Αυτή η φλόγα δεν θα σβήσει το τριφύλλι θα ανθίσει


Αυτό το πρωτάθλημα θα κριθεί απ’ τον Λαό

Βρισκόμαστε αισίως προς την 7η αγωνιστική του παγκυπρίου πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα περάσει μόνο από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και έξω απ’ αυτούς. Αυτή τη φορά δεν μιλάμε για την επιτροπή διαιτησίας, την ΚΟΠ, τους διορισμούς διαιτητών, την δικαστική επιτροπή ή τα έκτακτα εφετεία. Αυτή τη φορά μιλάμε για την επιρροή που θα έχει ο Λαός στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Η σύγχρονη ιστορία της Ομόνοιας, μας δείχνει ξεκάθαρα ότι έχουμε αφεθεί στις ορέξεις των διωκτών μας, και επί 15 συναπτά έτη βρισκόμαστε στη σκιά της ίδιας μας της ομάδας. Η προσπάθεια εξιλέωσης των υποδεέστερων υπολοίπων ομάδων-εταιριών, δεν άφησε ανεπηρέαστη την πορεία του σωματείου μας στα χρόνια αυτά. Η επικοινωνιακή πολιτική που ακολούθησαν τα περισσότερα σωματεία όλα αυτά τα χρόνια, είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιώσει τις βασικές αξίες που διατηρούσε η ομάδα μας, και ταυτόχρονα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην υπόλοιπη ποδοσφαιρική Κύπρο Όλο αυτό έγινε με την επίδραση της κίτρινης εξουσίας. Των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μαζική παραπληροφόρηση το όπλο τους

Η στροφή στην μαζική παραπληροφόρηση (όπως αποδείχτηκε) ήταν η αρχή ενός προδιαγραφόμενου πολέμου εντυπώσεων, κάτι το οποίο ζούμε στην πιο εξελιγμένη του μορφή αυτή την χρονική περίοδο, με τα μέσα ενημέρωσης να χαίρουν άκρας ασυλίας και υπεράσπισης από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Τα συμφέροντα πίσω απ’ αυτήν την στοχευμένη πολιτική ήταν πολύ πιο μεγάλα από ότι θα μπορούσε να προβλέψει κανείς. Μέσα σε λίγα χρόνια, φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούμε την αυθεντικότητα των ειδήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορούσε την ομάδα μας.

Θα αρκεστούμε στην αθλητική ποδοσφαιρική παραπληροφόρηση του κοινού. Είναι σχεδόν ζηλευτή η αφοσίωση με την οποία τα καθοδηγούμενα μέσα ενημέρωσης, προωθούν συγκεχυμένες εικόνες για την ομάδα μας και σπέρνουν αμφιβολίες και αντιφάσεις. Είναι άξιον απορίας το πως κατάφεραν παρασκηνιακά να ελέγξουν την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και να επενδύσουν μεθοδικά στην εξάπλωση του αντι-Ομονοιατισμού. Επιτεύγματα τα οποία καρπώνονται πλουσιοπάροχα σήμερα σε βάρος της Ομάδας μας.

Ο Δικός Μας Ρόλος

Εδώ είναι λοιπόν ο ρόλος που καλείται να διαδραματίσει στην φετινή περίοδο ο κόσμος της Ομόνοιας. Αυτή είναι η στιγμή που το αντίδοτο του Ομονοιατισμού πρέπει να εμβολιαστεί στον κάθε ένα από εμάς. Είναι η στιγμή που η ιστορία του σωματείου μας καλεί να ανδρώσουμε το ανάστημα μας μπροστά σε οποιωνδήποτε έχει σκοπό να πλήξει το σωματείο. Είναι η στιγμή των μεγάλων συνάξεων. Η στιγμή που ο κόσμος θα αναλάβει να σπάσει την απάθεια η οποία ακολουθεί ως δορυφόρος στην ομάδα μας.

Η Τετάρτη που μας έρχεται είναι η απαρχή της σποράς. Όλοι μαζί πρέπει να σπείρουμε την Ομόνοια ξανά στις καρδιές μας. Με την Ομόνοια να ξυπνάει η ημέρα μας, με την Ομόνοια να κοιμάτε η νύχτα μας. Ο μεγαλύτερος τους φόβος, ήταν πάντοτε το ότι δεν μπορούσαν να περιορίσουν την δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτός θα παραμείνει ο μεγαλύτερος τους εφιάλτης.

Αυτή η δυναμική δεν έπαψε ποτέ να μας κυριεύει. Καιρός λοιπόν να θυμηθούν την δύναμη σου ΛΑΕ. Αυτή η φλόγα δεν θα σβήσει, το ΤΡΙΦΥΛΛΙ θα ανθίσει.