Λεπτομέρειες Ανοικτής Συγκέντρωσης


Αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν την ανοικτή συγκέντρωση της ερχόμενης Τετάρτης.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει η ώρα 20:00 και θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο της ΕΤΚΑ – ΠΕΟ (ακριβώς απέναντι από το Fan Club της Θύρας 9). Όσοι φίλοι θα ήθελαν να εκφράσουν απόψεις μπορούν να εγγραφούν στην λίστα ομιλητών με δύο τρόπους για διευκόλυνση της διαδικασίας. Κάθε ομιλητής θα έχει στην διάθεση του 3 λεπτά να εκφράσει τις απόψεις του και παρακαλούμε όλους να σεβαστούν τον χρόνο για να μπορέσει να μιλήσει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται.

Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ΘΥΡΑΣ 9 ([email protected]) και ο δεύτερος είναι εγγραφή ομιλητών στον χώρο της συγκέντρωσης από τις 18:00 μέχρι τις 19:45.

Παρακαλούνται όσοι φίλοι θα θέλουν να μιλήσουν στην συγκέντρωση να ακολουθήσουν ένα από τους δύο τρόπους για να μπορέσει η διαδικασία να έχει νόημα και ουσία.

Να προσθέσουμε ότι όσα αδέλφια δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην συγκέντρωση μπορούν να μας αποστείλουν τις δικές τους εισηγήσεις για δράση/αντίδραση προς την ΚΟΠ. Όλες οι εισηγήσεις θα κωδικοποιηθούν και θα κατατεθούν δημόσια στην συγκέντρωση της Τετάρτης.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι σκοπός της συγκέντρωσης είναι η ανάπτυξη ιδεών και απόψεων σχετικά με δραστικά μέτρα εναντίων της ΚΟΠ και της διαιτησίας και όχι για να συζητήσουμε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας όπως μεταγραφές, οικονομικά κλπ. Παρακαλούμε όλους να σεβαστούν τις διαδικασίες για να είμαστε σε θέση μετά την συνάντηση να πάρουμε άμεσα συγκεκριμένα μέτρα ενάντια στην ΚΟΠ όπως άλλωστε είναι και ο σκοπός της συγκέντρωσης.

από: Gate9.com.cy