Ένστολος Τύπος [31-10-11]


Φίλοι μου σας χαιρετίζουμε και σας καλωσορίζουμε στην καινούργια ενότητα της σελίδας μας. Σε αυτή την ενότητα θα σχολιάζουμε και θα ξεμπροστιάζουμε τα ΜΜΕ(Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) που επιτίθενται στην ομάδα μας, που δεν είναι και λίγα καθώς στην πλειοψηφία τους μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε ηλίθιοι ή ζούμε σε άλλη χώρα και δεν βλέπουμε το γίνεται. Από αυτή την ενότητα θα γίνεται ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ως ακόμα ένα όπλο για την στήριξη της ομάδας μας. Όπως λέει και ο Subcomandante Marcos “Our Word is Our Weapon”.

Λοιπόν να μην σας κουράσουμε άλλο με το θεωρητικό υπόβαθρο της στήλης και ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό.

Υπόθεση Dosa Junior και Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Αυτό που έχει γίνει μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ανεπανάληπτο αλλά όταν έχεις να κάνεις με την ΚΟΠ τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήσσει. Για να δούμε όμως πως αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ το θέμα.

«Ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου, είδε με ικανοποίηση τον Ντόσσα Τζούνιορνα μην τιμωρείται από τη συνεδρία της δικαστικής επιτροπής, μιας και αποσύρθηκε η καταγγελία εναντίον του.» Εφημερίδα Πολίτης 29/10/2011

Στο πιο πάνω δημοσίευμα ο πολίτης αναφέρεται στο περιστατικό λες και ήταν κάποιος τραυματισμός. Ποτέ δεν μπήκε στον κόπο η εφημερίδα να ψάξει γιατί έγινε έτσι. Το αποδέχεται σαν απολύτως φυσιολογικό γεγονός. Όσο για τις υπόλοιπες, δεν αναφέρουν καν το γεγονός και ασχολούνται με μεταγραφολογία τέτοιο καιρό. Τυχαίο???

Επίσης με την ίδια ευκολία αντιμετωπίζεται το θέμα του αρχηγού της ομάδας μας. Επιγραμματικά γράφεται ότι δέχτηκε μια αγωνιστική για δηλώσεις. Κάποιες απ’ αυτές τις φυλλάδες υπονοούν κιόλας ότι η ομάδας ευνοήθηκε επειδή δεν τιμωρήθηκε με κεκλεισμένων των θυρών λόγω προηγούμενου επεισοδίου. Πιο προηγούμενο ρε ηλίθιοι αφού η δικαστική το είπε καθαρά. Δεν έγινε τίποτα το παιχνίδι συνεχίζεται από εκεί που έμεινε!!!

« Το ήξερε το Παμπούι»

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα εύχομαι να μην υπάρχει τιμωρία στον Τζούνιορ, αλλά αν υπάρξει τιμωρία, όλη αυτήν την εβδομάδα δουλεύουμε σε αυτόν τον τομέα»

Αυτά είπε το Παμπούι στην διάσκεψη τύπου. Αυτό που δεν μας είπε, ήταν τι τον έκανε να έχει ελπίδες ότι ο παίκτης του δεν θα τιμωρηθεί ? Ε….?? Κωστάκη?? Μήπως εσύ??

« Τα «στατιστικά του Κερκίδα.νετ»

Την Παρασκευή 28/10/2011 το Αποέλ αντιμετώπισε την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα. Η ομαδάρα του κατεστημένου δεν κατάφερε πάλι να κερδίσει και αφού δεν είχε τι να γράψει άρχισαν οι στατιστικές, οι πιθανότητες και τα ανώτερα διακριτά μαθηματικά. Αφού η ομάδα τους δεν κατάφερε να κερδίσει έγραφαν ότι παπαριά τους ερχόταν για να δικαιολογήσουν το ότι, όταν δεν παίζουν κατενάτσιο δεν έχουν καμιά τύχη. Τώρα θα μου πείτε τι σε νοιάζει και ασχολείσαι με την ομάδα της ΚΟΠ. Αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι ότι, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ως προπονητές τους Τάκη Λεμονή και πιο πριν Τόνι Σαβέφσκι, με τους οποίους πήρε πρωτάθλημα, όλοι αυτοί κάθε βδομάδα έγραφαν… «Κέρδισε αλλά δεν έπεισε..» « Πήρε το τρίποντο αν και δεν το άξιζε» τώρα? Το βουλώσαμε! Αυτό που δεν μας γράφει το γνωστή χρωματισμένη σελίδα είναι πότε έχει δεχτεί τελευταία φορά κόκκινη κάρτα το Αποέλ..

«Ο Μάριος διαφωνεί με τα μέτρα»

Στο πιο κάτω άρθρο στη διαδικτυακή έκδοση του Πολίτη διαβάσαμε μία παράγραφο με τίτλο ανακοίνωση τον Ομονοιατών. [http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=94813&-V=stiles]

Θα θέλαμε να απαντήσουμε στο φίλο το Μάριο με το προβοκατόρικο άρθρο. Από την στιγμή που γεμίζεις τα εκτός έδρας και η διαιτησία σε γαμάει φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι, είτε πάνε οι οπαδοί μας είτε όχι από αγωνιστικής πλευράς οι εντολοδόχοι του Κωστάκη πάλι θα κάνουν την δουλειά τους. Δεν ξέρεις πως είναι να πηγαίνεις στο δασάκι κάνοντας τόσα έξοδα και τόση κούραση και να βλέπεις να καραγκιοζιλίκια του κάθε παίκτη της «αιώνιας ομάδας ήθους», και να τους πληρώνεις και από πάνω. Ε όχι ας τους να πεινάσουν!! Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΕΕ. Αν δεν σας αρέσει σηκώστε τους “καναπέδες” από τον καναπέ να παν να δουν την ομάδα τους με την Άχνα που κάμνει φιλικά.

Quiz
Αν παίκτης ομάδας Α καβλιάσει τους οπαδούς ομάδας Β οι οποίοι φαίνεται από το βίντεο να συμπεριφέρονται ρατσιστικά στον παίκτη της ομάδας Α ΚΑΙ.. ο πρέδρος της ομάδας Α είναι πελάτης στην ασφαλιστική σου.. ΑΛΛΑ η ομάδα Β είναι η αγαπημένη σου ομάδα… τι κάνεις για να λύσεις το πρόβλημα τιμωρίας του παίκτη και της ομάδας Β ?????