Άποψη αναγνώστη: Ομόνοια Οικονομικά Δυνατή


Στείλτε μας την δική σας άποψη στο email: [email protected]

Αγαπητοί φίλοι, σύντροφοι, δεν θα αναλωθώ στα αίσχη που συμβαίνουν σε βάρος της ομάδας μας, από την φασιστοκρατούμενη ΚΟΠΡΙΑ και διαιτησία.

Θα ήθελα να θίξω το μέγιστο βραχνά που ταλαιπωρεί την ομάδα και που δεν είναι άλλος από το οικονομικό, ο οποίος μας κρατά τα χέρια δεμένα και δεν μας αφήνει να προγραμματιστούμε όπως πρέπει και θα ήθελα να προτείνω μια λύση που την σκέφτομαι εδώ και καιρό και θα ήθελα, αν την βρίσκετε ενδιαφέρουσα, να βρεθεί ένα νούσιμο πλάσμα να την προωθήσει στην διοίκηση μας. Προτείνω σαν οπαδοί να δημιουργήσουμε λίστες ονομάτων τα οποία θα είναι διευθετημένα, κάθε μήνα να εισφέρουν ένα ελάχιστο ποσό, ας πούμε 10 ευρώ και να τις παραδώσουμε στην διοίκηση η οποία θα αναλάβει αυτά τα λεφτά και να εκδώσει ένα αριθμό λαχνών κάθε μήνα, κοντά στον αριθμό των διαθέσιμων οπαδών που θα αγοράζουν τον λαχνό, με μικρά χρηματικά αντίτιμα για τους πρώτους δέκα, ας πούμε να κερδίζουν.

 

Σκεφτείτε μόνο πόσα έσοδα μπορεί να έχουμε αν ξέρουμε ότι π.χ θα έχουμε πωλήσει 10000 λαχνούς τον μήνα, που σίγουρα σαν ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούμε για περισσότερα, ειδικά αν ο καθένας μας εργαστεί με την μέθοδο της πυραμίδας, δηλαδή κάθε ένας που γράφεται στην λίστα να βρίσκει ακόμα ένα και ούτω κάθε έξης. Αυτό θα γίνει επί μηνιαίας βάσης και οι διοικούντες θα ξέρουν ότι θα έχουν ένα έξτρα εισόδημα τον μήνα για να βγούμε από την οικονομική αφάνεια.