Με ενδιαφέρον η σημερινή Διάσκεψη Τύπου


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η δημοσιογραφική διάσκεψη του Νεόφυτου Λάρκου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, και όχι Πέμπτη ως συνήθως στην καθιερωμένη ημέρα, λόγω του χθεσινού αγώνα της αεκ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η σημερινή διάσκεψη τύπου του προπονητή μας συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ότι οι προηγούμενες για το γεγονός ότι ο Κύπριος τεχνικός είναι πολύ πιθανόν να κληθεί να απαντήσει σε πονηρές ερωτήσεις των δημοσιογράφων που θα καλύψουν τη διάσκεψη.

Και λέμε πονηρές γιατί μόνο τέτοιες τις βλέπουμε να παρουσιάζονται με τίτλους, και υπότιτλους στις διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες, όταν το ρεπορτάζ αφορά κυρίως την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο προπονητής της ομάδας μας πιθανόν να απαντήσει και στα όσα έχει γράψει ο Χρήστος Ηλία στο φύλλο αγώνος αναγέννηση – ΟΜΟΝΟΙΑ γι’ αυτόν.

Μετά και από αυτή την συμπεριφορά του κυρίου Ηλία που σίγουρα έχει προκαλέσει ακόμα περισσότερο θυμό αλλά και αγανάκτηση στον προπονητή μας, θα αναμένουμε είτε ο Κύπριος τεχνικός είτε η διοίκηση να… απαντήσουν σήμερα σε όλα όσα τους καταλογίζει ο Κύπριος ρέφερι.
Όσο αφορά τις δηλώσεις, ή καλύτερα τις “μη” δηλώσεις του προπονητή μας στην δημοσιογραφική διάσκεψη του αγώνα στο Παραλίμνι ο Νεόφυτος Λάρκου, πιθανόν να επεκταθεί στους λόγους για τους οποίους απέφυγε να μιλήσει.

“Ήρθα εδώ γιατί σέβομαι εσάς και το συνάδελφο Αδάμο Αδάμου. Σας ευχαριστώ”.
Αυτά ήταν τα λόγια του προπονητή μας και τυγχάνουν της απόλυτης συμπαράστασης μας, διότι παρ’ όλες τις πιέσεις που του ασκούνται στον αγωνιστικό χώρο με τα ψυχοβγαλτικά, προκλητικά σφυρίγματα της διαιτησίας, ο προπονητής μας κράτησε επίπεδο και δεν εξέφρασε με λανθασμένο τρόπο το δικαιολογημένο του θυμό και την αγανάκτηση που νιώσαμε όλοι. Δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία ο προπονητή μας για τις “μη” δηλώσεις του παρουσίασαν εντέχνως τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης. Θα αναμένουμε με αγωνία την σημερινή διάσκεψη.