Συζητήσεις με τον Hoolifan [28/10/11]Συγνώμη που δεν μπορώ να βρω και εγώ τα τόσα θετικά που αποκομίσαμε από την πολυαναμενόμενη συνάντηση με το συμβούλιο.

Το ότι ήταν αναγκαία και επιτακτική δεν αμφιβάλει κανένας. Το θέμα είναι αν βγήκε κάτι. Το μόνο σίγουρο που βγήκε είναι ότι το χάσμα απόψεων μεταξύ διοίκησης και κόσμου είναι τεράστιο και αγεφύρωτο. Την ώρα που ο κόσμος ζητά απεγνωσμένα να αντιδράσουμε ς η διοίκηση φωνασκεί πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι πραξικοπηματίας ! Αν είναι δυνατόν

Δέχομαι τις αδικίες από την ημέρα ίδρυσης μου, μου στερούν τίτλους και διακρίσεις , μου στερούν το δημοκρατικό μου δικαίωμα να έχω λόγο και άποψη στα κέντρα αποφάσεων για χρόνια τώρα ΚΑΙ όταν μετά από 63 χρόνια λέω να αντιδράσω ΘΑ ΜΕ πεις και πραξικοπηματία? ΕΛΕΟΣ μαζί σας

Στις παπάρες μου τους γράφω τους χαρακτηρισμούς σας. Εσείς δεν είστε σε θέση να ξεχωρίσετε το άσπρο από το μαύρο. Και τολμώ να σας ζητήσω να ξεχωρίσετε μια επανάσταση γεννημένη από τη πλατιά μάζα του κόσμου σας από ένα πραξικόπημα? ?

Τι κολλημένα μυαλά θεέ μου.

Αυτοί να μας γαμάνε και ΕΜΕΙΣ να επιμένουμε για σωστές διαδικασίες και νόμους και θεσμούς! Ρε δεν σεβάστηκαν τον μεγαλύτερο θεσμό που υπάρχει το θεσμό του προέδρου της δημοκρατίας ΚΑΙ θα μου πεις εμένα να σεβαστό ένα μάτσο καραγκιόζηδες. ΜΕ ποιους είστε τελικά ρε ΜΙΛΑΤΕ!!

Διατυμπανίζατε το εφετείο και τον εκπρόσωπο στη ΚΟΠ σαν μέγα κατορθώματα , και αμέσως μετά ήρθατε να αναιρέσετε τα ίδια τα λεγόμενα σας.

Το εφετείο από κατόρθωμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της πάλης του συμβουλίου ΕΓΙΝΕ από το ίδιο σας το στόμα ένα εφετείο που δεν ΔΕΧΕΤΕ τους μάρτυρες υπεράσπισης μας. Τελικά μας συμφέρει η σύσταση τέτοιου εφετείου ή όχι?

Μας είπατε και το κουφό πως ο κύριος Ευσταθίου προς τιμή του δεν ήθελε να παρευρεθεί στη συνεδρία για τις πράξεις του εμπρηστή γιόκα του! Προς τιμή του? ΑΝΤΙ ΝΑ ωρύεστε που βρίσκετε στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ εφετείο θα του δώσουμε και τα εύσημα για τη κρίση ευαισθησίας που τον έπιασε τελευταία στιγμή? Που ξέρετε ίσως να είχε να πάρει κάπου το γιόκα του και δεν ήρθε…

Ο εκπρόσωπος ο μέγα σωτήρας μας στη ΚΟΠ (που περιμέναμε 63 χρόνια ΟΥΤΕ ο Μεσσίας δεν άργησε τόσο ρε) από το «πρώτη φορά έχουμε λόγο και αυτιά στην ΚΟΠ και μαθαίνουμε και τις προθέσεις των άλλων» έγινε μετά από λίγο « ε ρε παιδιά ένα ψήφο έχουμε και πάνω κάτω πρέπει να κάμνουμε συμμαχίες (μετάφραση να γλύφουμε κώλους) αν θα καταφέρουμε να περάσουμε το οτιδήποτε» !

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ το τι καταφέραμε παρασκηνιακά και φανερά αυτά όλα τα χρόνια???? Ε τριφτείτε τα

ΟΦΕΙΛΩ να σας αναγνωρίσω κάτι και πρέπει να το πω. Χρειάζεται να έχεις αρχίδια κύριοι της διοίκησης για να έρθετε σε μια αίθουσα με αγανακτισμένους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και λίγο πολύ να τους πείτε κατάμουτρα πως η πολιτική παραμένει η ίδια , η γραμμή παραμένει η ίδια εμείς συνεχίζουμε έτσι όποιος θέλει ακολουθά. Αυτό σας το παραδέχομαι.

Φάε τώρα και εσύ Μακρίδη μου τον αποκλεισμό σου γιατί ζήτησες τα αυτονόητα όπως και εμάς. Και περίμενε και εσύ το άγιο φως να φωτίσει τους φωστήρες εκεί στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπας και ξημερώσει μια άσπρη μέρα και για μας.

Για σας και χαρά σας αδέρφια. Και καλά να πάθουμε. Ο λήθαργος τους είναι πιο βαθύς από ότι νομίζαμε και ούτε οι φωνές ούτε οι κραυγές και δυστυχώς ούτε τα κλάματα δεν είναι ικανά να τους ξυπνήσουν.

Και αν νομίζετε πως αυτό θα αλλάξει κάποτε έστω όταν έρθει εκείνη η ώρα για τις εκλογές στο σωματείο να σας θυμίσω κάτι πάλι από τα λεγόμενα των κυρίων.

Mέλη ΟΜΟΝΟΙΑΣ

«Έχουμε γύρω στις 70 αιτήσεις για να γίνουν μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και….τις εξετάζουμε». Επίσης σε ερώτηση παρευρισκόμενου πόσοι από τους 500 ομονοιάτες που βρίσκονταν στην αίθουσα ΕΙΝΑΙ μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήκωσαν το χέρι καμιά δεκαπενταριά…

Στην συνάντηση βρίσκονταν όσοι ομονοιάτες δεν μπορούσαν να κοιμηθούν από το κακό τους με αυτά που συμβαίνουν και όμως ΣΤΗΝ αίθουσα βρίσκονταν αποδεδειγμένα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μέλη της Μπαρτσελόνας παρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν νομίζετε ότι νοσεί η διαδικασία εγγραφής μελών τότε το πιο πιθανόν είναι αν μην είστε ούτε εσείς ΜΕΛΟΣ.

ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9 και των ΣΥ.ΦΙ και κάντε την ευαγγέλιο ή κοράνι σας ότι προτιμάτε. Φτάνει να την τιμήσετε ευλαβικά.

Στο πόλεμο για χάρη σου πάντα βαδίζαμε μετά χαράς! ΚΑΙ πάντα μπροστά ήταν οι απλοί στρατιώτες και πίσω πίσω οι στρατηγοί σου !ΜΑΝΑ θα σε λευτερώσουμε! Γιούρια ΚΗΦΗΝΕΣ

ΓΝΩΜΙΚΟ της ημέρας. Το μισό μιας νίκης είναι στην επιλογή του πεδίου της μάχης. Το άλλο μισό είναι στην επιλογή της κατάλληλης στιγμής.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ

Υ.Γ. Καλέστε γενική συνέλευση να πιάσετε ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσετε το έργο σας!

Υ.Γ Εσχει σας πανηγυρικά ένας Δημήτρης Κυριάκου τζαι ένας ΗΛΙΑ. ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.