Γιατί Το Τριφύλλι Ανθίζει Και Στο Διαδίκτυο


Το TRIFYLLI.NET συμπληρώνει σήμερα 3 μήνες από την ημέρα που ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Έχοντας ήδη χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά, νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη την υποχρέωση μας απέναντι στην ομάδα, και στους χιλιάδες των οπαδών της. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος της Ομόνοιας έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται, και θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τη σελίδα μας αλλά και κάθε πράσινο μέσο ενημέρωσης.

Από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με τον δικό μας τρόπο την αγαπημένη μας ομάδα και πως δεν θα κλείσουμε το στόμα στα κακώς έχοντα, από όπου κι αν προέρχονται. Δίνουμε την υπόσχεση ότι το μέλλον θα μας βρει ακόμη πιο δυνατούς και έτοιμους να βρεθούμε απέναντι σε οτιδήποτε και οποιωνδήποτε στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της αγαπημένης μας ομάδας.

Η σελίδα, εκφράζει τις ευχαριστίες σε όλους εσάς που στηρίζετε αυτή την προσπάθεια και διαδίδεται το Τριφύλλι παντού!!!

Τέλος να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όλες τις πράσινες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο για τις συχνές αναφορές τους στη σελίδα μας. Να ευχαριστήσουμε τη Θύρα9, το Omonoianews, αλλά κυρίως τους πρωτεργάτες στο Kifines.com για τις καθημερινές αναφορές τους για τη σελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε όλους,

Με Ομόνοια

Trifylli.net Team