Αυθεντικός – 15χιλιάδες Καναπέδες στους δρόμους


Εκτάκτως αρθράκι σήμερα αδέρφια αλλά δεν το κάνω για να επικοινωνήσω μαζί σας! Βλέπετε αραιά και που, μέσα μέσα με πιάνει η συμπόνια για τους καναπέδες των 1926mg. Τις προάλλες που είχαν παιχνίδι για την κορυφαία (δεν) θα έλεγα δισυλλογική διοργάνωση πολλοί από αυτούς (τους καναπέδες ντε) χάθηκαν, δεν ήξεραν που έπεφτε το γηπέδο. Τα μόνα στέκια που συχνάζουν στη γύρω περιοχή είναι τα εμπορικά κέντρα, από γήπεδο ούτε για αστείο.

Έτσι και εγώ αποφάσισα να κάνω μια καλή πράξη στην γεμάτη αμαρτίες ζωή μου (η μεγαλυτέρη μου αμαρτία είσαι εσύ ρε ΟΜΟΝΟΙΑ και γουστάρω) με το να επικοινωνήσω με την ντροπή των οπαδών και να τους δώσω κατευθύνσεις και οδηγίες για το γήπεδο. Σκεφτείτε τώρα έναν καναπέ να περιφέρεται από τα Λατσιά στο Στρόβολο και τούμπαλιν για να βρει το γήπεδο. Αν με το να φανταστείτε έναν περιφερόμενο γαλαζοκίτρινο καναπέ σας ήρθε αναγούλα, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν τριγυρνούν στους δρόμους ψάχνοντας για το γήπεδο 15  χιλάδες καναπέδες.

Ναι καλά τα λέω, 15 χιλιάδες αφού η ντροπή των οπαδών αριθμεί το πολύ 6 χιλιάδες εν δυνάμει νοματαίους. Οι υπόλοιποι που τους βλέπετε από καιρό εις καιρό στα γήπεδα είναι οι γνωστοί ευκαιριακοί οπαδοί, οι part-time οπαδοί κοινώς καναπέδες. Αλήστου μνήμης το παιχνίδι με την Ασσια  με τα 32 εισιτήρια που διέθεσαν!

Είναι τυχαίο που η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής καναπέδων επέλεξε τα γαλαζοκίτρινα?

Λοιπόν καναπεδάκο ο Αυθεντικός σκέφτεται για εσένα πριν από εσένα για αυτο σου κάνει δώρο τον χάρτη για να βρεις το γήπεδο…

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΓΣΠ

… και επειδή είσαι ένας ”τρέντης” και μισός και το βάρβαρο και μπανάλ (για εσένα) άθλημα του ποδοσφαιρού ακουστά (αν) το έχεις, τσάκα και ένα σύντομο οδηγό με τους κανονισμούς. Αφού θα φας το κρύο και θα χάσεις που θα χάσεις την αγαπημένη σου σαπουνόπερα τουλάχιστο να ξέρεις τι βλέπεις…

Οδηγός Κανονισμών Ποδοσφαίρου

 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ….. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ