο είπαν ότι δεν ήταν κάρτα αλλά ούτε καν φάουλ. Σκεφτείτε τα λένε ακόμη και αυτοί. ΕΛΕΟΣ
  • Το αν ευνοείται η ΟΜΟΝΟΙΑ ή όχι ρωτήστε την υπόλοιπη Κύπρο κύριε Πόλυ και κύριε Χρίστο και σταματήστε να ζείτε στον μικρόκοσμό σας… επίδοξοι Σωτηρακόπουλοι και μελλοντικοί Χατζηλιασίδες τις Κύπρου.