Ήρθε η ώρα για το Δεκαπεντάλεπτο


Ήρθε η ώρα. Μετά από τα τόσα κωμικοτραγικά επιτέλους ο σημαδιακός αγώνας με την αελ θα φτάσει σήμερα στο τέλος του. Μετά από διακοπές, κατηγορίες για συνομωσίες με την αστυνομία, φωτογραφίες ντοκουμέντα του photoshop, δικαστικές και εφετεία ήρθε η ώρα τα υπόλοιπα 45 λεπτά να παιχτούν στο γήπεδο. Κάποιοι πρέπει να πάρουν απαντήσεις για αυτά όλα που έκαναν το λαό να περάσει και κάτι μας λέει θα τις πάρουν και με το παραπάνω.

Ένα δεκάλεπτο να ξεμουδιάσουν οι παίχτες, να βρουν τα πόδια τους το γήπεδο, ένα δεκαπεντάλεπτο να αρχίσουν και οι πρώτες επελάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Βγάζουμε και τα σφυρίγματα του διαιτητή βγάζουμε και τα πεσίματα από τους αντίπαλους παίχτες τότε τι μας μένει. Μέσα σε ένα δεκάπεντάλεπτο μόνο καλούνται οι ποδοσφαιριστές μας να βρουν την δύναμη και το τσαμπουκά να κεράσουν τους απανταχού αντιομονοιάτες το κρύο πιάτο της εκδίκησης. Παίχτες του τριφυλλιού δείξετε σε όλους τι πάει να πει ΟΜΟΝΟΙΑ και εμείς σε όλη τη Κύπρο θα αναλάβουμε να τους δείξουμε τι πάει να πει ΛΑΟΣ!

Είμαστε δίπλα σας, σε κάθε μαρκάρισμα σε κάθε σας σέντρα σε κάθε σας πάσα. Μα πιο πολύ θα μας νοιώσετε στο γκολ που θα πετύχετε. Σας το ορκιζόμαστε πως οι φωνές μας από κάθε γωνιά της Κύπρου θα φαντάζουν ιαχές από το κατάμεστο Γ.Σ.Π.

Την Τετάρτη λοιπόν τελειώνουν ΟΛΑ. Κλείνουμε και αυτό το μαύρο κεφάλαιο που μας φόρτωσαν στην ιστορία μας μια και καλή.!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!