Mελανό σημείο η μπατσοκρατία


Ένα άλλο σημείο (μελανό θα λέγαμε σαν τις στολές τους) στον αγώνα με την Αεκ πλην του ανίκανου διαιτητή ήταν η υπεράριθμη παρουσία της αστυνομικής δύναμης. Αυτή τη φορά βάλθηκαν να στείλουν το μήνυμα από την αρχή καθώς με το που έμπαινε κάποιος στους χώρους στάθμευσης του Γ.Σ.Π το πρώτο πράγμα που αντίκριζε ήταν 2 διμοιρίες της ΜΜΑΔ , 2 κλούβες ορθάνοιχτες έτοιμες για να δεχτούν τους πρώτους παρανομούντες και ένα ειδικό αντί-οχλαγωγικό όχημα !

Προς στιγμής ξεχάσαμε και ποιος ήταν ο αντίπαλος, μιας και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε προετοίμαζε για ντέρμπι με τον αιώνιο! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθαν και οι εικόνες έξω από τις εισόδους του βόρειου πετάλου να μας δώσουν το χαριστικό κτύπημα και αναφωνήσαμε «Ναι είναι γεγονός βρισκόμαστε υπό καθεστώς χούντας δεν εξηγείτε αλλιώς ». Άλλες 2 διμοιρίες παραταγμένες με πλήρη εξάρτηση και έτοιμες για σύγκρουση βρίσκονταν δίπλα από τους πολυάριθμους σεκιουριτάδες του γηπέδου που έκαναν έλεγχο στα εισιτήρια. Σιγά καλέ λες και βρισκόμασταν έξω από την ελληνική βουλή !

Αναλάβετε τις ευθύνες σας κύριοι

Πότε επιτέλους κάποιοι εκεί που θέλουν να ονομάζονται υπεύθυνοι, και θέλουν και όταν αφυπηρετήσουν να παίρνουν συντάξεις και εφάπαξ για υπεύθυνα άτομα, θα καταλάβουν πως το μυστικό για ένα ομαλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια δεν βρίσκεται στο πόση αστυνομία θα πάρεις στο γήπεδο. Ένας φίλαθλος καταρχάς με το που πατάει το πόδι του στο γήπεδο και σας βλέπει έτσι το μόνο που του προκαλείτε είναι αναστάτωση και έχθρα. Ναι έχθρα. Σας αντιμετωπίζει σαν εχθρούς και πώς να μην το κάνει όταν πολλάκις έχετε δώσει δικαιώματα με τις τόσες αναίτιες επιθέσεις σε απλό κόσμο που το μόνο του σφάλμα ήταν να κατεβεί στο γήπεδο να δει τη μπάλα και να μη κάτσει σπίτι του μαζί με τόσους άλλους που απλά δεν έρχονται. Πως ένα παιδί που σας έχει δει τόσα χρόνια στα γήπεδα να χτυπάτε τον πατέρα του και τα αδέρφια του να μην σας πετάει πέτρες όταν γίνει δεκαοχτώ?

Κάντε το σαφές σε αυτούς με τα ξυρισμένα κεφάλια που φέρνετε στο γήπεδο. Η αστυνομία πληρώνεται από το πολίτη για να του παρέχει ασφάλεια και όχι να τον τρομοκρατεί με τα πρησμένα από τα στεροειδή μπράτσα της. Είναι δουλειά της να προστατεύει τον κόσμο και όχι να τον εκφοβίζει σαν τους νονούς της νύχτας.

Και κάτι τελευταίο μην μας ξαναπείτε για χούλιγκαν και κουκουλοφόρους. Τουλάχιστον όχι εσείς που ΟΥΤΕ η ίδια σας η μάνα δεν θα σας αναγνώριζε στη παράταξη με τόσες κουκούλες και κράνη που φοράτε. Ένα αριθμό που είχατε στο μανίκι τον καταργήσατε και αυτό. Αν μας επιτεθούν στο σκοτάδι μετά από κάποιο ντέρμπι ούτε θα ξεχωρίσουμε αν ήταν αντίπαλοι ή απλά η αστυνομία…

[περισσότερες φωτογραφίες εδώ]