Aυθεντικός – Περπατάμε παράλληλα


“Βασικός άξονας των σχέσεων μας είναι πως πρέπει να πάει μπροστά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Για να γίνει αυτό πρέπει να αντιληφθούμε όλοι και η ΚΟΠ πως πρέπει να αφήσουμε τις πολιτικές πεποιθήσεις και τους διαχωρισμούς στην άκρη. Γι’ αυτό καταθέσαμε  προτάσεις για πρόοδο. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους για καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι γεγονός πως τα τρία τελευταία χρόνια  βάλαμε κάτω απόψεις για βελτίωση της Διαιτησίας. Εξίσου διαχρονική θέση πως στην ΚΟΠ χρειάζονται αλλαγές προς όφελος όλων των Σωματείων. Έγιναν επαλειμμένες επαφές με την ΟΜΟΝΟΙΑ και καταφέραμε να πείσουμε την Ομοσπονδία να κάνει αρκετές αλλαγές όπως: Ορισμός Εφετείου, Αλλαγή στην σύνθεση της Δικαστικής, ορισμός πειθαρχικής εισαγγελίας, κάθοδος ξένου αρχιδιαιτητή και έχουμε εκπρόσωπο στην Εκτελεστική “

Μέρος της εισαγωγικής ομιλίας στη συγκέντρωση που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Το απόσπασμα μεταφέρθηκε αυτούσιο από το Omonoianews.com
Αν μετά από όλη αυτή τη φασαρία το μόνο που είχε να σκεφτεί και να πει στον κόσμο η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πρόοδος του (σάπιου) κυπριακού ποδοσφαίρου, τότε ο Αυθεντικός ένα έχει να δηλώσει. Τα χειρότερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ έπονται.

Όλοι αυτοί που θέλουν να κάμουν ζημιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ παίζουν μόνοι τους και ο μόνος που μπορεί πλέον να τους σταματήσει είναι ο ΛΑΟΣ της. Οι διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζουν σε ένα δικό τους φανταστικό κόσμο όπου βλέπουν παντού φίλους, θεωρούν εαυτούς ιεραπόστολους του ευ αγωνίζεσθαι και του fair play και εξαγνυστές του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όλα αυτά που υποστηρίζω αποτυπώνονται μέσα σε τέσσερις γραμμές

”’Έγιναν επαλειμμένες επαφές με την ΟΜΟΝΟΙΑ και καταφέραμε να πείσουμε την Ομοσπονδία να κάνει αρκετές αλλαγές όπως: Ορισμός Εφετείου, Αλλαγή στην σύνθεση της Δικαστικής, ορισμός πειθαρχικής εισαγγελίας, κάθοδος ξένου αρχιδιαιτητή και έχουμε εκπρόσωπο στην Εκτελεστική”

Με αυτή τη δήλωση/τοποθέτηση τη επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ δάκρυσαν -από τα γέλια- μέχρι και τα κουρτινόξυλα της αίθουσας. Σε όλες τις φάσεις που αδικήθηκε φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ από την διαιτησία, δεν υπήρχε ξένος αρχιδιαιτητής? Όλες οι άδικες και σε ορισμένες περιπτώσεις αντικαταστατικές αποφάσεις της δικαστικής πάρθηκαν πριν την αλλαγή στη σύνθεση της? Το εφετείο μήπως δέχτηκε κατάθεση από τον αξιωματικό ασφαλείας του παιχνιδιού με τους λαστιχάριες της Λεμεσού, όπως είχατε ζητήσει? Όσο για τον εκπρόσωπο στην εκτελεστική απλά ασχολίαστο. Ασχολίαστο διότι από τη στιγμή που το θεωρείτε κατόρθωμα μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει εκπρόσωπο στην εκτελεστική, τότε πολύ απλά δεν καταλάβατε και ούτε πρόκειται να καταλάβετε ποτέ ποια ομάδα υπηρετείτε. Δεν υπάρχει πλεον σημείο επαφής ως προς το πως αντιλαμβάνεται ο ΛΑΟΣ της την ΟΜΟΝΟΙΑ και στο πως την αντιλαμβάνονται οι διοικούντες της. Μιλάμε για δύο παράλληλες ευθείες που δεν πρόκειται ποτέ να έχουν ποτέ κοινό σημείο επαφής. Με απλά λόγια περπατάμε και παράλληλα και αντίθετα.

Όπως καταλαβαίνετε αδέρφια μείναμε μόνοι να πολεμούμε γαλαζοκίτρινα -διαχρονικά- κατεστημένα. ΚΑΙ θα τα πολεμήσουμε ΚΑΙ θα βγούμε ΝΙΚΗΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ. Οι άλλοι? Ας πάνε στον παράδεισο με το να υπηρετούν το ευ αγωνίζεσθαι. ΕΜΕΙΣ… ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ που λέει και ένα ιστορικό πανό.

Μέλη
Στη συνάντηση τέθηκε θέμα για την εγγραφή μελών αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ -η ομάδα του ΛΑΟΥ- είναι κατά παράδοξο τρόπο για τους λίγους και εκλεκτούς. Έκανα πριν καιρό κάποιες ερωτήσεις και με την ευκαιρία τις κάνω ξανά. Πόσα τα εγγεγραμμένα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πόσοι ανήκουν στο κλαμπ των ζωντανών, ποιος ο μέσος όρος ηλικίας των μελών, πόσες αιτήσεις χάθηκαν στην περιβόητη διαδρομή προς την έγκριση?

Είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει κάποιος μέλος της Ρεαλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν και της Μπενφίκα από το να γίνει μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια επίσκεψη στις επίσημες ιστοσελίδες των πιο πάνω ομάδων θα σας πείσει.

Και μια τελευταία ερώτηση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το θέμα των μελών. Γιατί ο αγώνας με την αεκ Λάρνακας την περασμένη Δευτέρα μεταφέρθηκε κατά μία ώρα νωρίτερα, στις 6μμ , που είχε ως αποτέλεσμα να κρατήσει πολύ κόσμο μακριά από το γήπεδο ως εργάσιμη μέρα που ήταν?

Μήπως αυτοί που αποφασίζουν για τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφασίζουν και για την ώρα διεξαγωγής των αγώνων της?
Τελικά δεν φταίει για όλα τα κακά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόνο η κοπ, έτσι?

Παράρτημα του παραρτήματος
Τελειώσαμε και με το παράρτημα του παραρτήματος, δύο γκολάκια στο γαλαζοκίτρινο μαυροπράσινο τσουτσέκι(σας σύγχυσα ε?) και πάμε παρακάτω. Ο προπονητής τους δήλωσε πως μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο αλλά πως κατάφερε να χάσει δεν μας εξήγησε! Να ‘σαι καλά ρε αγορίνα μου μας έκανες και γελάσαμε και στο πιστώνω. Είναι σαν να λες πως έτρεχες σε κούρσα των εκατό μέτρων μόνος σου και τερμάτισες δεύτερος. Άξιος!

ΥΓ. Τα φιλαράκια σου σε κέρασαν καφέ και ο ΛΑΟΣ κα-πουτσίνο

Επιβολή της τάξης
Την ερχόμενη Τετάρτη έχουμε 45′ για να επιβάλουμε την τάξη και να δείξουμε στους λαστιχάριες της Λεμεσού ποιος κάνει το κουμάντο στο γήπεδο, διότι σαν πολύ δεν τράβηξε το ανέκδοτο με την ψιψίνα στην πρώτη θέση?

Τι κάρφωμα ήταν αυτό το απόγευμα της Παρασκευής στο Ελευθέρια? Συνεχίστε έτσι μάγκες, πάντα τέτοια. Τώρα με την γαλαζοκίτρινη μπάντα που ετοιμάζουν  να τους δανείζετε τα κλαρίνα σας για τα κονσέρτα.

SAY IT LOUD I’M GREEN AND I’M PROUD

Αυθεντικός