Green Devil – o “Nicole” δεν βλέπει φαβορί


Ο προπονητής του Απόλλωνα όχι μόνο δήλωσε ότι δεν είμαστε το φαβορί, αλλά άφησε να νοηθεί ότι η διαφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Ενπ (προηγούμενος τους αντίπαλος) είναι μόνο το μεγάλο όνομα που κουβαλά η ομάδα μας.

Αφού δεν βλέπεις το φαβορί να σου το υποδείξω εγώ κ. Νικόλ (Νικόλ λεγόταν και η πρώτη μου τουρίστρια παρεμπιπτόντως). Πάνω από εσένα στη βαθμολογία είναι η ανόρθωση, πάνω από την ανόρθωση είναι το παράρτημα. Πιο πάνω από το παράρτημα είναι η αέλ και πιο πάνω και από την αέλ για μάντεψε!!! Η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία σε 8 αγωνιστικές κατάφερε να σε περάσει 7 ολόκληρους βαθμούς.

Συνεχίζω στο ίδιο θέμα και πάμε να δούμε τα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια.

8 Αυγούστου 2010 ο Απόλλωνας έχασε από την ΟΜΟΝΟΙΑ για το Σούπερ Καπ. Στις 5 Δεκεμβρίου του 2010 ο Απόλλωνας έχασε 3-1 από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Γ.Σ.Π. για το πρωτάθλημα. Πιο πριν στις 25 Απριλίου του 2010 με ένα τέρμα στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας κατάφερε να κλέψει την ισοπαλία (στους ομίλους τη χρονιάς που πήραμε το πρωτάθλημα), ενώ την ίδια χρονιά για την κανονική περίοδο στις 30 Ιανουαρίου έχασε και πάλι με 2-1 από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιο πίσω στις 30/01/2009 όπου πάλι έχασε με 1-0, ενώ ακόμη πιο πίσω στις 16/12/2007 που κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στο Γ.Σ.Π.

Προσπαθήσω μέσα από το αρχείο της σελίδας μας να βρώ πότε έκανε την τελευταία του νίκη στο Γ.Σ.Π ο Απόλλωνας για να δώ που βρήκε τόσο θράσος ο σημερινός προπονητής του.

Προηγούμενο παιχνίδι 21/10/2006 και 3-0 νίκη για το Τριφύλλι έτσι για να έχεις να θυμάσαι στο δρόμο κ. Νικόλ, ενώ για το 2005 η ομάδα σου απόσπασε το τιμητικό για σας 1-1. 30/10/2004 Νίκη και πάλι για την ομάδα μας με το στενό 1-0 ενώ το 2003 βρίσκουμε και την τελευταία νίκη του Απόλλωνα με 1-3 επί της ομάδας μας στο Γ.Σ.Π.

Αν όλα αυτά δεν πείθουν τον προπονητή Νικόλ στο γιατί δεν παίζει με το χωριό του Παραλιμνίου και την δεξιόφρονη τους ομαδούλα, θα τον πείσει το πρώτο του βήμα στο Γ.Σ.Π. όταν θα δει τη πράσινη λαίλαπα να ουρλιάζει σαν αρένα που ζητά από τον μονομάχο το πτώμα του αντιπάλου. Και πίστεψε μας το πτώμα σου θα το έχουμε με τη λήξη του αγώνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα βουίζουν τα αυτιά σου στη διαδρομή προς τον πολιτισμό.

Όλοι εκεί ασπίδα αλλά και δόρυ να κομματιάσουμε ότι κουρέλια κάνει τα όνειρα μας, επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ομάδα αλλά ΙΔΕΑ. Αυτό το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ θα το πάρουμε εμείς οι οπαδοί σου!!!

ο Green Devil