Green Devil – Πράσινα και δαιμονισμένα


Σας το δήλωσα παλιά και τώρα ήρθε η ώρα να το ξαναπώ. Το ΓΣΠ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές συνθήκες (3 ομάδες στο πρωτάθλημα και 2 για Ευρώπη). Κάναμε το πιο όμορφο μας στάδιο ένα χωράφι για πατάτες!!

1ο λάθος, που δόθηκε το γήπεδο στους “this is skala”. Ε αφού there is skala, sit στην σκάλα. Από που και ως που να εξυπηρετείται η κάθε κωλοομάδα όταν το ίδιο το γήπεδο δεν το σηκώνει. Ας παίξει στην σκάλα τα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια

2ο λάθος, μας μετέφεραν και την Εθνική ΚΥΠΡΟΥ σε κάποια παιχνίδια. Τόσα χρόνια δεν παίζαμε ΓΣΠ, άμα είδαν ότι με την Πορτογαλία θα μαζευόταν κόσμος το μετέφεραν αμέσως στο ΓΣΠ για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο δήθεν. Ναι ρε, αυτός είναι ο λόγος, δεν σκεφτήκατε ποτέ τα λεφτά που θα μπουν στα ταμεία σας.

3ο λάθος, αυτή η ομάδα με το αντίσκηνο. Βρίσκει ευκαιρία όταν θα παίξει με εμάς και με τους φλώρους να βγάλει κέρδος αλλά και να διαφημίζει τον εαυτό της ότι έχει την δυνατότητα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο. Ρε αυτοί το γήπεδο του Χαλκάνωρα δεν το γεμίζουν και τους δίνετε το ΓΣΠ? Τώρα Πάρτε τον όμως, ΑΠΟΧΗ η ομάδα και εσείς ψάχνετε λεφτά. Να πείτε του Κωστάκη να σας τα δώσει από τη δικαστική. Αν δεν απαντήσει ξανακαλέστε τους ΕοκαΒιτατζίες αλλά σε Gala αυτή τη φορά.

Πάμε σε ένα άλλο θέμα που μας αφορά άμεσα. Μας είπε ο Μιλτιάδης (no μάστρος for you) ότι βάλαμε άνθρωπο στην ΚΟΠ. Τώρα έχουμε τα αρχιτεκτονικά τους σχέδια και ξέρουμε που έχουνε κρυμμένα τα μυστικά τους όπλα. Με πρωτοβουλία του συμβουλίου μας θα τα πουλήσουμε στο εξωτερικό, σε καμιά Αλ Γκάιντα μάλλον. Έλα ρε μεγάλε, ήθελες και άνθρωπο εκ των έσσο για να καταλάβεις τι γίνεται?

Αυτός ο γυμναστής που βγήκε και το παραδέχθηκε και σε εφημερίδα, για να πληρώσει τι πρέπει να έχουμε? Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ όλης? Επειδή και η ανοχή έχει τα όρια της ας πάρει πρωτοβουλία κάποιο οργανωμένο σώμα φιλάθλων μας, να πάει στους γονιούς των μωρών και ομαδικά να ασκηθεί δίωξη κατά του συγκεκριμένου να τελειώνουμε. Να πάμε και σε κανένα δικαστήριο που δικάζει χωρίς να παίζουν συναντήσεις και τηλέφωνα πριν τη δίκη από συμβούλια άλλων ομάδων.

Ευθύνη στην όλη υπόθεση φέρει και ο ΚΟΑ. Τι αθλητισμού και παπάρια επαγγέλλεσαι άμα δεν μπορείς να μηδενίσεις η να τιμωρήσεις τις διακρίσεις? Ή σου είπανε ότι οι διορισμένοι υπάλληλοί σε κάποιο άθλημα δεν υπάγονται σε εσένα και το πίστεψες?

Να πω και ένα μεγάλο μπράβο στους Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους και σταματήσαν την παρέλαση αφού η σημερινή Ελλάδα δεν εορτάζει αλλά ΠΟΝΑΕΙ. Ξανά μπράβο που παλεύουν για μία χώρα καλύτερη, με μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους, μία χώρα ίσων ευκαιριών, για μία δωρεάν παιδεία, για αξιοκρατικούς θεσμούς και για μία ανανέωση των ατόμων που πιλοτάρουν το μέλλον τους. Τους συμπονούμε(όλοι εμείς της Κόλασης) και στέλνουμε το μήνυμα ότι θα είμαστε δίπλα σε οποιονδήποτε αδελφό προσπαθήσει να αλλάξει το παρών όταν οραματιζόμενος το μέλλον βλέπει ένα απόγονο του Βελουχιώτη.

Μερικοί στην Διοίκηση δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν ανοίξουν οι πόρτες εισόδου για τα μέλη θα ανοίξουν οι πόρτες εξόδου για αυτούς.

Δεν απειλώ κανένα, απλά λέω προς τα που πάνε τα πράγματα. Η Θύρα 9 όταν έκανε πορεία προς την ΚΟΠ έλεγε ότι ο κόσμος είναι στο αμήν του και κανείς δεν έβαζε φτι. Τώρα που τα είδαν όλοι τους, αναπαράγουν τα λόγια της Θύρας 9 και μας γράφουν για αγανακτισμένο πράσινο λαό. Έτσι θα συμβεί και με αυτό που προανέφερα λίγες γραμμές πιο πάνω. Ο κόσμος θέλει να δει μία άλλη στάση από τη Διοίκηση ξεκινώντας από τα μέλη. Καθημερινά χάνεται η αξιοπιστία της Διοικήσεως προς τον λαό και κάπου εδώ πάμε για τον επίλογο της σημερινής Διοικήσεως αν δεν αλλάξει μυαλά.

Όσο αφορά τους φλώρους, κομπλεξικούς και μη, την ομάδας τους την Μπαρτσελόνα και τα δημοσιογραφικά τσακάλια που γράφουν από λάπτοπ στο πανφλώροι να σας κάνω και εγώ μία σούπερ τσακ-μπαμ ενημέρωση για το που βαδίζει η ομαδάρα σας.

Μπαρτσελόνα ή Μπαρ της Άλωνας

Ας δούμε την ξέφρενη πορεία του φαβορί να σηκώσει το τρόπαιο ΜΑΣ (ναι ρε μας)

1η αγωνιστική με την άεκ μετά τα ευρωπαϊκά τους, ένα μέτριο παιχνίδι και από τους 2 σε φιλικούς ρυθμούς,χωρίς φάσεις με τελικό σκορ το 0-0.

2η αγωνιστική νίκησε με 3-1 την αλκή στο ΓΣΠ.

3η αγωνιστική το παράρτημα της, τον ολυμπιακό Λευκωσίας στο ΓΣΠ με 1-4 (εκτός έδρας).

4η αγωνιστική αφού σκοτωθήκανε με τον άρη πάλι ΓΣΠ νικήσαν 1-0 με τέρμα στο 86.

5η αγωνιστική με τον απόλλωνα Λεμεσού (5 αγωνιστικές 4 βαθμούς) να χρειάζεται ένα πέναλτι για να προηγηθεί που γέλασε μαζί τους όλη η Κύπρος. Καλά καλά, όχι και όλη, είναι και κάποιοι που επιμένουν ότι ήταν.

6η αγωνιστική έχασε με 1-0 στο ΓΣΠ πάλι, από την αέλ που έκανε ότι ήθελε.

7η αγωνιστική νίκησε σε φιλικό τον εθνικό άχνας στο δασάκι με 0-3, με τον Νουρεντινόφσκι να κάνει traffic σε 2 περιπτώσεις.

8η αγωνιστική πάλι ΓΣΠ, 0-0 με την ανόρθωση σε ένα παιχνίδι που είπαν ΟΧΙ στο ποδόσφαιρο

5 από τα 8 παιχνίδια του στο ΓΣΠ και τα άλλα, μία άεκ η οποία ταξίδευε μετά από το ευρωπαϊκό της (ναι ήταν και πιο μετά αλλά ήταν και εκτός το 2ο παιχνίδι, σε αντίθεση με άλλους), ένα απόλλωνα διαλυμένο (τη χρονική στιγμή που παίξανε) και ένα απογευματινό φιλικό στο δασάκι του άχναγαλ.

Που σκατά είδατε την Μπαρτσελόνα να την δω και εγώ; Έλεος πλέων με τους φλώρους που το είδανε και αδιαμφισβήτητο φαβορί. Άμα παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα είναι το φαβορί ρε βρομισμένοι φασίστες.

Ελπίζω να κατανοήσατε το λόγο που σας έδειξα την μέχρι τώρα τους πορεία. Κλείστε τα αυτιά σε κάθε αλλόθρησκο site που τους έδωσε τον τίτλο από το καλοκαίρι (τελικά έχουν αρκετά κοινά με τους αελίστες) και ανοίξτε το στόμα σας και ξεθάψτε αλήθειες ξεκινώντας από το:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΥΓ. Παρατηρείται μία αυξημένη χρήση Αγγλικών στο άρθρο. Είναι για να μην μπορεί να το διαβάζει ο κάθε Ηλία.

Πράσινα και δαιμονισμένα,

Green Devil