Αυτούς που μας έδιωξαν απ’ την Αμμόχωστο, τους βάζετε στο «Αμμόχωστος»! ΑΙΣΧΟΣ!


Η απόφαση της διοίκησης να χωρίσει την δεξιά μεριά της κεντρικής κερκίδας με κιγκλίδωμα και να την δώσει στους φιλοξενούμενους έχει διαταράξει την ηρεμία του σωματείου της Σαλαμίνας και τους οπαδούς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση αναγκάστηκε να προβεί στην πιο κάτω ενέργεια αφού η Αστυνομία ήταν κάθετη για να κλείσει το δεξιό μέρος αφου σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια υπήρξε ρίψη αντικειμένων μεταξύ των οπαδών.

Υπήρχαν δυο επιλογές και το διοικητικό συμβούλιο πήρε την καλύτερη οικονομική πρόταση μετά την θέση της Αστυνομίας αφού το οικονομικά προβλήματα είναι πάρα πολλά που επηρεάζουν την σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού (απλήρωτοι μισθοί παικτών). Η πρώτη ήταν να κλείσει η κερκίδα εξ ολοκλήρου και η δεύτερη ήταν να μπει ενισχυτικό κιγκλίδωμα και να μείνει χώρος κενός μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων που θα αγωνίζονται. Έτσι το σωματείο που αγωνίζεται εντός έδρας θα μπορεί να δώσει ακόμα 700 εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα προχώρησε στην δημιουργία κιγκλιδώματος που θα επιθεωρήσει η Αστυνομία αύριο και θα πει αν θα μπουν φιλάθλοι στο υπόλοιπο μέρος της κεντρικής, αφού ακόμα υπάρχει η πιθανότητα να κλείσει εξ ολοκλήρου το δεξιό μέρος.

Το γεγονός ότι το σωματείο έχει πληρώσει πάρα πολλά προστίματα μέχρι τώρα, η κακή οικονομική κατάσταση και η καθυστέρηση που παρατηρείται από τον ΚΟΑ για την νέα κερκίδα οδήγησαν την διοίκηση του σωματείου να προβεί στην πιο κάτω ενέργεια.

Σε αυτήν την ενέργεια όμως αντίδρασαν οι φίλοι του σωματείου και το RED CLUB το οποίο έκδωσε ανακοίνωση για ΑΠΟΧΗ από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό έρχεται να γίνει στην χειρότερη στιγμή όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χρειάζονται την υποστήριξη του κόσμου. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το να κτυπά την ΙΔΕΑ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου το κατεστημένο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, το ζούμε και το περιμένουμε.

Το να κτυπά την ΙΔΕΑ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου η διαιτησία, το ζούμε και το περιμένουμε.

Το να κτυπά την ΙΔΕΑ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου η ΚΟΠ, το ζούμε και το περιμένουμε.

Το να κτυπά την ΙΔΕΑ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου η ίδια η διοίκηση μας με τις αποφάσεις της, δεν το περιμέναμε!

Το να παραχωρείται στο Αποέλ η κερκίδα στην οποία καθόμαστε οι οργανωμένοι οπαδοί, το RED CLUB, εδώ και τόσα χρόνια και φωνάζουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για την ομάδα μας, μόνο ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δεν είμαστε καμιά ομάδα της σειράς που δεν μπορεί να φέρει κόσμο σε ντέρμπι κύριοι της διοίκησης. Η πρόφαση για ασφάλεια των φιλάθλων είναι πραγματικά γελοία, γιατί κανένας δεν μπορεί να πει πως είναι πιο ασφαλές το να μπουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ΔΙΠΛΑ από την κεντρική εξέδρα όπου θα βρίσκονται οπαδοί της ομάδας μας. Μόνος λόγος είναι τα λεφτά από τα εισιτήρια που περιμένετε από το ΑΠΟΕΛ. Να τα χαίρεστε!

Ως RED CLUB δεν πρόκειται να παραβρεθούμε σε αυτό το φιάσκο της ερχόμενης Κυριακής. Αν θέλετε, δώστε όλο το γήπεδο στο ΑΠΟΕΛ και αφήστε στον κόσμο μας που θέλει να έρθει να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα τα boxes.

Αυτούς που μας έδιωξαν απ’ την Αμμόχωστο, τους βάζετε στο «Αμμόχωστος»! ΑΙΣΧΟΣ!

ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ!

RED CLUB

πηγή: sportnetcy.com