Ενδιαφέρουν και αυτά [Oμόνοια-Αέλ 1-0]


Κάποια σημεία που θα σταθούμε για το παιχνίδι με την αελ που αξίζει να αναφέρθούν είναι τα εξείς:

Πρώτο σημείο. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς των ποδοσφαιριστών μας. Τα συγχαρητήρια μας τα έχουν είναι δεδομένα και την στήριξη μας επίσης. Απλά πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια. Δεν γίνετε ρε μάγκες τέτοιες ευκαιρίες να τις πετάμε στο καλάθι των αχρήστων. Σκεφτείτε θα υπάρξουν αγώνες που δεν θα μας δοθούν τόσες πολλές και θα πρέπει να τους καθαρίσουμε με τη μία και μοναδική. Προσοχή λοιπόν και άλλη μια φορά μπράβο σας για τη προσπάθεια.

Δεύτερο σημείο. Η διαιτησία. Μπορεί η ομάδα μας να πέρασε αλώβητη από αυτή τη διαδικασία που την ανάγκασαν να συμμετάσχει αλλά η διαιτησία κατάφερε πάλι σε ένα 45λεπτο να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Άλλα πήγαιναν να δείξουν οι βοηθοί άλλα ο σφύριζε ο διαιτητής. Το παιχνίδι σήμερα κύριοι έκρινε την κορυφή και γι άλλη μια φορά φανήκατε αντάξιοι των προσδοκιών του φίλαθλου κόσμου της Κύπρου. Άμα βλέπεις τέτοιες διαιτησίες στο ντέρμπι ε τι να περιμένει κανείς σε μικρούς αγώνες!

Τρίτο σημείο. Η τακτική του προπονητή μας. Είναι δύσκολο όταν έχεις να προετοιμάσεις την ομάδα σου για 45 μόνο λεπτά, έχοντας μάλιστα τόσα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Νεόφυτος Λάρκου κέρδισε αυτό τον αγώνα με την χρησιμοποίηση από την αρχή του 45λέπτου του αρχηγού Κωνσταντίνου Μακρίδη, που ήταν το κλειδί στις επιθετικές προσπάθειες του τριφυλλιού. Δεν άλλαξε τελικά τον Μπουθόν με τον Σερφά όπως όλα έδειχναν στα ρεπορτάζ της Ομόνοιας τις τελευταίες μέρες, και επέλεξε να κρατήσει μια αλλαγή στη διάθεση του. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα το ότι κατάφερε να παρατάξει μια Ομόνοια αποφασισμένη για το τρίποντο, παρά τις αρκετές αλλαγές, πρέπει να θεωρείται θετικό.

Τέταρτο σημείο. Οι δηλώσεις του αντιπάλου προπονητή. Τυχερή η νίκη της Ομόνοιας άφησε να εννοηθεί ο Προπονητής της αέλ. Τυχερή κύριε Πάμπο ήταν η ομάδα σου, 1ο στο ότι είχε την ευκαιρία σε ένα 45λεπτο να διεκδικήσει ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είχε χάσει στα χαρτιά από την πρώτη στιγμή η αελ και 2ο, στο ότι το σκορ του αγώνα παρέμεινε στο 1-0 παρά τις 3 κλασσικές ευκαιρίες που σπατάλησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας

Πέμπτο σημείο. Οι φωνές που ακούστηκαν σε όλη τη Κύπρο κατά τη σημείωση του γκολ από τον Φρέντυ είναι λίγες μπροστά σ’ αυτές που θα ακουστούν το Σάββατο στο κατάμεστο ΓΣΠ.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!